Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojte chcel by som sa opytat: kupil som no name semienka rastie mi to ale neviem ako tu dat foto aby som vam to ukazal že čo to je za odrodu..pripomina mi to kukuricu lebo to tak skoro presne vyzera semienka boli marihuanove aspon dufam..tak ak niekto mal takuto odrodu a vie čo to je budem rad ked napiše že čo to je dik
ahoj pratele
minuly rok sem mel Northern Lights ve skleniku a Start Lights na balkone 25l kybl. sklenik 350 suchych cistych nezastipovano ponechanoprirode privazano posledni tyden kytka nebyla zvykla odolavat povetrnostnim vlivum a pod naporem sisek se ritila k zemi xD hnojeno hnojem na podzim + odstate redene slepicaky sklizen okolo 14rijna chut jedna z nejlepsi a zkurba velice high
balkon smes zakladni kompost pisek bezna hlina rust tycinkovy hnojivo z zahradkarstvi kvet plagron bloom sklizeno asi 18 rijna a 65 dzi vetve privazovany tvar vanocniho stromecku vyska asi 60 cm
oboje dozrate velice dobre konkurovalo lampam
mohu jen doporucit
letos mam k dispozici tyto chtel bych pls poradit kterou do skleniku a kterou muzu dat ven a na co se vysrat diq
Původní příspěvek od Easybot ahoj pratele
minuly rok sem mel Northern Lights ve skleniku a Start Lights na balkone 25l kybl. sklenik 350 suchych cistych nezastipovano ponechanoprirode privazano posledni tyden kytka nebyla zvykla odolavat povetrnostnim vlivum a pod naporem sisek se ritila k zemi xD hnojeno hnojem na podzim + odstate redene slepicaky sklizen okolo 14rijna chut jedna z nejlepsi a zkurba velice high
balkon smes zakladni kompost pisek bezna hlina rust tycinkovy hnojivo z zahradkarstvi kvet plagron bloom sklizeno asi 18 rijna a 65 dzi vetve privazovany tvar vanocniho stromecku vyska asi 60 cm
oboje dozrate velice dobre konkurovalo lampam
mohu jen doporucit
letos mam k dispozici tyto chtel bych pls poradit kterou do skleniku a kterou muzu dat ven a na co se vysrat diq
Minulej rok jsem s kámošem objednával Biddy Early, na venek jeden z ideálních vzorů, výnos uspokojující, palice orosený jako medem. Chuť byla trošku hrubší, ovšem ovoce vynikalo..Už se těším na letošní Biddy, poněvadž nečekaně všechno zhuleno... )
Letos budu sadit 6 modelů všechny z řízku. Ještě jsem z řízku nepěstil tak jsem zvědaví co potem bude. Bude to celkem jízda. Něco mám jen na zkoušku horší dokvítavost atd. Řízky mám od člena G.
Když výjde podzim bude to zajímavý
Denny boy
Chees
GWS
White russia
Critical Mass
S.E.G.A
Loni jsem sadil Mazara a durban poison. Ten Mazar no prostě pohádka za štastným koncemD
Já letos chystám :
TOP 44
Orange Bud
White widow mix
black jack
TOP 44 x belladona
Chronic
Durban Poison
Něco ze semen, něco z řízků.. a snad ještě přibydou.