Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kolega mi to rikal je mi jasne ze kdyz mam vsechno v ,,top"tak neni problem ..ale box pujde do kuchyne tam uz nebude takove horko..snad, a bude to v pohode i stim co mam
..puvodne jsem to mel v kumbalu za zavrenymi dvermi(prostor byl stejny akorat na box)kde vzduch z boxu zustaval vlastne v mistnost ,vytopilo se to hrave na nejakych 39?
..tak jinak teplotu jsem zbilna 25.2 to bylo max a vlhkost byl nejakych 44%.uvnitr mam jeste namocene nejake hadry a zvlhcovacku.
...pri tme byla teplota 21 a 30%vlhkosti
Kbyby byla okolni teplota (boxu) vyssi zvyvsi se i vlhost uvnitr boxu?Zatim se jen zveda(vlhkost) pokud je tepleji uvnitr
tohle jsou fota z 10 dne rustu 18/6 kytky jsou vysoke cca 23cm
teplota je do 25(spise to vyjelo ted jak se oteplilo.jinak se to drzelo na 22-25) ,noc 20 (pohybuje se to + - 1-2 stupne ,nemam to doma takze nemuzu sledovat) a vlhkost od 46-55/ noc je kolem 40
hmojil jsem zatim jen jednou...