Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ganjjaman Ahoj hele je mozne nak sehnat od tebe semena nebo řízky? dystak mi napis na E mail dekuji dancajanak@seznam.cz
Nechci rejpat, taky dělam chyby a často. Ale tohle není zrovna povedený příspěvek
není dobré kupovat kdovíjaké šedé noname semínaka, když už tak je tady Zahradnický bazar a taky email bych tady takhle veřejně nepsal
A semena ani řízky neprodávám
nebo to normálně uvaž provázkem a chytni kolíčkem na prádlo/nebo já používám takový ty krokodýlky z garnyží/ ke vkvětináči....prostě to ohnout do cca 90 stupňů...začnou se tahat spodní vetvičky nahoru a nebudeš mít jeden vrchol na holým stonku ale takovou korunu.hlavně to bude nižší a bude se to dát líp prosvětlit
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
zohýbal jsem to, jeden stonek trochu praskl, ale snad to bude dobre
FIM se mi nepovedl jak jste jistĚ čekali, ale uspěch je že se to alespoň rozdvojilo