Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Kokos 600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

cim vic fotek tim lip:-)nemam snad pravdu?

jeste by mne zajimala rada odbornika jestli uz je cas na flush nebo jestli mam jeste pockat? za rady mooc dekuji

Naposledy upravil 10-03-2010 v 16:47 PM

Old Post 10-03-2010 v 15:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

vse sem uz ochutnal a nejvic mi vali Top 44 coz by mne pred tim ani nenapadlo a dovolil jsem si dokonce tvrdit ze top 44 je slaby timto se omlovam tomu kdo tenhle gen spoldil, jedina nevyhoda je mensi vynos
1. bigbud
2.ppp
3,afgan
4.afgan

Naposledy upravil 10-03-2010 v 16:47 PM

Old Post 10-03-2010 v 15:37 PM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od FanTomas
cim vic fotek tim lip:-)nemam snad pravdu?

jeste by mne zajimala rada odbornika jestli uz je cas na flush nebo jestli mam jeste pockat? za rady mooc dekuji

To už vypadá na proplach.

Vždycky lepší dřív než pozdeji

Old Post 10-03-2010 v 15:41 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

kazdej podle chuti Příspěvek č. 84

jj mam taky tu zkusenost od 40.dne testuju zastipky a nejsilnejsi je to 40-50 den potom uz proste ten stav neni jak bych si pral samozrejme zalezi na odrude ,kdyz sklidim driv,je toho sice min,ale je to strasne cvrcivy euforicky cejtim se jak nakoplej mam radost ze zivota bigbuda sem sklidil 40. den po zakoureni sem mel takovou euforku jakou sem dlouho nemel byl jsem elmi prekvapen a potesen vse mne na tom huleni bavi a chce se mi strasne komunikovat s lidma proste čupr stav kterej sem necekal ,nemam rad stavy typu dunihlav dozdicum nevim nic nemuzu nikam:-)

-jeste by mne zajimalo jaky ph vody pri proplach jak dlouho proplachovat a jestli nechat kytky posledni 4dny na suchu? za rady predem dekuji

Jinak genetika je s Perfect world maji na vyber asi s 50 modelu 1/3 z nabydky maji vzdycky nikdy nesklamali muzu jen doporucit

Naposledy upravil 10-03-2010 v 17:12 PM

Old Post 10-03-2010 v 15:46 PM
Host
Host

Obecné neco na zub Příspěvek č. 85

kytí

Old Post 10-03-2010 v 16:48 PM
Host
Host

Příspěvek č. 86

nakonec jsem jeste zahnojil od pozitri uz jen cista voda

Naposledy upravil 10-03-2010 v 19:36 PM

Old Post 10-03-2010 v 18:07 PM
podpapirnik
Stálý Člen

Karma uživatele podpapirnik - 94% PěstitelskáKarma uživatele podpapirnik - 94% PěstitelskáKarma uživatele podpapirnik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Luxus!!! A top 44 pěkně zhuluje za to musím K+

Old Post 10-03-2010 v 19:55 PM
podpapirnik je offline   Profil uživatele podpapirnik   Find more posts by podpapirnik   Foto galerie člena podpapirnik   Click here to Send podpapirnik a Private Message   Add podpapirnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 88

B y mne zajimalo jestli se Káčka nejak schvaluji protoze mne zady K+nedoslo a podpapirni tvrdi ze ho posilal o K+ mi nejde jen mne to zajima!!

Old Post 12-03-2010 v 11:33 AM
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

citace:
B y mne zajimalo jestli se Káčka nejak schvaluji protoze mne zady K+nedoslo a podpapirni tvrdi ze ho posilal o K+ mi nejde jen mne to zajima!!

Nic se neschvaluje,podpapirník ti nic neposlal

Old Post 12-03-2010 v 12:35 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 90

citace:
Původní příspěvek od Machoman

Nic se neschvaluje,podpapirník ti nic neposlal

to je vocas tak jak to teda je podpapirniku kapni bozskou nebo bude hell hehe:

Old Post 12-03-2010 v 12:41 PM
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

citace:

to je vocas tak jak to teda je podpapirniku kapni bozskou nebo bude hell hehe:

Zase tu karmu tak nehrot,dobrej grower se pozná podle znalostí a ne podle zlatyho pruhu za pár fotek

Kytky pekny,máš jednu kostku navíc

Old Post 12-03-2010 v 12:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 92

vsak jasny je to dobrej kamos delam si jen prdel ta musi byt ,brko a ktomu trocha srandy sem si nemohl pomoci hehe za kostku dik

Old Post 12-03-2010 v 13:00 PM
podpapirnik
Stálý Člen

Karma uživatele podpapirnik - 94% PěstitelskáKarma uživatele podpapirnik - 94% PěstitelskáKarma uživatele podpapirnik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Zdarcec FanTomasy tu karmu jsem ti poslal, ale jelikož jí mám málo, tak to asi nejde??! Ale zkusím to znova :-).... :-))))

Old Post 12-03-2010 v 16:13 PM
podpapirnik je offline   Profil uživatele podpapirnik   Find more posts by podpapirnik   Foto galerie člena podpapirnik   Click here to Send podpapirnik a Private Message   Add podpapirnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 94

citace:
Původní příspěvek od podpapirnik
Zdarcec FanTomasy tu karmu jsem ti poslal, ale jelikož jí mám málo, tak to asi nejde??! Ale zkusím to znova :-).... :-))))

jo dosla ale bezejmena

Old Post 12-03-2010 v 16:52 PM
*LENIN*
Nový Člen

Karma uživatele *LENIN* - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

NADHERA ! K+ za dobru podivanu a good skusenosti ...

Old Post 13-03-2010 v 17:39 PM
*LENIN* je offline   Profil uživatele *LENIN*   Find more posts by *LENIN*   Foto galerie člena *LENIN*   Click here to Send *LENIN* a Private Message   Add *LENIN* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tovotoh
Stálý Člen

Karma uživatele tovotoh - 88% PěstitelskáKarma uživatele tovotoh - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

pistek,,,na zacatku si rikal ze mozna zvolis automatickou zavlahu,,,zajimalo by me jak to mas ted do priste vychytany a jak pojedes druhej grow se zavlahou,,doufam ze sem to neprehlid.

jinak ,jak dlouho ti trvalo nez prisels na to ze zalivat od spodu jen na dno je upkne nakokot? me jen dva dny...
..ahoj.

Old Post 13-03-2010 v 20:01 PM
tovotoh je offline   Profil uživatele tovotoh   Find more posts by tovotoh   Foto galerie člena tovotoh   Click here to Send tovotoh a Private Message   Add tovotoh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás