Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vse sem uz ochutnal a nejvic mi vali Top 44 coz by mne pred tim ani nenapadlo a dovolil jsem si dokonce tvrdit ze top 44 je slaby timto se omlovam tomu kdo tenhle gen spoldil, jedina nevyhoda je mensi vynos
1. bigbud
2.ppp
3,afgan
4.afgan
jj mam taky tu zkusenost od 40.dne testuju zastipky a nejsilnejsi je to 40-50 den potom uz proste ten stav neni jak bych si pral samozrejme zalezi na odrude ,kdyz sklidim driv,je toho sice min,ale je to strasne cvrcivy euforicky cejtim se jak nakoplej mam radost ze zivota bigbuda sem sklidil 40. den po zakoureni sem mel takovou euforku jakou sem dlouho nemel byl jsem elmi prekvapen a potesen vse mne na tom huleni bavi a chce se mi strasne komunikovat s lidma proste čupr stav kterej sem necekal ,nemam rad stavy typu dunihlav dozdicum nevim nic nemuzu nikam:-)
-jeste by mne zajimalo jaky ph vody pri proplach jak dlouho proplachovat a jestli nechat kytky posledni 4dny na suchu? za rady predem dekuji
Jinak genetika je s Perfect world maji na vyber asi s 50 modelu 1/3 z nabydky maji vzdycky nikdy nesklamali muzu jen doporucit
Původní příspěvek od FanTomas B y mne zajimalo jestli se Káčka nejak schvaluji protoze mne zady K+nedoslo a podpapirni tvrdi ze ho posilal o K+ mi nejde jen mne to zajima!!
Původní příspěvek od podpapirnik Zdarcec FanTomasy tu karmu jsem ti poslal, ale jelikož jí mám málo, tak to asi nejde??! Ale zkusím to znova :-).... :-))))
pistek,,,na zacatku si rikal ze mozna zvolis automatickou zavlahu,,,zajimalo by me jak to mas ted do priste vychytany a jak pojedes druhej grow se zavlahou,,doufam ze sem to neprehlid.
jinak ,jak dlouho ti trvalo nez prisels na to ze zalivat od spodu jen na dno je upkne nakokot? me jen dva dny...
..ahoj.