Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
no tak při mím konečným važení (něco nebylo ještě stoprocentne doschlí a to se tu sušilo 14 dní) to dělá 386,4g. na kytku mezi 40 a 55g.
A porovnání zastřihnutýho a nezastřihnutýho jacka: nezastřiženej Jack Herrer - 45,3g
zastřiženej Jack - 54,6, takže asi zastříhávat
No další grow už chci jít na 500g a vic a dalšíma docilít G=Watt
Děkuji všem za karmy a za sledování, člověka to moc potěší když ví, že ho lidi sledujou a nedělá to jen tak pro nic. Díky vám všem, hodně zdaru v growu, možna sem hodím další growy ještě uvidím, tak hodně štěstí.
tak nevím,
jestli pokračovat a hazet další fota s dalších growu aspon než se dostanu na pomyslnou metu 1W=1g, bo se na to vyprdnout, jestli to totiž vubec nekoho zajímá. Jestli se vubec moje kyti líbí at se stím tady nemusím zbytečne otravovat:-D tot otázka???
to víš že sou krásný to víš že nás to zajímá vyprdni se na Home box postav pořádnou konstrukci 1,1 x1,5 ze dřeva s podážkou picni winga a g/w je hned
EDIT: hitů má stejně jak já na tagu, takže to lidi zajímá
urcite neprestavej cim vic nas bude tim budeme silnejsi !!! podle tech 20 000 navstev tveho threadu si myslim ze to zajima hodne lidi mne teda urcite aspon je s cim porovnavat
ahojte,
tak to mě těší, že to někoho zajímá a sleduje to se pracuje hnedle líp děkuju za podporu a začíname tedy další kolo
fota jsou po dovezení s Flowery Fieldu.