Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Co se tyka genu, se kteryma mam zkusenosti uz par let, nemuzu nedoporucit SweetMendobBog, ktery se tu na G. da sehnat ve forme rizku od jednoho mistniho residenta.

Potvrzenym faktem je, SMB je jeden z modelu, kterym pomuze alespon jedno zastipnuti pri vegetaci.
Je to relativne nenarocna genetika, dozravajici stabilne koncem zari/zacatkem rijna se stredne dobrym vynosem, neni prilis nachylna na plisne ani parazity, jeji plod produkuje dobry zkoureni s jen pomalu budovanou do toleranci.

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Old Post 05-10-2009 v 18:26 PM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Mazar,Mazar a zase Mazar-není rok kdy by neukázal svoje přednosti.Vysokej výnos,nadstandartní kvalita i vzhled,ovocnej odér a to všechno i celkem brzo.Na kosu dle pestrosti phena konec září-pulka října.

Až bude venku hotovo doplním

Jen bych podotknul že soudit geny podle řezanů není moc objektivní,kdo má venku víc ruznych phen ze stejnych genů ví o čem mluvím.Rozhodne je to ale efektivnejší řešení...

Slunce nejen v duši,ale hlavne na obloze

Old Post 05-10-2009 v 21:04 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Machoman mna predbehol, neda sa jednoznacne odsudit dannu genetiku ako nevhodnu na out. Priklad, povedali by ste, ze super silver haze je vhodna na out? Tento rok sa mi dostalo do ruk pheno, ktore dokazuje ze aj naoko nevhodna genetika moze prekvapit (foto je stare pad dni) :

Old Post 06-10-2009 v 12:02 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

tak tak,mna taktiey prekvapila ssh,brutalne orosene,velke palice

Old Post 07-10-2009 v 21:00 PM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Arjan
Stálý Člen

Karma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 181

Pro letošní rok jsem zvolil seedbanku Dutch Passin. Reference byli dobrý tak jsem nějak nevahal. Tím to bych je chtěl i trochu pochvalit nevím kde ta banke sídlí (bo jejích pobočky) ale semínka mě došli za 7dní

Tak první odruda je Durban Poison... asi se budu opakovat ale docel the best off!!!
Palice jako Kamen a když jsem to sklízel tak co kytka tak 3 přepravky (ořezaný nej haluze a otrhaný listy). Učinnek : 1 kotlík pro 2 lidi = jedna bitka o které nevím že jsem se jí zučastnil... naštěstí to zpravilo pár morek.

Druhou mou volbu jsem měl nachstaný spíše na Indor. No nedalo se jinak a museli jít holky ven... a v celku dobrý výsledek. Na učinnek i chut velmi dobra(lehký kouř, příjemná chut a rychli konec ovšem ne uspávací) ale Durban má palice jako kámen!!!

http://www.dutch-passion.nl/index.p...etail=37&grow=2

Naposledy upravil Arjan 11-10-2009 v 15:13 PM

Old Post 11-10-2009 v 15:07 PM
Arjan je offline   Profil uživatele Arjan   Find more posts by Arjan   Foto galerie člena Arjan   Click here to Send Arjan a Private Message   Add Arjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pantata knedlik
Nový Člen

Karma uživatele Pantata knedlik - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

Jen v rychlosti k objednavani semen. Pripada mi, ze kazdy stale experimentuje a kdyz ma stesti, tak narazi na banku, ktera ma v nabidce 30 semen a je rad, ze jeho objednavka opravdu dorazila. Objednavam u zprostredkovatele, nabizi seminka asi triceti seedbank. Sam jsem objednaval trikrat a vzdy bez problemu do nekolika dnu. Vyhodou take muze byt, ze dana firma je v U.K., tedy by nikoho ani nahodou nemelo napadnout, ze to mohou byt seminka.
http://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/

Old Post 02-11-2009 v 01:27 AM
Pantata knedlik je offline   Profil uživatele Pantata knedlik   Find more posts by Pantata knedlik   Foto galerie člena Pantata knedlik   Click here to Send Pantata knedlik a Private Message   Add Pantata knedlik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svorc
Nový Člen

Karma uživatele Svorc - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

caute groweri.Chcel som sa opytat ci mate niekto skusenosti s AMS a Himalayan Gold ako out?? prosim bud mi sem odpiste alebo PM :P dakujem

Old Post 22-11-2009 v 11:43 AM
Svorc je offline   Profil uživatele Svorc   Find more posts by Svorc   Foto galerie člena Svorc   Click here to Send Svorc a Private Message   Add Svorc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

citace:
Původní příspěvek od Svorc
caute groweri.Chcel som sa opytat ci mate niekto skusenosti s AMS a Himalayan Gold ako out?? prosim bud mi sem odpiste alebo PM :P dakujem

Čus! No tu Himalayou jsem měl loni i letos venku. Loni jsem schytal hodně špatný pheno- žádný palice jen listy, takže šla rovnou na haš. Letos jsem to zkusil znova a nakonec z toho vypadl takovej lepší průměr. Takže záleží hodně na phenu jaký schytáš... Rozhodně bych, ale radši vsadil na jinou banku, než je Greenhouse.

Old Post 04-12-2009 v 18:24 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 185

ale zapomel podotknout ze to vubec nezhulovalo

Old Post 22-01-2010 v 23:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
karezz
Stálý Člen

Karma uživatele karezz - 89% PěstitelskáKarma uživatele karezz - 89% Pěstitelská

edasd Příspěvek č. 186

ahoj ti z vás co měli DURBAN POISON kdy jste ho zhruba zasadily a kdy sklidili ??

Old Post 08-03-2010 v 18:47 PM
karezz je offline   Profil uživatele karezz   Find more posts by karezz   Foto galerie člena karezz   Click here to Send karezz a Private Message   Add karezz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrono
Nový Člen

Karma uživatele hydrono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Sadit zhruba v polovine dubna ale to zavisi od pocasia, a nezabudni si zasadit najsamrv doma aby ti to prezilo aby rastinka mala paru poschodi a potom ju mozes dat out... a kde chces sadit?

Old Post 08-03-2010 v 19:04 PM
hydrono je offline   Profil uživatele hydrono   Find more posts by hydrono   Foto galerie člena hydrono   Click here to Send hydrono a Private Message   Add hydrono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: edasd Příspěvek č. 188

citace:
Původní příspěvek od karezz
ahoj ti z vás co měli DURBAN POISON kdy jste ho zhruba zasadily a kdy sklidili ??

zalezi na tom kde.pocitej s tim,ze to bude monstrum,takze pokud mas zastineny misto ,ktery neni videt,tak rup s tim ven uz zacatkem kvetna,ale radsi bych pockal.

Old Post 08-03-2010 v 19:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
karezz
Stálý Člen

Karma uživatele karezz - 89% PěstitelskáKarma uživatele karezz - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

4-hydrono

no někde kousek u pole aby na to hodně svítilo sluníčko nebo máš něaký TIP ??? jo a nemůžu to mít doma budu muset dát naklíčený semínka rovnou OUT vadí to hodně ??

Old Post 08-03-2010 v 19:14 PM
karezz je offline   Profil uživatele karezz   Find more posts by karezz   Foto galerie člena karezz   Click here to Send karezz a Private Message   Add karezz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrono
Nový Člen

Karma uživatele hydrono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

no tak pockal by som aby bolo teplejsie a potom by som to aj prikryl z flaskou a kazdy den chodil na to pozerat...

Old Post 08-03-2010 v 19:43 PM
hydrono je offline   Profil uživatele hydrono   Find more posts by hydrono   Foto galerie člena hydrono   Click here to Send hydrono a Private Message   Add hydrono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monkies
Nový Člen

Karma uživatele monkies - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

ja ted viseju posion 1 tak sem zvedavej jak mi to dopadne mislim ze by mnel vykvict

Old Post 14-03-2010 v 16:58 PM
monkies je offline   Profil uživatele monkies   Find more posts by monkies   Foto galerie člena monkies   Click here to Send monkies a Private Message   Add monkies to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kucables
Nový Člen

Karma uživatele kucables - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

...no pocasie je proti nammm...nepockaaame do konca apriiila????

Old Post 15-03-2010 v 09:38 AM
kucables je offline   Profil uživatele kucables   Find more posts by kucables   Foto galerie člena kucables   Click here to Send kucables a Private Message   Add kucables to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás