Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co se tyka genu, se kteryma mam zkusenosti uz par let, nemuzu nedoporucit SweetMendobBog, ktery se tu na G. da sehnat ve forme rizku od jednoho mistniho residenta.
Potvrzenym faktem je, SMB je jeden z modelu, kterym pomuze alespon jedno zastipnuti pri vegetaci.
Je to relativne nenarocna genetika, dozravajici stabilne koncem zari/zacatkem rijna se stredne dobrym vynosem, neni prilis nachylna na plisne ani parazity, jeji plod produkuje dobry zkoureni s jen pomalu budovanou do toleranci.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Mazar,Mazar a zase Mazar-není rok kdy by neukázal svoje přednosti.Vysokej výnos,nadstandartní kvalita i vzhled,ovocnej odér a to všechno i celkem brzo.Na kosu dle pestrosti phena konec září-pulka října.
Až bude venku hotovo doplním
Jen bych podotknul že soudit geny podle řezanů není moc objektivní,kdo má venku víc ruznych phen ze stejnych genů ví o čem mluvím.Rozhodne je to ale efektivnejší řešení...
Machoman mna predbehol, neda sa jednoznacne odsudit dannu genetiku ako nevhodnu na out. Priklad, povedali by ste, ze super silver haze je vhodna na out? Tento rok sa mi dostalo do ruk pheno, ktore dokazuje ze aj naoko nevhodna genetika moze prekvapit (foto je stare pad dni) :
Pro letošní rok jsem zvolil seedbanku Dutch Passin. Reference byli dobrý tak jsem nějak nevahal. Tím to bych je chtěl i trochu pochvalit nevím kde ta banke sídlí (bo jejích pobočky) ale semínka mě došli za 7dní
Tak první odruda je Durban Poison... asi se budu opakovat ale docel the best off!!!
Palice jako Kamen a když jsem to sklízel tak co kytka tak 3 přepravky (ořezaný nej haluze a otrhaný listy). Učinnek : 1 kotlík pro 2 lidi = jedna bitka o které nevím že jsem se jí zučastnil... naštěstí to zpravilo pár morek.
Druhou mou volbu jsem měl nachstaný spíše na Indor. No nedalo se jinak a museli jít holky ven... a v celku dobrý výsledek. Na učinnek i chut velmi dobra(lehký kouř, příjemná chut a rychli konec ovšem ne uspávací) ale Durban má palice jako kámen!!!
Jen v rychlosti k objednavani semen. Pripada mi, ze kazdy stale experimentuje a kdyz ma stesti, tak narazi na banku, ktera ma v nabidce 30 semen a je rad, ze jeho objednavka opravdu dorazila. Objednavam u zprostredkovatele, nabizi seminka asi triceti seedbank. Sam jsem objednaval trikrat a vzdy bez problemu do nekolika dnu. Vyhodou take muze byt, ze dana firma je v U.K., tedy by nikoho ani nahodou nemelo napadnout, ze to mohou byt seminka. http://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/
Původní příspěvek od Svorc caute groweri.Chcel som sa opytat ci mate niekto skusenosti s AMS a Himalayan Gold ako out?? prosim bud mi sem odpiste alebo PM :P dakujem
Čus! No tu Himalayou jsem měl loni i letos venku. Loni jsem schytal hodně špatný pheno- žádný palice jen listy, takže šla rovnou na haš. Letos jsem to zkusil znova a nakonec z toho vypadl takovej lepší průměr. Takže záleží hodně na phenu jaký schytáš... Rozhodně bych, ale radši vsadil na jinou banku, než je Greenhouse.
Sadit zhruba v polovine dubna ale to zavisi od pocasia, a nezabudni si zasadit najsamrv doma aby ti to prezilo aby rastinka mala paru poschodi a potom ju mozes dat out... a kde chces sadit?
Původní příspěvek od karezz ahoj ti z vás co měli DURBAN POISON kdy jste ho zhruba zasadily a kdy sklidili ??
zalezi na tom kde.pocitej s tim,ze to bude monstrum,takze pokud mas zastineny misto ,ktery neni videt,tak rup s tim ven uz zacatkem kvetna,ale radsi bych pockal.
no někde kousek u pole aby na to hodně svítilo sluníčko nebo máš něaký TIP ??? jo a nemůžu to mít doma budu muset dát naklíčený semínka rovnou OUT vadí to hodně ??