Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » ..ZaPoJEni-NaPOjEnI?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

čau hele to už patří na kompost tím se nezabejvej a sežen si nový

Old Post 04-03-2010 v 10:42 AM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

he he psal jsem uz o tom .. uschlo mi to ..dobre jsem se nepostaral..mel jsem lampu bez cool..takze tam bylo horko, prezily 2 ..
..sadim prnvne in...

Salatos- taky ze jo, uz je to fuc ..krom tech 2 no..v pondeli budu mit dalsi rizky...

Old Post 05-03-2010 v 22:45 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

nazdar mam zase problem ...cca po tydnu mi zacly zase schnout listy..
kytky jsou prikryte petlahvi , nehnojim ,a nemam zvlhcovacku
nemuze to byt nedostatecnou vlhkosti?

Old Post 08-03-2010 v 10:28 AM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

postni fotky se ti na to podívám. sám sem jel loni v kika šatní skříni v prostoru 55x80x150 400w. šlo to uchladit jen v zimě- na chodbě kde bedna stála bylo tak 14-15stupnu, Univtr prijatelnych 25st. Na jare uz prisel CT, ale jak se venku prehoupla teplota pres 20st, bylo pestu konec i s CT. na jednom konci CT pacháč a na druhym pritah do šneka 180m3/h(žádný vořezávátko mezi mikro ventilátorama), kterej běžel téměř na plný kule. Se sunonama bych se na to hned vysral. Radši zainvestuj to nějakýho ufa

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 08-03-2010 v 11:18 AM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

dnes jsem se az k tomu dostal a vcera koupil teplometer s hydrometrem

Old Post 09-03-2010 v 14:15 PM
mysak
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

no tak teplota neco kol 29 a vlhkost temer zadna nejakych20% ! takze tim to asi bude ..a zvlhcovacka by mela prijit v prubehu dneska -zitrka
..a to mi jeste nejel stolni ventilator

Old Post 09-03-2010 v 14:17 PM
Trubice
Stálý Člen

Karma uživatele Trubice - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hele tohle uz patri na kompost si myslim...

Old Post 09-03-2010 v 14:32 PM
Trubice je offline   Profil uživatele Trubice   Find more posts by Trubice   Foto galerie člena Trubice   Click here to Send Trubice a Private Message   Add Trubice to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od mysak
dnes jsem se az k tomu dostal a vcera koupil teplometer s hydrometrem

no tyhle už vypadaj mnohem líp. Sis pro ně byl ve Vídni?

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 09-03-2010 v 14:49 PM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

ne ..nebyl....mam to odnas...viden ,o tom mi zrovna dneska vypraveli Hodinaři od kaď jsi? no lepe.- jak se to vezme byly normalni a ted nejsou

Old Post 09-03-2010 v 16:57 PM
Trubice
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Hodinář

no tyhle už vypadaj mnohem líp. Sis pro ně byl ve Vídni?

hodinar delas si srandu nebo se mi ukazuje jina fotka? Dyt jsou tam 3 mrtvy kytky!

Old Post 09-03-2010 v 17:51 PM
Trubice je offline   Profil uživatele Trubice   Find more posts by Trubice   Foto galerie člena Trubice   Click here to Send Trubice a Private Message   Add Trubice to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Vidom to podobne jako trubka, buď mam halucinace a nebo je má hodinář

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 09-03-2010 v 18:42 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trubice
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Kuči
Vidom to podobne jako trubka, buď mam halucinace a nebo je má hodinář

sem rad, ze v tom nejsem sam, protoze mam pulku dioptrie, tak jsem se lekl, ze se mi to zhorsilo tak na 12

Old Post 09-03-2010 v 19:22 PM
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

já svoji jednu jednu dioptrii mam na obouch jeste s porusenym barvocitem a taky jsem uz malem bezel na ocni

jinak kdyztak napsat PM a smazu to tady, kdyz se to tu rozvine v pekne vlakno, ale chce to nejakej rez a dobre se o nej postarat!
rez je hodne choulostivej a chce dost pece hned od zacatku, tak do toho!

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 09-03-2010 v 21:39 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

uz jsem posral 12 rizku..uvidime jak to pujde s zvlhcovackou..jestli ani to ne tak to vidim na 250ku je to levnejsi varianta nez kupovat sinejsi odtah-UFO

Old Post 09-03-2010 v 22:22 PM
Patreees
Stálý Člen

Karma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

to je nápad dávat na tak malej prostor 400W to je jasný že ti to nevyjede dej tam 250W bude to ok myslím .... čau Patreees

Old Post 09-03-2010 v 22:52 PM
Patreees je offline   Profil uživatele Patreees   Find more posts by Patreees   Foto galerie člena Patreees   Click here to Send Patreees a Private Message   Add Patreees to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

...bylo mi receno ze 250w bude vydavat stejne teplo jako 400w, ma nekdo stim zkusenosti ,nebo je to blbost

Old Post 11-03-2010 v 10:53 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás