Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no všechno ok jak to tak vypadá...jen jestli dobře vidím ty máš hnojení ve skříni?? to má být v chladu a ve tmě!! nebo jestli to máš jen pro info co všechno máš...?...
tak hnojeí je už venku jinak ti to pak cvaknu,jsou tam enzymy,na kořeny,na růst a květ a pak na poslední týdny na odhnojení...vše od plagronu
a k te folii-je koupena a přidělaná,viděl jsem s ní dost growů,tak by to neměl být zase takový problém jinak pokud se vše vydaří,tak pak možná při dalším pěstu,pokud budou peníze...
teď ale k otázkám jaký máte názor nad nějaký igelit nad květiny-kvůli vlhkosti a i teploty trochu? a kdy zastříhávat? ještě je brzo,jen se ptám
Původní příspěvek od aresek a k te folii-je koupena a přidělaná,viděl jsem s ní dost growů,tak by to neměl být zase takový problém jinak pokud se vše vydaří,tak pak možná při dalším pěstu,pokud budou peníze...
tak po dlouhé době nějaká aktualizace...kyti jsou přesazené a za nedlouho se začaly pěkně vytahovat, až nevěřícně teplota za slunka kolem 22 stupňů a vlhkost kolem 80.
Zdravím, po tom prvním problému s přelíváním mám pocit podle fotek, že máš zbytečně suchý substrát, teď když jsou už velké, tak se neboj dobře zalít a nechat mírně proschnout a tak cyklovat. Pokud to tak není, tak beru zpět.
Původní příspěvek od Bárt Zdravím, po tom prvním problému s přelíváním mám pocit podle fotek, že máš zbytečně suchý substrát, teď když jsou už velké, tak se neboj dobře zalít a nechat mírně proschnout a tak cyklovat. Pokud to tak není, tak beru zpět.
no já osobně zalévám asi tak že mám odměřeno kolik přesně dostane kytka aby to proteklo celým květníkem...a pak nechám kompletně proschnout...spíš nechávám i víc sucho...
den se se dnem sešel a kytky mají až 46 cm,takže to vidíme tak do pátku a jde se přepnout na květ. jsou sice mezi nimi celkem celké rozdíly,ale je tam indika i sativa no...co se dá dělat,příště to vidím asi jen na jednu odrůdu