Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja ted premyslel,spis nad tim,ze bych koupil 2krat 125W usporku na rust....stoji kolem 7OOkc a 200w usporka stoji 2000... a na kvet bych mel 250W sodik(nebot sodik je sodik)
no cenove jo..Ale podle ceny si myslim ze ta kvalita nebude nejaka moc dobra..Jedine se poptat jestli stimhle typem usporku uz nekdo nema skusenosti.. jinak ja se rozhod ze 150w sodik necham na rust a na kvet dam asik 250w sodik..uvidime no..a kamos si udela box ten samy akorad s usporkama.. a pak porovname co je lepsi..
Meccmane a hodte do tech skrini stejnou genetiku,pouzijte stejne komonenty,hnojiva a udelejte pak nejaky slusny fotoreport....myslim,ze by to lidi zajimalo....rozdily v pestovani sodik vs usporky....
taky me to napadlo no..Je to muj soused takze vse co by sme delali by sme delali spolecne..Puvodne sem chtel udelat oba boxy sam ale financni stranka mi to nedovoluje..Ale doufam ze to vyjde..do 2 tydnu by to uz mohlo byt vse doma a svitit..
zdravím mám taky tuto úsporku elektrox 250W dual chtěl bych se zeptat jestli jste ji někdo přidělával ke stínidlu z obou stran nebo jenom z jedný a pokud i z druhý čím? ja se bojím jí nechat jenom v objímce že to bude moc težky... dík za odpověď a ať to roste :-)
Původní příspěvek od Spojler zdravím mám taky tuto úsporku elektrox 250W dual chtěl bych se zeptat jestli jste ji někdo přidělával ke stínidlu z obou stran nebo jenom z jedný a pokud i z druhý čím? ja se bojím jí nechat jenom v objímce že to bude moc težky... dík za odpověď a ať to roste :-)
čus,
nevím kdo, ale někdo už sem i dával fotku - drát přidělanej u konce objímky(musíš asi vyvrtat 2 dirky nahoře na stinidle)
popřípadě by to asi šlo udělat stejně na druhym konci, o tom tu už taky někde řeč byla, žel bohu, též si nevzpomínám v kterym threadu jsem to četl
pekny no škoda že už jsem koupil stínidlo ale dík za radu myslel jsem si že to půjde takhle přidelat ale bál jsem se aby to tý zářivce nevadilo kdyz bude na druhym konci držet o drát
Původní příspěvek od Spojler pekny no škoda že už jsem koupil stínidlo ale dík za radu myslel jsem si že to půjde takhle přidelat ale bál jsem se aby to tý zářivce nevadilo kdyz bude na druhym konci držet o drát
když to přichytíš tím drátem tu objímku na konci ( popřípadě za ten předřadník) tak nic neriskuješ a fungovat to bude
no ja se právě bál když to chytnu na konci že by praskla nebo se vypálila a byla by v p... jinak má cenu to chytat za předřadník kdyz je tak blízko objímky?? :-)