Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dobry no den po doliti asi 6l zmizelo asi 4l a pote pijou zbyle 4l asi dalsich pet dni pak jsou tam 2l roztoku , koreny v bublajicich 2 l jsou v poho
husty no potreboval bych to trochu asi odvlhcovat a napadlo me dat tam takový pytlíky s odvhlčovacími sorbenty dava se to do zamorskejch balení proti vlhkosti, kdyz se to natemperuje na asi 150°C na 30 min, ze bych je ob dva dny zase vypekl to by šlo nebo?
EC a pH bohužel zatim nemám ty dobrý měřítka
ale mám akvarijní test 5-kapkovej. mám to celkem okolo 6.3 jak kdy
a ještě mám lakmmusový papírky ale ty jsou celo spektrový to je na pikaczu
po vypiti dolito 3,5l voddy s enzymes dle návodu
dneska jsem ještě nekoukal ale chtěl jsem dát treba 3-5dni cistou vodou a pak novej roztok silnější asi 5-10%
zdar!
no vida! takové klacíky to byly. nno jestli máš kořeny v poho ,bílé,tak lej roztok. Na jaké jsi koncentraci s AHačkama?
kolik tam máš vlhkost? ten fun je na odtah, že? máš tam dole nějaké pas. přítahy? možná by pomohlo zastřihnout listy co jsou vně-jestli to máš teda hodně huste-lépe tam bude proudit vzduch. podle mě ..
nazdar bazar
pakmaznu
to peacemaker: tak tak, fotos je vetšinou vždy hned po odkrytí takže práce(proplétání - zaštípání) je vždy až po focení.a další focení většinou už neřešim
kořeny jsou mírně v barvě roztoku ale jinak celkem bílé foto dodám po víkendu
včera jsem měníl roztok a myl kýbl chrstnul jsem do něj 2l vroucí vody a kapičku jaru pak jsem cca 5 min důkladně proplachoval kýbl a vytřel papírem do sucha míchal jsem jim cca podle návoduAH - tvorba plodů
má tam bejt: míchám v 3l lahvy moje verze
Micro 100ml na 100l = 1ml na 1l = 3ml na 3l => 4ml (133%)
Bloom 300ml na 100l = 3ml na 1l = 9ml na 3l => 10ml(111%)
Enzymes 1ml na 1l = 3ml na 3l ===========> 4ml (133%)
nalil jsem tam 6 litrů včera v 22:00 a jsem fakt zvědavej kolik tam bude dnes l?
ph jsem měřil aquariumtestem a jestli umim dobre porovnat ty barvy tak tam bylo mezi 6,1-6,5 takže cca teměř akorát
už to kua začíná smrdět ale to jsem ještě necejtil uplně nejvíc lahoda
mám z toho sakrafix ale dost velkou radost
tak sklizeno bylo 50g + sem asi měsíc téměř každej den aspoň na špeka vzal
takže sumasumec to bylo +- 60g což jsem opravdu nečekal
čekal jsem něco kolem toho tvýho tipu tak 30-40
model byl dost vzdušný páč 70W neni 400 ani 600 natož 800.
takže sem to ve finále drobet asi i přesušil. ale počte palic mě to docela překvapilo bylo jich tam celkem okolo 100 to jsem pak už nepočítal.
we finále to je cca 0,85 G/W (60G/70W)
což si myslim že na začátek je dost dobrý
afuj s tou sebechválou.
musim uznat že genetika byla asi hodně odolná.páč jsem udělal pár kiksů.
chuťově celkem lahodí a nakládá taky fajn do 5 minut jsem v tom.