Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aktualizace: teplota za svetla je 26 stupnu,vlhkost cca 30 procent-musí se vykoumat zvlhčovač, svetelna perioda je ted 24/0 na prvnich par dnu, at se proberou k svetu.. skrin je mensi,nez je napsana na prvni strance-nestavěli jsme,ale použili jsme starou,plus mame jine ventilatory-zaplý je jen jeden,jsou hodně silné.
tak kytky jdou do kytek...ze startu dostali hned dva extrémy-horko a pak vodní lázně a ještě k tomu nešly spínací hodiny jak měly...takže se dneska jede pro nové miminka-už větší a hned se tam vymění ale tentokrát už bez těch debilních chyb...
hej WR,JH,SSH,mandala a ještě jedna,teď nevím,dodám později tak je to tak namíchané...a ještě musím koupit tu zvlhčovačku,ale v kamenných obchodech spíš nic než moc a přes net nevím jakou...tím pls někdo o specifickou radu,popřípadě přímo nějaký produkt? předem díky...a že chcíply,za to nemohla ani tak ta vlhkost,ale za to že to bylo furt přelité... to furt zalívali,tak kořeny prostě zhnily...tak do té doby než s ekoupí jsou tam plitké nádoby s vodou a rosíme...
nj na to bacha...škoda no...já sem si řízky přivezl zasadil a zalil jsem je až o 6 dní později ...na 12 kytek padlo 1L vody...jsou pod 400W mám zvlhčovačku...zaleží i jak sis řezy přivezl...jinak příště radši sucho než přelejt....ale to už víš tak ať se zadaří...pěstu zdar!!
jinak zkus mrknou na tuhle :https://grower.cz/forum/link.php?ur...vac_vzduchu.pdf
škoda že jsi nepřidal příspěvěk dřív no...ale tak ponaučili jsme se a dneska jsme už trochu zalili,fakt jen trochu,protože květináče už byly suché...jinak jsem tam teď byli a vlhkost kolem 40 po našem odchodu 55,ale zajtra už fakt fičíme pro tu zvlhčovačku,protože to je boj bez ní...a ten poslední druh je genie 1 nebo tak něco...pro samolebku
vepředu jsou ty co zůstaly z první várky a neuhnily jim kořeny a je to SSH,JH a SSH......jinak všechny byly jen holé stonky...a ten zkomolený název má být genie of the lamp...jinak vpravo jsou SSH,pak vzadu zprava doleva WR,JR. mandala uprostřed a za tou velkou...
hej no,zrovna kámoš doplňoval vodu a dal jí tam hodně,tak to nefungovalo naštěstí byl rychlý zákrok a je to v pořádku a to nevím,ale když dám ruku ke kytkám,tak tam mají krásné teplo.pak kdyžtak změřím
a ještě poslední doladění-na to stínítko jsme dali konečně folii tak teď by to mělo být všechno ok...teda ještě se kutí odpor na teplo, ať tam mají úplně optimální podmínky
a už celkový pohled...zvlhčovačka je vedle pasivu a úpě na opačné straně jsou ty ventilátory,tak to dělá krásný ,,průvan" takže zvlhčovačka valí na všechny kyti,které jsou dány vzestupně podle výšky