Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hulim s lidma kteri maji hubu od ucha k uchu.to je vcudu ti pismenka po ty klavesnici porad behaj kdyz jsem vypalenej.ted si davam malyho vodnika a mam ztoho internetu poradny haldy.p.s. jsem tu prvne.
Nederlander, plne souhlasim s tebou, nelepci je podle me zahulit s bandou, se kterou je sranda a pohoda, neni nic lepciho, nez se sejit negde v prirode, vyvalit se na zem a f pohodicce si pokurovat to nej. ubaleneho speka...woooow...!!!
jak kdy... jako Kmenet někdy si dám sám, a pak brouzdám vnitřním světem a je to super a někdy se někým dalším.
Nemám ovšem ve svém okolí žádné kámoše, kteří by byli vyložení huliči, jenom příležitostně si občas někdo dá a pak se svou... ženou* taky občas..
Dokonce si někdy i sama řekne, že by si dala.. což člověka potěší (nesmím moc mluvit, protože ona tady taky groweruje tak ať s toho nemám problémy )
* nemáme na to papír, ale je mi blbé říkat jí moje holka ...
Ja hulim obvykle s lidma, se kteryma se znam a vim o nich ze sou v pohode, pokud mame jeste stejne zajmy a podobny styl humoru, tak obvykle supr akce.......
Největší radost mám, že sem si zahulil se svojí učitelkou angličtiny. Je jí 25. Super ženská. Minulej rok odcházela od nás ze školy (stěhovala se do BuenosAires) a šla se snáma rozloučit do jedný útulný hospůdky. Když ostatní spolužáci odešli a zůstala tam jen elita smotnul sem tak krásného špíka (a hlavně totálně výživného), že sem se za něj nemusel vůbec stydět. Odpálili sme ho a má milá paní profesorka byla totálně zkalená. Zkončili jsme na hřbitově.. popravdě ani nevim jak sme se tam dostali
Je to opravdu skvělá úča a tímto jí zdravím
Hola Sylvo
Bye.. GM
[Edited by GreenMary on 26-12-2001 at 11:09 PM]
Člověk by neměl strkat nos do chyb jiných lidí,
do toho co udělali nebo neudělali.
Spíše by měl přemítat, co on sám udělal nebo neudělal..
...GreenMary...
Nedavno sem se priplet, trochu (opravdu jen trochu=na pohodu) vypukany do společnosti lidi, ktere velmi dobre znam a vim o nich ze vubec neganji (i presto jsou to moji kamaradi :-)), a radi by se prezentovali jako high-society :-). Taky o nich vim, ze nemaji radi kdyz potkaji, nejakeho takoveho "vykoureneho zevla". Ale k podstate meho zazitku: K memu prekvapeni a navzdory mym obavam, na me nic nepoznali ba naopak jsem byl ohodnocen jako velmi vymluvny a zabavny spolecnik, cimz jsem si vyslouzil i pozvani na dalsi VIP party ...
Zajmava zkusenost. Ze by jednooky mezi slepymy ...
2 i_oNe : High society particky znam taky,patrim do nich ale prilis se s nimi nestykam a hulim jak o zivot. High society particka musi byt v klidu, jak je namyslena tak to stoji zahovno.
Treba jeden typek..brutalne namysleny.
Ale moje kamoska,mimochodem hrabenka,je uplne v kliduuu
Ja nejraci hulim se svejma kamosema. Vzdycky si vylezeme na nejakou vyhlidku a tam odpalime speka ( nebo dva ). Mam rad kdyz je prdel a treba kdyz se delaj picovyny. Nekdy vymejslime i takovy ulitly hry. Treba se napijem vody , ale nepolikame ji a koukame na sebe a ten kdo vyprskne prvni tak prohral ... taky hrajeme na schovku.
Souhlasim s PANem DANem ... ja treba nemam rad lidi ktery si hrajou na "zhuleny" je to dost trapny !! Nerad hulim s lidma ktery neznam a nevim co by to s nima udelalo .... viz muj kamos kterej zkouril jednoho cloveka a ten se z toho slozil a kamos ted ceka na soud .... no nic doufam ze neplacam keci ... END
ja si rad zahulim sam a pak doma bud hraju, nebo du treba nekam mezi "slusny" lidi a divam se na ne. nebo na nadrazi (tuhle sme jeli z chaty malou lokalkou, ja byl vyhulen, a to byla jizda - vsici v tom vlaku jako jedna rodina, naaadhera... zamiloval jsem se tam). anebo s lidma co chapou huleni jako ja, a nedelaj ze sebe neco jako "bacha sem vyhulenej nebudem delat blbosti, budem jen chodit a blbe koukat) treba kdyz muzem zpivat nebo neco jen tak z fleku vymyslet, nebo jen tak sedet a blbe koukat spis s kamarady, kdyz se zhulim s cizima tak stejne po chvili deme kazdej svou cestou. nehulim s cikany (to ne pro rasismus, ale ze spatny zkusenosti - tim myslim cikansky somraky)
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash