Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HY GROWER,chci se zeptat,jsem ve 4 tejdnu kvetu a micham pk 13-14 s monstrem bloom.ze zacatku jsem daval zaklad od plagronu teera bloom + pk13-14,ted po 4 tejdnu jsem pridal monster od groteku a nevim jestli delam chybu s tim ze micham PK s monstrem.diky predem za odpovedi
to je móóc.!!
Dá se to kombinovat ale je třeba ubrat na dávkování jinak třeba v hydru skrze rychle reakce na médium se to dá hnes překombinovat(ředit)...
jestli s tím zadrbeš SOIL tak to bude na řádný proplach.
Jinak o tom monsteru s porovnáním klasického PK si myslím sFoje.
...dal bych normalni davkovani toho monster (taky si myslim svoje)...a az potom podle EC (nevim jakou mas vodu) bych to dokrmil PKčkem...popr. az v 7-8 tydnu pouzit PK znova...(podle genetiky kolik toho snese, vody a tak) ...no je to na zvazenou...podle me ty mega, super bloomy je zbytecna investice...michal jsem i metrop s bionovou a v pohode...dulezite je to EC a neprestrelit...radeji dvakrat ředit a jednou zalevat nez naopak
jj, znamy ma taky ec z kohoutku 0,05 a ph 6...verim a tise zavidim
...muzes nechat normalni davku PK a pridat ten zazrak Monster bloom a postupne pridavat Bloom a ubirat PK....jake davas ec...ted si v patem tydnu +/-, ze?
apropo...foto v galerii je aktualni? Kdyztak prihod at se tez mrknem
hoj Pure,EC mam 2.0...foto zaslu pozdeji.do 20L vody davam od plagronu terra bloom 5ml na 1l podle navodu,PK 13-14 25ml na 20l a Moonster 6Gramu,o gram vic protoze jsem nemohl zvednout ec tak davam tak nejak vsechno vic...doufam ze to nevadi