Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JO ! taky se mi zdaj nějaký zežloutlý ty spodní lístečky, jo nechávám je vyschnout ale tedka v poslední době vysychaly moc když byli v tech malých květináčkách, ted to snad bude už v pohodě jak sou ve velkých květináčích ... můj názor ... ??? PH neměřim .. ale tak vodu mám ze studny svojí myslím že ph bude v cajku
Vic prostoru holkam udela jen dobre. Nevim, ale ty zluty listy bych odrezal zbytecne ti budou vysilovat kyti. Jinak preju hodne zdaru. Muzem porovnavat
Jo to si taky myslím no že když budou mít víc prostoru tak bude vše jiný , ale nevím jak stěma listama no .. bud je dám pryč nebo je tam nechám nevím ještě ... ?? Jo díky, tobě přeju abys dojel dokonce a pak to porovnáme Pěstu Zdáár čau Patreees !!
Ty woe ty mrchy vytazeny koukej stipnout at ti to zaplni poradne prostor. A tu lampu dej niz. Tak jak to dovoli teplota. Ofuk posun do urovne kytek-kdyz ti takhle fouka na pul stinidla tak je to pekne k prdu.
A s tema hnojkama hodne opatrne. Uz ted tam mas par listku spalenejch na koncich a ta hlina je predhnojena ne??
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Původní příspěvek od Jpt Ty woe ty mrchy vytazeny koukej stipnout at ti to zaplni poradne prostor. A tu lampu dej niz. Tak jak to dovoli teplota. Ofuk posun do urovne kytek-kdyz ti takhle fouka na pul stinidla tak je to pekne k prdu.
A s tema hnojkama hodne opatrne. Uz ted tam mas par listku spalenejch na koncich a ta hlina je predhnojena ne??
Čau hale tak dnes jsem ty vytaženy ještě nějak zaštípal, a taky jsem na ně dal cropmax tak doufám že se zlepšej no, jinak se mi moc nelíbí jak sou vytáhnutý ale myslíš že to nemuže být modelem ? 4 sou mrtě malí max tech 25cm a ten druhej model má max 33cm tak nevím jestli to tímhle nemuže být .. ?? Jo a ta hlína je nejspíš hnojená no.. nedávám moc velký dávky zatím vklidu na ně ... zatím čau
Urcite hod foto jak vypadaj.
add vytaženost: maš tam dva modely viď. to je pak jasný že každej pojede jinak. Doporučuju ti zamyslet se nad scrogovou sítí jinak ti to po přepnutí udělá strašnej bordel. Jeden model přestřelí moc a druhej zůstane dole
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
ok dnes to vyfotim , stěma modelama to asi bude tak no jak píšeš ... hale tu sít jsem dnes chtěl udělat tak jí udělám, ještě vychytám vlhkost protože po přepnutí ještě dva týdny porostou a vlhkost ještě budou potřeba díky za koment, ted asi ještě budu řešit jestli tam nedám k 250w přidám 150 at sou aspon nějaký šišky pěkný zatím čau
Zdravím All tak už jsem to přepnul na 12/12 , a sou 3 den na květu, hnojil sem bloombastic jinak podmínky jsou zatím ok, ale vypadá to že budu muset udělat ten pachač už jsou docela holky cejtit no to je asi vše ... ještě mám tu nějaký foto ... Patreees