Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Jdou po mě benga-co mam dělat?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Sleepless
Stálý Člen

Karma uživatele Sleepless - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Fakt Vas lidi nechapu co tu resite? Pokud se robotnik.igor jednou dostal do sracek a zacal dealovat travu, vubec se mu nedivim, ze mu to prerostlo pres hlavu ... vidina relativne lehce vydelanejch penez udela svoje.
A co je spatnyho na tom srovnavat ganju s rajcatama? Proste mam chut na rajce/ganju, tak mam dve moznosti, bud si je nekde koupim, nebo vypestuju.
Jedinej problem je v tom, ze rajce si koupim legalne a travu ne A to me na tom sere, politika naseho posranyho statu proste nahrava dealerum a TAK BY TO PROSTE BYT NEMELO.
Ja si chci jit v klidu koupit do coffeshopu travku, protoze proste na ni mam v tu chvili chut a nechci to kupovat nekde nacerno (ale netvrdim, ze sem to nikdy neudelal)...
A rady typu tak si to vypestuj sam a nebo nehul neberu. Tak si to rajce/chleba/maso/mliko taky obstarej-vyrob sam, nebo nezer ....

Old Post 10-07-2001 v 11:07 AM
Sleepless je offline   Profil uživatele Sleepless   Find more posts by Sleepless   Foto galerie člena Sleepless   Click here to Send Sleepless a Private Message   Add Sleepless to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Palec dolů Odpad!!!! Příspěvek č. 18

No, jde o pár věcí, který si neuvědomujete a nedokážete si je spojit, jak tak vidím.
Ve všech evropských státech kde se prodává, má z toho stát takový prachy (daně) a výhody (pokud nevíte, tak legální kontrolovaný prodej, prakticky potírá dealing atd.), že má sám stát zájem o vyšší legální kontrolovanej prodej. V české republice je to jinak, nebo ne? Takže stát z toho nemá žádný prachy, a půjde aji po mě, kterej sem v životě neprodal, protože mě hodí do stejnýho pytle s nějakým "dealerem" kterej nedělá až zase tak nic špatnýho (podle vás), takže už asi chápete, proč mi vadí prodej?, bavím se o důsledkách a příčinách, který nechápete, a nedokážete si je poskládat, podle toho co čtu.
TommyBoy: Doufám, že vzhledem k výše uvedenýmu, je Ti Tvoje otázka na mě jasná. K jinému se nevyjadřuju, aby jsi mi neřekl jak super skunkovi, že ses mě na to neptal? Zameť si před vlastním prahem.
Já nemám horkou krev, byla to upřímnost bez okolků a psal jsem ji s klidnou hlavou>takze nazor superskunka tu patřil, jako všechny ostatní názory.
2 Weedof: doufám, že už je Ti to jasný jak jsem to myslel, po té co jsem napsal tenhle příspěvek, kdyby ne tak se stačí jen zeptat.
toxic: no pokud Ti druhý největší město ČR (kdybys nevěděl, tak je to Brno) přijde jako dědina, tak prosím. Jistě, že by to šlo jináč, ale možná je to tím, že jsi nejdřív koupil a ne pěstoval, tzn. přijde Ti přirozenější koupit. To víš, mě přijde přirozenější vypěstovat si na celej rok, a dokonce tím pokryju více potřeby mých kamarádů, kterým se nepovedlo vypěstovat, tzn. vyhulijou toho asi tak 5xvíc z mojí úrody než já (a neprodávám jim to, i když sem kupoval semena, a riskoval, že mě zavřou atd atd.). Tak co ještě máš nějakej dotaz? Konzumente nebo dealere nebo obojí?
Butch: podporovat vyžírky? vždyť sou stejní jako ty? dokud jsi neuměl vypěstovat, tak jsi byl taky vyžírka? co to je za kecy? Doufám, že chápeš z mýho příspěvku odpověď na Tvoje otázky.

Sleepless: rajčata a ganja nejde srovnávat, až bude voně prodejná baz postihu, potom prosím, ale teď si ze sebe vypustil blbost-důvod?- viz výše.
Jinak jak vidím, tak se zhodujeme, v názoru stát-dealer. Ovšem názor na mlíko, máslo, chleba atd. Z toho se platí daně a nikdo .......ale co bych se furt opakoval, přečti si to celý a možná to pochopíš.

Mějte se dobře
Zdarec

P.S. To si říkáte mírumilovná klidná komunita? Když kvůli vašim činům a slovům opustijou lidi tohle fórum? Ste trapní konzumenti, kteří za zelím vidí prachy, zhulenost a nic jinýho, pěstování tu asi nikdo tak neprovozuje, pokud není schopnej si vypěstovat na rok dopředu, nebo pokud nepěstuje na prodej, samozřejmě ne všichni, občas se tu objeví i nějakej hulič mimo dealery a konzumenty.
Abych pravdu řekl, tak je mi z vás nablytí, ale neodradí mě to.

Old Post 10-07-2001 v 13:59 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ignácius
Stálý Člen

Karma uživatele Ignácius - 26% Pěstitelská

No tak ! Příspěvek č. 19

Pánové mám dojem, že všichni, kteří se účastníme téhle debaty, bysme si měli v klidu ubalit špeka, vyhulit ho a pak si názory ostatních přečíst znova.
Třeba se na věc dokážeme podívat z pohledu toho druhého a lépe pochopíme, co tím chtěl říct a jak to vlastně myslel.
Hihi, to že má někdo jiný názor, neznamená, že začnu křičet, že je mi z něj na blití.
Nemám pravdu ?

Ignácius

Old Post 10-07-2001 v 14:13 PM
Ignácius je offline   Profil uživatele Ignácius   Find more posts by Ignácius   Foto galerie člena Ignácius   Click here to Send Ignácius a Private Message   Add Ignácius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Upozornění ... Příspěvek č. 20

Ignácius: nemáš pravdu, protože kdyby jsi mě znal, tak víš, že tohle mě nemůže vytočit pouze mě to mrzí, a už vůbec nejsem člověk, kterej by chtěl něco dokázat křikem>ba dokonce křičel, a můžu snad napsat to, že je mi z toho prostě na blytí, je to můj názor a vyplývá to z jejich názorů, tak proč bych to zkrýval, když to tak cítím?
Nepotřebuju si číst názory znovu, hezky odpovídám větu po větě a nepotřebuju k tomu být zhulenej.
Podívej se na to jasně, chápu co kdo čím chtěl říct a říká, tak to taky je (i když možnost špatné formulace tu je taky), ale myslím, si, že vcelku chápu, jak to myslí chlapci, kteří nevidí na dealování nic špatnýho, ať si to prodávají, ale proč já, člověk, kterej jen pěstuje a neobohacuje se tímto způsobem (tím okrádá stát-a kvůli tomu se stát zlobí i na mě) mám za to pykat?
Ať si to pěstujou na prodej, ale až z toho budou platit daně a mě za to nebude nikdo postihovat.
To je asi tak

Old Post 10-07-2001 v 14:45 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sleepless
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Tahle debata fakt nema cenu ... Ja s tebou hihi samozrejme naprosto souhlasim. Ty si myslis, ze si to do tech vsech souvislosti (stat, dane, atd.) dokazes dat pouze ty sam? Vzdyt sem o tom prece primo psal, proste to tady u nas tak nefunguje, takze tu vzdycky budou dealeri a udelas s tim neco? NE NEUDELAS S TIM NIC! A fakt nevim proc odsuzujes lidi co si sami nevypestujou pro vlastni potrebu, myslis, ze je to fakt jenom o ty neschopnosti? No tak vidis .... A ze za zelim vidime jenom zhulenost? Tady te fakt uz nestiham, tak kdyz te tak bavi pestovani kyticek, proc se nedas treba na ty rajcata?
Ja sam mam tady na balkone sest kytek a cumi mi na ne polovina jednoho velkyho prazskyho sidliste a neresim to... A vubec pred chvili sem presazoval jednu samicku a malem to nerozdejchala a ja tu pisu kraviny, ktery stejne nic nezmenej ...

Uz to lidi fakt nehulte

Old Post 10-07-2001 v 15:56 PM
Sleepless je offline   Profil uživatele Sleepless   Find more posts by Sleepless   Foto galerie člena Sleepless   Click here to Send Sleepless a Private Message   Add Sleepless to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 22

To Zachaliaš: v Amstrdamu (pokuď se to nezměnilo za ten půl rok co sem tam nebyl) tak tam stojí 2g skuneru 25guldenů (gulden je asi 16kč) a je celkem jedno o jakej model jde - teda takhlen to bylo v těch coffieshopech kde jsem já byl.
ale někde se dá sehnat i 3g za 25guldenů -člověk si to tam musí hodně projít a znát to tam.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 10-07-2001 v 21:27 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička .... Příspěvek č. 23

2 Sleepless: já si myslím, že každá debata má cenu, ovšem pokud je to debata s rozumnýma argumentama. Nemyslím si, že Ty souvislosti docvakávají jen mě, ale nikdo tu o nich nic nenapsal, tak sem na ně musel upozornit, a vzhledem k tomu abych objasnil svoje postoje a názory, jsem to tak podal.
Na mě v tomhle případě nezáleží, jde jen o to, abych ukázal druhou stránku věci a třeba někdo kdo chtěl pěstovat pro peníze, toho díky tomuhle fóru nechá>a tím pádem "jsme s tím něco udělali" a má to výsledek. Neodsuzuju lidi, kteří nevypěstujou pro svoji potřebu, akorát odsuzuju jejich postoj, že když nevypěstujou, tak si prostě koupí, a neudělaj něco pro to, aby příští rok vypěstovali víc, je jednodušší si koupit>prostě k tomu mám jinej vztah, a nejvíc mě potěší, když někoho zhulím a on mi řekne, že se mi to doopravdy povedlo a já mu řeknu: "dík" a ne: "hmm to jsem stejně nepěstoval já, to jsem koupil."
Nejsi daleko od pravdy, ale rajčata se mi pěstovat nechce, navíc na to nemám prostor a čas, ale třeba masožravý kytky, nebo vodní kytky nebo nějakej ten sukulent rád vypěstuju (ale teprve tak rok začínám s něčím jiným než s ganjou, takže uvidíme), zrovna dneska budu připravovat akvárko pro masožravky a vodní kytičky přijdou do akvárka do tejdne-ještě si musím koupit písek a sehnat nějaký šutry
Jinak doufám, že ta kytka co jsi přesazoval, to rozdejchala.
K Tvýmu závěru, takže budeš raději potichu a čekat co se stane? Ve většině případů nechávám věcem volnej průběh (je to tak nejlepší), ale v tomhle případě to nemůžu udělat.

Weedof: taky se mi nelíbilo, že SSSuper SSSkunk napsal to, že by někomu vystřelil mozek z hlavy, ale neboj, znám ho a vím, že prostě takovýto věci odsuzuje, stejně jako já a plno lidí v našem okolí, holt tady na moravě se pohybujem prakticky v prostředí, který je takový-bez peněz, prostě na kámošsko>máš-dáš, nemáš-vezmeš<. V praze je to jiný>tak jak sem popsal, ten přístup vůči ganji. viz můj příspěvek k toxicovi.
Ale proč chceš radit člověkovi, jak se má zachovat, robotnik.igor, kterej to svým jednáním zhoršil o stupínek nám všem a teď od nás, který poškodil chce radu? Proč nechtěl poradit, jestli má začít prodávat? hm? Místo aby to zlepšil pěstováním, když si mohl vybrat jednu z těchto dvou možností? Takže jediný co není fér vůči nám HULIČŮM je dealování.
2 Zachaliaš: když jsem byl v Holandu pro semena, tak sem si tam koupil 3g Kashmiru za 25 NLG, jinak to maj zhruba všechno tak cenově stejný a liší se to množstvím.
Ale čím větší odběr, tím líp pro tebe, protože to se potom už nehledí na nějaký to smítko. Přeju ti příjemnej převoz přes hranice, ale kdyby jsi místo těch peněz, za který chceš koupit ganju a jet do holandu, je raději investoval do pěstování, udělal by si líp.

Takže asi takhle to vidím já
Mějte se good
Zdarec

Old Post 11-07-2001 v 08:39 AM
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Obecné Hihi... atd. Příspěvek č. 24

No vidim ze diskuse je v plnem proudu.
Hihi: Vidim ze si inteligentni clovek (i kdyz z Brna ), ktery umi argumentovat. Tvoje argumenty beru... Dane jsou velky problem, ale myslim ze vetsi problem. Mel bys ale vedet ze stat prichazi o spoustu penez na danich zcela jinde a o zcela jine castky nez by dostal z prodeje marihuany a to ze se stat na tebe zlobi (kvuli tomu) je trochu pritazeny za vlasy. Takze bych to sem nemichal. Sperskunkovi jsem psal ze to prehnal a ze ten Igor se ho neptal na nazor na dealing tak mi nevkladej do ust co sem nerek a myslim ze ani nejsi ten pravej gdo by mi mel sahat do svedomi a vyzyvat me k zametani vlastniho prahu. DIK.
Jak uz sem napsal tvuj nazor chapu a jsem ochoten ho tolerovat, je rozumnej... ALE jak si napsal (ja jsem zatim vic huleni dostal a koupil nez vypestoval narozdil od tebe) koukam na to cely trochu jinym okem. A chci zduraznit ze pestovat jsem chtel uz hooooodne dlouho (nemel sem na to bohuzel ale podminky) takze ted nastaly a uz se snazim... Nicmene kdyby nenastaly tak bych byl odkazan dal na deal od lidi o kterych je tato diskuse. Par jich znam, nevim proc to delaj, nejsou to spatny lidi (ale mozna maj trochu jinej vztah k penezum nez ja, ty a dalsi.. (neodsuzuju je, jako ty a Superskunk) Riskujou a je to jejich vec. Kdyby byl kazdej clovek jako ty bylo by tu KRASNE, samotnymu je mi lito ze nemam takovy kamose jako si ty. Znam hodne lidi, ktery se mnou zahulej (jejich matros), neznam nikoho kdo by pestoval a rozdaval to co vypestoval...

Navic si asi uplne zapomel ze kdyz travu das nebo prodas tak je trestny oboji. Takze sice si poskozenej hulic ale stat si nasral stejne jako ten kdo to prodal viz kauzy ketry snad nemusim jmenovat...

Takze nic ve zlym (deal neni good ale kdyz je nekdo v shitu nebudu mu srat na hlavu jako SKunk)..
Tot vse snad to dava smysl... Pozdravy na pohostinou Moravu a do Brna zvlast.

P.S. Zajdi si prosim na film Bila Vdova, cena vstupu 145,- v Praze, dane included

[Edited by TommyBoy on 11-07-2001 at 11:01 AM]

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 11-07-2001 v 09:43 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
srabik
Nový Člen

Karma uživatele srabik - 30% Pěstitelská

grrrrrrrrrr Příspěvek č. 25

Pánové, pánové, s váma bych chtěl sedět v hospodě. Když ten problém rozeberete, tak musíte vycházet ze základního předpokladu : stát kriminalizuje tzv. drogu marihuanu NEPRÁVEM!!Stejně tak neprávem teda kriminalizuje i dealing, protože v normální společnosti by robotnik byl někde na úrovni normálního trafikanta nebo hospodskýho. Proto potřebuje především naší podporu a radu a ne nadávky a výhrůžky. Jsme prostě všichni v jednom pytli a musíme držet pohromadě.
Když sem kdokoliv nadhodí jakýkoliv problém s pěstováním Can., najde se hafo chytrejch, který mu poradí jak nato - a zamyslel se jedinej z nich, jestli pěstuje trávu pro sebe nebo jí chce prodávat ( nebo rozdávat dětem před mateřskou školou - ale to už hodně přehánim) - asi byste měli víc přemejšlet a křičet někde úplně jinde, jestli Vás dealing tak sere.
2Robotnik - držim palce, drž se!
Končim - Srabik

Old Post 11-07-2001 v 10:14 AM
srabik je offline   Profil uživatele srabik   Find more posts by srabik   Foto galerie člena srabik   Click here to Send srabik a Private Message   Add srabik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sleepless
Stálý Člen

Nápad Příspěvek č. 26

2Srabik: Ja si myslim, ze bychom si v hospudce rozumeli :-)
A taky si myslim, ze se tedy vsichni schodneme na tom, ze je to vsechno o legalizaci, protoze jak pise TommyBoy, zatim jsme vsichni v jednom pytli. A ja samozrejme nechci byt potichu a cekat, jak se veci vyvinou ... bojim se hodne, ze v ramci integrace do EU to stejne pujde do haje Ale jestli hihi vis, jak pro legalizaci neco podstatneho udelat, sem s tim...
A samozrejme se naprosto stotoznuji s nazorem, ze by to bylo uplne nejkrasnejsi, kdyby si kazdy pestoval tech par kytek pro vlastni potrebu a bylo by nam vsem fajn ... bohuzel takovyhle model tady zatim nefunguje. Na druhou stranu ale nevim, proc bych mel nekomu, kdo nema moznost/neni schopnej si vypestovat neco sam, odepirat moznost huleni. Muze byt milion duvodu, proc proste nekdo pestovat nemuze. Kdyz bydlim v garzonce, kam se sotva vejdu, proste uz nemam kam bych dal skrin. Kdyz nemam auto, tak sem odkazanej na kamose, co sise radi hulej, ale porad jenom slibujou, ze tenhle vikend urcite pojedem dat ty kytky ven a je pulka cervence a ja je mam porad na balkone

Budme proste trochu vic tolerantni, protoze pestovani je uzasna vec, ale taky pekne narocna ....
Jinak ta moje kyticka to prezila, ale vubec nevypadala dobre a malem sem to oplakal

Old Post 11-07-2001 v 11:26 AM
hihi
Stálý Člen

Pohodička :o) Příspěvek č. 27

TommyBoy: Inteligentni clovek muze byt odkudkoliv Je mi jedno kde stát přichází o prachy, jde mi o důsledek v tomhle konkrétním případě a ten je represe >v tomhle případě zákon od Severy, kterej je nesmyslnej.
Jistě, že nemám právo Ti říkat co a jak, ale to samý nemáš ty vůči superskunkovi, chápeš? tohle je kruh, ale ty jsi ho začal, takže toho necháme. Jen jsem chtěl říct, ať prvně každej začne u sebe, tak jak to dělám já a potom pokračuje dál.
Jinak Ti samozrejme nechci sahat do svedomi a nikomu jinymu nez sobe samotnymu, to si kazdej musi sahnout sam.
A ty podmínky na pěstování nastaly? nebo jsi si je vytvořil? Jinak oceňuju, že už se snažíš! a to nejen u Tebe, ale u každýho. Myslím, že kdyby nenastaly, tak si je můžeš vytvořit, jde jen o to, jak moc jsi k tomu ochotnej, když se chce, všechno jde (ovšem je možná vyjímka, která potvrzuje toto pravidlo).
Ja nerekl, ze to jsou spatny lidi, ale ze si neuvedomuji, co tim zpusobuji nam vsem a sobě taky.
Jiste, že ten risk je jejich věc, ale možný důsledky o kterých se tu celou dobu bavím, už nejsou jejich věc.
Máš pravdu, myslím, že kdyby každej člověk pěstoval a nekupoval, bylo by to úplně jiný a víc v pohodě a hlavně, dokážeš si představit tu různorodost vzorků (který směníš, protože bude mít každej dost), ve kterých by se podepsala, individualita každýho z nás? A ne, že koupíš jedno a to samý.
Jo holt, to je mi taky líto, já takovvejch lidí jak já znám dost, prakticky skoro všechny, kteří hulijou a se kterejma se stýkám.
Jistě, že ať trávu dáš nebo prodáš je trestný oboje, ale teď tu mluvíme o dealingu. A prostě a jednoduše mi nesedí prodávání ganji (myslím si že je to zbytečnost), jedině daruju s tím, že za to nic nechci.
Přemýšlel jsem o tom filmu, ale zase nejsem takovým příznivcem filmové tvorby, ale uvidíme, určitě ho někdy zkouknu.
Jo a díky za pozdravy
srabik: to všichni víme, že stát to kriminalizuje neprávem a nejen marihuanu, ale hodně jinejch věcí, který teď nebudeme rozebírat. Ale ten trafikant, nebo hospodskej za to platí, že to může provozovat.
A BUĎ OD TÉ DOBROTY A NEHAŽ MĚ DO STEJNÝHO PYTLE S DEALERAMA A KONZUMENTAMA!!! JA SEM HULIC A PSAL JSEM O TOM DOST JASNE! DOKONCE ZROVNA O TOMHLE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nenastval si me, ale musim Ti to napsat durazne a velkym pismem, pokud sis toho nevsimnul.
Nezamýšlím se, já pěstuju pro svou potřebu a tj.: pro potěšení z pěstování a pro svoje kámoše, aby jsme si mohli v klidu a kdykoliv zahulit. Jak jsem řekl, já nekřičím a myslím, že to vypadá, jako kdyby jsi si přečetl poslední příspěvek a odpověděl na poslední větu. (obrazně řečeno).
K tomu přemejšlení se Ti nebudu ani vyjadřovat......

Mějte se good
Zdarec

Old Post 11-07-2001 v 12:10 PM
hihi
Stálý Člen

Pohodička Jak sem řekl 3x nejsem na jedný lodi s dealerama a konzumentama!! Příspěvek č. 28

Sleepless: k legalizaci jsem se už tady na Groweru vyjadřoval, zkus si to najít.
Presne tak, bohuzel, to tak neni. Ja mu neodpiram moznost huleni, ale tu možnost pěstování máš vždycky. Jen chtít. Bydlíš v garzonce?(mimo jiné garzonka nemá balkon ) tak co máš za problém vyjet někam mimo město (třeba znáš někoho kdo má zahradu, ale aji kdyby to nebylo na zahradě) a zasadit tam a jezdit tam? Místo peněz investovanejch do kupování? (nevím jestli kupuješ) Hm?? Jak si myslíš, že to dělám já? Jezdím 25 km za kytkama. A že dáš na sliby kámošů, kteří ti každej tejden říkaj, že pojedete? To je čistě a jen Tvoje chyba, sehnal bys 100% někoho jinýho, a jestli kámoši nepěstujou, jak jsem to pochopil a rádi hulijou? tak jim máš říct, že když nepojedete, tak nebudou moc hulit.
Proč když je pěstování pěkná věc a sice náročná, tak to někomu jde a někomu ne? Prostě když se chce všechno jde, nejde jen brat, musíš taky dávat.
Stejně jak je milion důvodů, proč nepěstovat, tak je dalších 100 milionů možností, jak pěstovat, jen nebít pohodlnej a línej.

Mějte se good Zdarec

Old Post 11-07-2001 v 12:47 PM
srabik
Nový Člen

Karma uživatele srabik - 30% Pěstitelská

Naposledy Příspěvek č. 29

todle je poslední reakce, nebo si začnu připadat jak moje bejvalá žena, kerá musela mít dycky poslední slovo.
MUJ názor na to je takovej :
Příčina - - kriminalizace pěstování konopí ze strany státu ( i pro vlastní potřebu )
Následek - - dealeři
a nikoliv obráceně. Ale je dobře, že nato má někdo jinej názor, jinak bysme byli roboti.
Končim - Srabik

Old Post 11-07-2001 v 15:24 PM
srabik je offline   Profil uživatele srabik   Find more posts by srabik   Foto galerie člena srabik   Click here to Send srabik a Private Message   Add srabik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička ... Příspěvek č. 30

srabik:
Ty mě teda umíš rozesmát
myslim si, že to tak není Ale je to jedna z možností (ale trochu nepravděpodobná-trochu víc nepravděpodobná, ale musím ji připustit), i když mi přece nechceš říct, že pernik a další bordely kriminalizovali a až po té ho začli lidi prodávat??? Stejně jako s ganjou??!!
Navíc pokud pěstuješ pro "vlastní" potřebu, tak nepotřebuješ kupovat něco jinýho než semínka a hnojivo atd., ne?
Naopak si myslím, že jakákoliv represe, pochází z jistých důvodů a v tomhle případě to byla jakákoliv ditribuce drog (neříkám, že je to jedinej důvod, ale ten stěžejní určitě-prostě prachy) a ne, že prvně přijde bezdůvodně nějakej nesmyslnej zákon a poté ho začnou lidi porušovat. Já sem pěstoval i před tímto zákonem a znám hodně lidí co taky pěstovali a nikdo neprodával a neprodává. A taky je mi jasný, že je hodně "jinejch" lidí-dealerů, kteří se tím živili, jak před zákonem, tak po něm.
Snad mi doopravdy nechceš namluvit, že když bude někdo vyrábět jakoukoliv drogu a "nebude ji prodávat" a bude si ju užívat jen se svýma kámošema, že po něm půjdou? Ne nepůjdou, protože se o tom nikdo moc nedozví a navíc seš pro ně malá ryba, ale když bude někdo prodávat moc lidem ve větším objemu (viz. robotnik), tak už po něm půjdou. Já osobně si myslím, že o mě ví policajti, ale nejsem pro ně zajímavej člověk, protože to neprodávám, platím daně, pracuju, nedělám bordel atd atd. prostě HULIČ!
Prakticky to co jsi napsal s tím nemá nic společnýho, jde o ..... ale co bych se furt opakoval
Mějte se dobře
Ahoj
P.S. Prostě všechno bylo ready do doby, dokud nenastala situace hromadnýho užívání-to samý LSD-perník atd. a stát si uvědomil o jaký prachy na tom přichází, tak to prostě zakázal.

Old Post 12-07-2001 v 09:38 AM
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

TO HIHI: Příspěvek č. 31

Zdar asi si mně blbě pochopil já nechci nic převážet jen tam chci jet s kámošema na dovču,maximálně si tam koupím semena ale hůlo nechci převážet,jen se chci podívat jak to vypadá u profíků a doufám že tam získám dobré rady a poznatky

Zachaliáš

Old Post 12-07-2001 v 15:11 PM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička .... Příspěvek č. 32

Jo tak v tom případě sem tě blbě pochopil. No ale každopádně mi neříkej, že nic nepovezeš, to jsem si taky myslel, že si koupím jen semena a nakonec sem k tomu vezl ještě 3g haše-není to moc, ale na probrání celýho auta to stačí.
Jestli se chceš podívat, jak to vypadá u profíků, tak si zajdi v Amstru do SensiSeeds, jednak tam maj hafo knížek a materiálů, jednak tam prodávaj různý vychytávky a semena (i když mě moc nenadchli-asi 30% mě nevzrostlo-ale nebyli to jen semena od senzi) a je tam hezky vidět do jejich pěstírny a když se Ti zadaří jak mě, tak aji uvidíš, jak dělaj řízečky a valijou přes horkovzdušnou pistol (ale prda sem si nedal).
Takže asi takhle co sem viděl já
Mějte se good
Zdarec

Old Post 13-07-2001 v 06:53 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás