Hlava
Mad Head

|
citace: |
Původní příspěvek od Ruprecht
........ loni na jaře jsem si bral Hlavovi SMbogy F1 zase a chtěl jsem je prcnout samcem z mých semen...ale srnky kurvy mi oba samce v kukuřici sejmuly...takže letos to budu muset zkusit znova...výsledkem bude 75% smbog...
Jsou to parádní geny o které by bylo škoda přijít... |
..vy jedni parchanti , ja vam dam ))) ..hele jinak pro samou chvalu nezapomenem na puvodce teto genetiky , ja ji jen uz udrzuji tady na G , hlavne pro sebe a pak pro dalsi lidi kteri vědi , ale nemam rad kdyz to nekdo rozsiruje krom mě , to můze pouze Dr.Smokalot a nebo ja , jinak Dr.Smoka je skutecny autor SMBOGa , ne ja , jak se to nekde tvrdi , SMBOG je Sweet Tooth 3# (Spice of Life Seeds) x Mendocino madness (T.H.Seeds) x BoggleGum (B.O.G. Seeds) .... a to se opravdu Smokičovi povedlo ....no R.I.P. ...stare věci , ..jinak sem nedavno mel nejaky seed WR ktery sem selektil a poprve to dopadlo docela tragicky , nikdy sem mi nestalo ze za 3 mesice jedna mutra srala hermace , vetsinou delam test pul roku , ted nejak nebyl cas , ano vymluvim se treba na "krizi" ) , no a dvoum lidem sem nadelil hermy , to se mi stalo poprve !!!! a byl sem z toho docela špatnej ...ale ty lidi , diky , to vzali celkem v poho , tak sem si radsi nasel jine seminka na selekci , ne WR ...no abych nebyl OT , k+ woe , mas to pekny a at ti ten SMBOG ustreli rypak , muhehe, pestu zdar Hlava
|