Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moje zahrádka ,moje chyby a mé řešení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Maltan
Nový Člen

Karma uživatele Maltan - 90% PěstitelskáKarma uživatele Maltan - 90% Pěstitelská

Nápad Moje zahrádka ,moje chyby a mé řešení Příspěvek č. 1

Ahoj zahradnice a zahradníci ,

řekl jsem si že také přispěji svou troškou vědomostí .

Takže začnem :

moje zahrádka (indoor) je 1,5 m 2 velká ,slunce nahrazuje 400W sodík a 200W úsporka na květ . ( sodik na rust a květ ,úsporka na
květ )

ventilace : jeden velký ventilátor na cirkulaci vzduchu
a TT nevim kolik na odtah ( ps: pozor na ventilatory od
TT rády se odšroubovávaj :-) lopatky, proto doporučuju skontrolovat šroubek který je umístěn uprostřed vrtule a dát tam nejakou
podložku .

Dále zvlhčovač od pochybné firmy ,sám nevím jestli
funguje ,to řešit nehodlám zatím ....

jediný měřák který používám je teploměr
( Za světla max 29 C v noci min 21 C )
měřeno je to u vrcholků kytek .

Hlína nebo-li substrát : od Plagronu Royalty mix ( dost se mi osvědčil
na řízky ufiknu kousek kytky strčim do hlíny
a hle zazrak je tu ,roste to , i bez stimulaxu )

Hnojení : dlábo pro holky :-) Na růst Alga Grow, na květ Alga Bloom
no a phitamín na listy . taktéž vše
Plagron.

tak to je moje zahrádka ( fotky budou jen až přemluvím telefon aby komunikoval s PC )

Moje chyby : za prvé čumění na to jak to roste , sodíkové výbojky
zraku rozhodně neprospějí když už tam musíte
za světla tak doporučuju alespoň sluneční brejle .

za druhé nesnažte se otevřením grow roomu snížit
vlhkost nebo neco podobného .Protože tím to se mi
podařilo akorát zblbnout kytku že v 30 dni květu
začala znova růst . ( Prostě to berte jako uzavřený
biotop )

A na konec osazenstvo 5 Euforii ..

Je to můj druhej pokus a dělám to pro to že je to krásné ....

I nějaký ten dotaz by se našel :-)

má cenu zařídit přítah ?
a tak nějak co na to říkají skušenější ?

Díky za odpovědi ..... Vše dobré přeje Maltan

Naposledy upravil Maltan 25-02-2010 v 02:15 AM

Old Post 12-02-2010 v 06:59 AM
Maltan je offline   Profil uživatele Maltan   Find more posts by Maltan   Foto galerie člena Maltan   Click here to Send Maltan a Private Message   Add Maltan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Cau, tak za 1) te tu hezky vitam, za 2) nerekl si nam nic noveho, za 3) pises jako pako To, ze ti zacali znova rust na 30.dnu kvetu kvuli vlhkosti je kravina, to muze zpusobit jen stres svetlem, proto je dobre tam lezt za svetla. Dalsi vec je, ze s pribyvajicim kvetem by mela byt vlhkost co nejmensi. To, ze vybojka bije do oci je snad jasny. A pritah staci pasivni, tzn. jen nejake diry v pestirne.
Tvaris se jako samouk, coz je dobre, tak se nejvic naucis, ale doporucuju ti procist si ku sve vlastni i nasi spokojenosti FAQ https://grower.cz/pestovani/navody/? a nejake thready v in. galerii.

abych nesiril dezinformaci, plagron mi zvysoval ph, mel jsem v te dobe ph akvarijni test, a plagron je hnedy, takze to mohlo byt jine.
Doporucil bych ti koupit si PH a EC metr, procist si thready, kvuli hodnotam EC pri ruznych fazych rustu a kvetu a nemuzes nic pokazit, jinak se musis ridit navodem a citem

Naposledy upravil Celller 12-02-2010 v 15:39 PM

Old Post 12-02-2010 v 09:04 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

Vidiš! Ani ses nenadech a užs dostal pojeb :-) to se hold stava.

Old Post 12-02-2010 v 10:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
@jdam
Stálý Člen

Karma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Mirex:kamo nezlob se na me ale ten pojeb byl 100% opravneny....je tady tolik informaci a staci si je jen najit a porovnat....peace

Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace

Old Post 12-02-2010 v 11:30 AM
@jdam je offline   Profil uživatele @jdam   Find more posts by @jdam   Foto galerie člena @jdam   Click here to Send @jdam a Private Message   Add @jdam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele @jdam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

Jo jo, to ja vim. Ale dalo se to rict trochu ohleduplnejš.

Old Post 12-02-2010 v 11:53 AM
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od Celller
Cau, tak za 1) te tu hezky vitam, za 2) nerekl si nam nic noveho, za 3) pises jako pako To, ze ti zacali znova rust na 30.dnu kvetu kvuli vlhkosti je kravina, to muze zpusobit jen stres svetlem, proto je dobre tam lezt za svetla. Dalsi vec je, ze s pribyvajicim kvetem by mela byt vlhkost co nejmensi. To, ze vybojka bije do oci je snad jasny. A pritah staci pasivni, tzn. jen nejake diry v pestirne. Pozor na hnojiva plagron, hodne zvysuji hodnotu PH.
Tvaris se jako samouk, coz je dobre, tak se nejvic naucis, ale doporucuju ti procist si ku sve vlastni i nasi spokojenosti FAQ https://grower.cz/pestovani/navody/? a nejake thready v in. galerii.

Ahoj Celler. Akú minimálnu hodnotu vlhkosti počas kvetu považuješ ešte za znesiteľnú? V poslednej dobe mi vlhkosť počas kvetu klesá až na cca 37 %, čo sa mi už zdá pomerne málo, aj na kvetovú fázu.

A hnojivá od Plagronu zvyšujú hodnotu pH? To ma dosť zaujíma, pretože som bol v tom, že hodnotu pH znižujú...

Marihuana je dar.

Old Post 12-02-2010 v 11:56 AM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganyal_Yabani
Stálý Člen

Karma uživatele Ganyal_Yabani - 90% PěstitelskáKarma uživatele Ganyal_Yabani - 90% PěstitelskáKarma uživatele Ganyal_Yabani - 90% PěstitelskáKarma uživatele Ganyal_Yabani - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Já mám na květ vhkost 30% a myslim, že je to Ok. I když výkonější ventilací by šla stáhnout někam mezi 20% a 30%

Tvrdá práce mne doslova fascinuje, celé hodiny bych se vydržel dívat jak nědo pracuje. (J.K.Jerome)

Old Post 12-02-2010 v 15:51 PM
Ganyal_Yabani je offline   Profil uživatele Ganyal_Yabani   Find more posts by Ganyal_Yabani   Foto galerie člena Ganyal_Yabani   Click here to Send Ganyal_Yabani a Private Message   Add Ganyal_Yabani to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

ahoj, promin jestli jsem jen moc zhulenej, ale nejak jsem nepochopil ty tvoje miry skrine a s tim tvym "sluncem"---> ty chces mit od zacatku do konce sodik a na kvet pridas tu usporku? jak to chces mit usporadane na stinitku? myslim si ze zajimavejsi by bylo na kvet dat 600w sodíku

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 12-02-2010 v 16:50 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

To Kuči: v pohodě, zrovna včera jsem zkombinoval 250 HPS s 200 CFL. Lepší by samo bylo 400 W soda, ale když ti doma leží ještě dvě 200 W cfl-ka..
O čem je ten thread??

Old Post 12-02-2010 v 17:30 PM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Moje zahrádka ,moje chyby a mé řešení Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od Maltan
nesnažte se otevřením grow roomu snížit
vlhkost nebo neco podobného .Protože tím to se mi
podařilo akorát zblbnout kytku že v 30 dni květu
začala znova růst . ( Prostě to berte jako uzavřený
biotop )

Nesmysl a pořádný.(Celller to vystihl přesně)

Plagron hnoje PH zvyšují všechny(soiláky) a jejich PK brutálně.
...jinak tu úsporku jestli budeš mit ve stejné výšce jak tu HPS tak tam bude úplně k hovnu.
Zvlhčovač je asi lepší řešit předem,jinak ho lze plně nahradit parníčkama z PETek a poslední dobou mám s tím lepší zkušenosti,samotný zvlhčovač pak používám spíše za světla pro snížení teploty a samo pro provlhčení.

Naposledy upravil 12-02-2010 v 18:26 PM

Old Post 12-02-2010 v 18:18 PM
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

marie-----> kdybych mel nejaky prebytecny CFL -ka doma, urcite bych si je tam hodil, mluvim jen o tom ze volba toho 6-tikila se mi zdala slibnejsi. - napr, kdyby je mel frajer teprve kupovat nebo neco podobneho

napriklad u tebe se mi to zda docela fajnovy. mas tam 450w a to uz bych se s tim snad i smiril a 4-kilo bych nekupoval, mozna casem ;-)

Old Post 12-02-2010 v 18:34 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maltan
Nový Člen

Karma uživatele Maltan - 90% PěstitelskáKarma uživatele Maltan - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

další fotky

Old Post 25-02-2010 v 02:21 AM
Maltan je offline   Profil uživatele Maltan   Find more posts by Maltan   Foto galerie člena Maltan   Click here to Send Maltan a Private Message   Add Maltan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maltan
Nový Člen

Příspěvek č. 13

jeste jednu ,

Naposledy upravil Maltan 25-02-2010 v 07:12 AM

Old Post 25-02-2010 v 02:22 AM
Maltan
Nový Člen

Příspěvek č. 14

jeste jednu

Old Post 25-02-2010 v 02:24 AM
Maltan
Nový Člen

Příspěvek č. 15

Jo rozměry mísnosti sou asi 1,5 m čtverečních ,ale vadí tam boiler..
Pochopil s to dobře 400W sodikovka na růst i květ a na květ 200W úsporka s červeným spektrem .Tu úsporku mám níž a blíž než ten sodík .

Co na to říkáte ?

Old Post 25-02-2010 v 02:58 AM
Kuči
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

to by mohlo byt zajmavy, jen si dobre rozmysli jak umistis tu HPS a CFL do prostoru, aby jsi to mel jakz tak rovnomerne prosviceny- coz ale pujde tezko, to by jsi potreboval asi LUXmetr :-) ten bojler tam krapet prekazi ale jestli neexistuje jiny misto pro nej, neda se asi nic delat ;-) ale propriste bych to poresil, zbytecne ti bere misto ktery by jsi mohl zaplnit.

kazdopadne mne zajima jak tam ty lampy zavesis, budu sledovat.

Old Post 25-02-2010 v 05:01 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás