Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Od začátku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Jack Ek.
Stálý Člen

Karma uživatele Jack Ek. - 0% Pěstitelská

Obecné Od začátku Příspěvek č. 1

Zdravim Groweři :-)
Jsem tu nový a moc toho ještě nevím o pěstování no tak sem se registroval na groweru abych se taky alespon k něčemu přiučil...:-)
Doufám že mi někdo skušený poradí jak moje problémy vyřešit aby se taky v mojí zahrádce dařilo..
No ja si myslim že už je zbytečný něco ještě vypisovat, tak už na to vlítnem..
1.Jaká jsou lepší semínka ?[Regular - Feminized] )napsal jsem to tak jak jsem to našel ..český název neznám..to víte moc sem toho z angličtiny nepochytal)
2.Když budu pěstovat venku na zahradě, je možný aby mi vyrostly např. Jack flash , Jack Herer , Ak-47,K2,White Russian,....
(na zahradě mám takovou ohrádku do tvaru obdelníku na hlínu kterou pak smíchám s Perlitem... a do tý ohrádky nasypu tu hlinu ...ohrádka měří asi š.5m,d.12m...myslel jsem že takhle by to pro holky bylo dobře ..
3.a pod hlínou bude širší hadice která bude upravená tak aby při hnojení dostali kořínky taky trochu štávy
...Vim jsou tu keci ale jsem new tak se to chci naučit nějak ovladat.
Pište rady pls všechno ocením ...
P.S. Mám vše přečteny ale je lepsi se ptat Ek.

Old Post 06-02-2010 v 21:19 PM
Jack Ek. je offline   Profil uživatele Jack Ek.   Find more posts by Jack Ek.   Foto galerie člena Jack Ek.   Click here to Send Jack Ek. a Private Message   Add Jack Ek. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

https://grower.cz/pestovani/navody/? nebo https://grower.cz/forum/showthread.p...t=%2Bpr%F9vodce

Old Post 06-02-2010 v 22:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack Ek.
Stálý Člen

Karma uživatele Jack Ek. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Diky moc tohle sem presne hledal asi ted vypadam jako dement ale to se stava

Old Post 07-02-2010 v 23:29 PM
Jack Ek. je offline   Profil uživatele Jack Ek.   Find more posts by Jack Ek.   Foto galerie člena Jack Ek.   Click here to Send Jack Ek. a Private Message   Add Jack Ek. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

každej nějak začínal, příště víc hledej :-) pic natur

Old Post 08-02-2010 v 15:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás