Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A jak jsem slíbil, tak tady jsou dvoumetrové tabáčky na zahrádce. Vůbec jsem se o ně nestaral snad krom prvních třech týdnů předpěstování v kelímkách od hořčice.
Sakra držte mi palce, aby ta máta přezimovala na zahradě i potřetí i při těch mrazech co teď byly. Jestli to přežije, tak by to bylo super. Vlastně jsem čekal na takovou brutální zimu jako na spásu..... páč konečně nebudou molice. To jen tak na okraj. Poslední 2 roky jich bylo aspoň v našem kraji všude hodně jak sviňa a jen těžko se jich zbavuje.
Tarrnaa to je pestitel. nepestujes taky kaktus, nazev netusim, ale mozna si o nem mohl neco slyset. Kaktus ,ktery obsahuje taky naky psychotropni latky. pry stavy podobne LSD.