Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
serus growers tak sa hlasim s tou poslednou pozostalou samickou uz je v 30 dni kvetu hnojim 1x za tyzden 3 ml biobizz alga bloom
btw: odcestoval som na 3 dni a ta mrska stihla kus preschnut ale dostala sa s toho
pomoc growery moja kyticka sa trapi.... a ja neviem cim to je... ale myslim si ze malo hnojim (malo fosforu) tak dneskom som zvysil davkovanie.... uz aj tak mi polovica listov umrela.... dufam ze to dojdem dokonca.. jedine coho sa bojim je pliesen... vlhkost za tmy dosahuje obrovskych hodnot (70%) to nieje bohvie co na kvet...
zdravim
ak sleduje niekto tento thread tak hladte
pokusna rastlinka sa dnesnym dnom dozila 46 dna kvetovej fazi a zacina sa pekne obsipavat zivicou a pekne sa ligoce pod sodikom... co myslite kedze to bude moja uplne prva dopestovana rastlinka tak neviem kedy ju mam seknut ale este typujem na nejaky 1,5 az 2 tyzdne.... ozaj dva tyzdne pred koncom sa dava uz flushing ne? to znamena ze posledny krat ju pohnojit a uz len voda? skuste sa niekto vyjadrit fakt nemam skusenosti ktore by ma predurcovali nepytat sa vas taketo veci ozaj problem s listami bol sposobeny malou davkou hnojky (bal som sa ze to prehnojim) takze listy som musel kus obstrihat a vyskusal som aj degustovat co to spravy (viem je to barbarske) ale bolo mi ich luto nech tak ked som mal taku chut
Spíš bych řekl že moc hnojiv, při nedostatku fosforu listum nejdříve odumíraj výplně,tohle vypadá spíš jako spálený, skusil bych jen přidat PK 13-14 a vodu
Původní příspěvek od Grow??!! Spíš bych řekl že moc hnojiv, při nedostatku fosforu listum nejdříve odumíraj výplně,tohle vypadá spíš jako spálený, skusil bych jen přidat PK 13-14 a vodu
3ml/týden hnojiva ti připadně jako přehnojený?a i kdyby tak mu radíš nasrat tam PK13-14???to jsou rady...
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
pretože takto podľa fotiek to môže sedieť na viacero problémov a len ty najlepšie vieš aké tam máš podmienky. Podľa mňa je to tiež prehnojenie alebo nedostatok fosforu alebo problémy s teplotou - veľké výkyvy cez deň a v noci.
Tak sa zatiaľ maj a nech sa ti podarí to zvládnuť.
Původní příspěvek od WERD 3ml/týden hnojiva ti připadně jako přehnojený?a i kdyby tak mu radíš nasrat tam PK13-14???to jsou rady...
stary dobry C/W ja ze sa uz ani neozves kazdopadne suhlasim ze to nebolo prehnojene kedze som daval podpriemernu davku hnojky prave preto aby som to nespalil.... inac tento problem uz nie aktualny uz som ho vyriesil.... ale hambim sa sem dat fotku rastlinky lebo som snej na jednej zurke ostrihal 3 sisule proste mi to nedalo.... ale hej pridem sem aj foto aj ked ma vsetci dojebete ze som mal pockat a ze vynos by bol v tom pripade lepsi ale aspon viem co to vlastne pestujem... ucinky ok len jej chyba este asi tyzden a kosa
btw: co sa tyka hnojiva na orchidee tak snimi ti neporadim kedze som ho neskusal... hnojim biobizzom grow/bloom a mozem toto hnojivo vrelo odporucit.... ale rozhodne planujem dokupit este nejaky alga a mic plus enzimi.... ale diky ze ste zacali sledovat toto tema cuuus
Kup skor Fishmix ako Algamic..Algamic mi viac menej nijak pri pestovani nepomohol a aj ked som ho vyradil z hnojenia a len sem tam postrek tak rozdiel ziadny...Ale Fishmix to vzdy ozivy uz po druhej zalievke..
WERD - někdy kytka už nechce dusík a má míň fosforu,tak to může klidně víc dusíku spálit, PK 13-14 už podle názvu dusík neobsahuje,a má jen látky co jsou na konec květu potřebné,tudiš to kytce jen pomůže a nahradíš tim hnojivo co si doteď používal...takže radši nekrityzuj rady a spíš poraď...
ZK-zdarec chlape.
taky valím WS ale těžko říct.Ona Sisha měla x kytek svýho crossu na balkoně a tak asi ani ona by ti poradit asi nedokázalakdybys měl mý řezy tak ti napíšu 55-60 dní cca.takfle to chce odhadnout.
4Grow??!!-chápu že ty kytky vypadaj přehojený od prvního pohledu-ale fakt že při zálivce cca 2-3 dny čistou vodou a 1x TÝDNĚ 3ML květovýho hnojiva mě přijde trošku blbost ne?apropo vysvětlil nám to kolega čím to asi bylo a co pomohlo
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Method: vlastne ten fishmix sa pouziva pocas celej doby kvet alebo rastu? sice nemusis odpovedat pozriem brozuru ale ked vravis ze to tak velmi pomaha tak preco to rastlinkam nedopriat
Grow: myslim ze biobizz bloom ma dusiku minimalne percento (nechce sa mi ist pozerat presne percento) ale co ti mozem povedat urcite tak to ze urcite nebola prehnojena ale chybal jej fosfor!!! po pridani kusku kys fosforecnej to hned prestalo hnednut....
btw: konecne som sa dostal ku kvalitnejsiemu fotaku tak pridavam nejake makra paliciek.... mohol by niekto skuseny na to ceknut a povedat mi kolko ju asi tak este nechat ja pocitam okolo +- 7 dni co vy na to? podotykam ze je v 55. dni kvetu a je to WHIDOW SKUNK (white widow+ sweer skunk) dikec cuus