Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na tretim obrazku lze videt, ze listy v poradku zcela jiste nejsou...zacina to odspodu...tohle uz bych videl na plisen, i pres vlhkost do 40. Pro jistotu jsem postrikal kuprikolem...Na tohle bych radu vazne uvital, nebot jsou kytky uz v pokrocile fazi kvetu a denne prichazim o docela ranec listu, coz zcela jiste dobre neni...
Nevim co se s tim deje, ty spodni listy jsou uplne kriplate...Stalo se to behem poslednich 4 dni...Preventivne postrikano kuprikolem, ale prisnove to asi nebude prestavam hnojit a budu jen zlehka zalevat odstatou vodou se srovnanym ph...timhle tempem budou do tydne bez listi...
Jak casto mam zalevat? a jak casto hnojit a kolik? k dispozici jungle in da box, pk, bcuzz tableta...mam ted vubec hnojit, kdyz se ty listy tak pokazily?
Enzimy nemam, to bych jinak udelal, situace se stale horsi a listy stale vice opadavaj, na jedne kytce docela rapidne...Takze zahajen zachranny plan, jednou denne vsechny kvetinace proplachnu 8l vody (dohromady) s upravenym ph,,,udelam to tak 3x ete a uvidim...hnojit tak tyden nebudu...snad tim nic ete vice nepokazim...
doplneni teplota nekde v urovni poloviny velikosti kytky stabilne den 25, noc 19,5. vlhkost tedka okolo 45% vetsinu listu jsen otrhal, tak to mozna nebude ted tak zretelne...pro ukazku par z nizsich pater...
nevim jestli to tu někdo psal ale v květu bys už neměl používat zvlhčovačku ta se ti hodí v růstu tady už ne,kolik maj kytky cm?máš dostatek přísunu čerstvýho vzduchu?
zvlhcovacky uz v chodu neni! vzduch se pasivne nasava stejnou dirou jako vysava vykonnou ventilaci, ktera nebezi porad, ale 2x za hodku na pul vykonu po dobu jedne minuty...krom toho se tam chodim docela casto koukat...jinak vzduch se nasava z jedne a te same mistnosti...ale vydychat by se snad nemel...jinak bych to musel poresit jinak a to vazne nevim jak...uz tak musim mistnost sem tam vytapet primotopem a nasavat vzduch treba z venku by byl docela zahul...
ahoj zkus se mrknout na fotky na tomhle treadu : https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6 na stránce 6 mám několik fotek kytek, který jsou přehnojený taky okolo 20 dne květu a přijde mi to trochu podobný. Zkoušel jsi měřit co z toho vytejká ? Měj se a ať dokveteš v pohodě .-)
Dalsi varka fotek den květu: 25
Ted uz jde trosku tipnout, kolko by to mohlo dát? Je mi jasne, ze jsem to mel nechat dele na rusto, to uz ted vidim....