Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sucháče sou fakt mazec, nejlepší můj zážitek byl když sem to aplikoval poprvý, vůbec sem nevěděl vo co de a když to připravili tak sem byl fakt zvědavej, bohužel nevim co to bylo ale dal sem si jednoho a byl se totálně na sráč, bylo to na nějakým malým openairu takže pohoda pamatuju si ale jenom maníka kterej imitoval elvise
he he ..no jo ja to poprvy spalil u kamose na private...fakt to byl muj prvni tlustej hadek a typek jeden co s nama palil tak zbelal a flaknul sebou na balkone...sem byl uplne nejvic a tahali sme ho nekam uz ani nevim kam....
Tak to co nejdříve zkusím...není to ale velká spotřeba? Kolik g je tak vhodné na hada? Drží se ten kouř ve sklince nebo jej musím nějak obratně vysát? Jo a ještě mě napadá jak je to s hashem v yogurtu? Stačí tam rozmíchat třeba půl gramu? Stojí to vůbec za to? Předem dík za odpovědi
v jogurtu? proc zrovna v jogurtu? tam se to nerozpusti, cili to bude jogurt s nadrobenym hashem... a to nevim jaka bude lahudka, ale pusobit to bude asi stejne, jako kdyz tu kostku hashe snis samotnou...
Jednou za čas si ten drink s klukama dopřejem, největší úlety. Takový věci co po tom dělamé, fakt úlet. 'Příště asi sebou vemem kameru a pak se nato spuklí podiváme.
Jednou sem si vyrobil takovou vychytavku na suchac...jako ze sem dal na dno led...tacek sem pripevnil a skrz nej dal jeste brcko...sedel sem na balkone a jak sem furt nasaval tak sem si uvedomil ze uz asi 10 minut hulim prazdnej suchac...fakt pripadalo mi to jako kdyz cucam kolu od MC
No psal to J.X. Doležal v knížce marihuana, že si to dali do jogurtu, mno a kdž to sním, tak to také působí? Jestli jo tak jak je to možný? Když travu musíme vyvařit v tucích neba vyluhovat v alkoholu...
kdyz nedelate suchac na divoko v hospode tak je dobry najit si nejakej polystyren (treba pod platkama sejra v supermarketech), orezat ho podle toho hrdla pullitru, obalit alobalem, z alobalu udelat i vicko aby to tesnilo, do vicka jednu diru na brcko, jednu diru na vstup vzduchu kterej uzaviram spejli (vzhledem k rychlosti sani tam mam dve diry), jeden spendlicek se spickou do "elka" jednu tycinku a preju prijemny posezenicko
tesni, drzi, hori, zkratka funguje jak ma
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Sucháč je hustá věc. Zrovna včera sem ho měl a pohoda. S kámošem sme dali asi 5cm žížalu a dost sme hučeli.
Mam návod na dobrou sklenici. Doporučuju sehnat si takový to víčko s brčkem, jako dávají u mekáče k nápojům. To brčko tam dobře utěsnit, třeba iyolačkou. Pak tam píchnout špendlík a dírku na přístup vyduchu. A samoyřejmě nějakou kompatibilní sklenici. A pak vesele hulit.
Když sem byli s Gizmem v Praglu na XTéčku tak jeden maník mi říkal, že dokázal udělat sucháč i ve filmárně, takovej skladnej, přenosnej .
Jinak tehdy sme to tam nějak přepískly, ještě s 2 kámoškama, furt se nic nedělo, ikdyž sme dali 2 špeky s plastem.
Tak sme dali 2 sucháče, já si dal dohromady 3 prdy, baby 2 prdy a Gizmo tak 2 myslím.
Dopadlo to tak, že sem se tam držel sedačky, abych nespadl do stropu , fakt mazec. Pak sem už jen tak plul hudbou, prostě krásný zážitky .