Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. Indoor 250/400W půda
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

a nepostrikujes to za svetla je mozny ze je to treba spaleny

Old Post 29-11-2009 v 11:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easyrider
Stálý Člen

Karma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od Hafan
a nepostrikujes to za svetla je mozny ze je to treba spaleny

Jo, ale dám lampu přes metr vysoko, a nepostřikuju tak, aby se tvořili kapky, je to jen "film" vody.. Jen takové osvěžení... Bohužel nemám možnost je postřikovat v 1 v noci nebo v 7 ráno..

Old Post 29-11-2009 v 14:36 PM
easyrider je offline   Profil uživatele easyrider   Find more posts by easyrider   Foto galerie člena easyrider   Click here to Send easyrider a Private Message   Add easyrider to your buddy list     Navštiv homepage uživatele easyrider! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easyrider
Stálý Člen

Karma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Tak dnes jsem tam nahodil 400W sodík, zatím 18/6 asi jen do pátku. Lampu jsem zatím zavěsil 85 cm nad vrcholky, nechci jim způsobit šok. Zítra ji dám 50cm nad vrcholky a tak ji nechám, dokud budou kytky "malé". Pak přepínám na 12/12.

Kytinky se po Talstaru vzpamatovaly, i když jsou některé listy poznamenané. Navíc se objevilo na 9 kytkách asi ze 15 listů plně žlutých, takže zítra dostanou napapat. Dnes měly Phytamin.

To je zatím veškeré info. Zítra asi dohodím fotky Asi poporostly o nějaký centimetr

Naposledy upravil easyrider 03-12-2009 v 14:42 PM

Old Post 02-12-2009 v 17:22 PM
easyrider je offline   Profil uživatele easyrider   Find more posts by easyrider   Foto galerie člena easyrider   Click here to Send easyrider a Private Message   Add easyrider to your buddy list     Navštiv homepage uživatele easyrider! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easyrider
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

29. den 18/6
Teplota přes den: okolo 25°C
Teplota přes noc: nad 16°C
Vlhkost: 50-60%

Tak mám pro vás fotky z předposledního dne na růstu, i když jedu 400W sodík, ale druhý den 18/6. Lampu jsem zase o něco snížil, teď je 70 cm vysoko, dnes večer bude 55 cm, a tak asi bude, myslím, že je to už efektivní výška.
Kytinky, jelikož už jim žloutly okraje listů, dostaly napapat, 3,5 litru vody, 2ml A, 2ml B, PH 6. Vypadá to dobře, zatím.
Přihazuji fotky kytiček:
1. Můj koutek
2. Všechny
3. Big Bud
4. Mazar
5. Opium

Old Post 03-12-2009 v 14:46 PM
easyrider
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

Přikládám fotky elektra a chlazení. Mimochodem, před tím, než jsem dal na tento 400W předřadník dal ventilátor, jsem se nemohl ani dotknout, jak byl nažhavený, dvakrát víc jak ten na 250tku.

Jedna otázečka. Dočetl jsem se, že namířením ventilátorů na stonky se kytce posílí. No nezdá se mi, že by se tak dělo na těch mých, mám strach, že kytky neudrží ani to málo, co tam naroste (šišky), jelikož jsou stále slabé. Dnes mají 13 hodin světla, zítra klasika 12/12. Zesílí stonky během květu, nebo to mám nějak zařídit? Podpěru vidím jako poslední řešení, chci totiž, aby kytky byly silné a tak třeba i zvýšily výnos.... Asi to chce ještě čas....

Old Post 04-12-2009 v 16:59 PM
Padavan G
Stálý Člen

Karma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

citace:
Původní příspěvek od easyrider
Přikládám fotky elektra a chlazení. Mimochodem, před tím, než jsem dal na tento 400W předřadník dal ventilátor, jsem se nemohl ani dotknout, jak byl nažhavený, dvakrát víc jak ten na 250tku.

Jedna otázečka. Dočetl jsem se, že namířením ventilátorů na stonky se kytce posílí. No nezdá se mi, že by se tak dělo na těch mých, mám strach, že kytky neudrží ani to málo, co tam naroste (šišky), jelikož jsou stále slabé. Dnes mají 13 hodin světla, zítra klasika 12/12. Zesílí stonky během květu, nebo to mám nějak zařídit? Podpěru vidím jako poslední řešení, chci totiž, aby kytky byly silné a tak třeba i zvýšily výnos.... Asi to chce ještě čas....

dokud má kytka dost sil aby udržela palice tak pojede do palic, pokud tu silu mit nebude tak narve sílu do větví a stonků, jinak kytka nemá plíce takže proto jí musíš ofukovat aby mohla dejchat, tím že budeš foukat na stonky si moc nepomůžeš. tím že se na kytku bude foukat tak aby se trochu hýbala tak kytka zainvestuje enetgii do stonků protože se bude bránit a tím zesílí...

Elixer rules !!!
------------------------------------------
ELIXER OutDoor 2012 , SAD, X, Ed Ros., Cheese …

Old Post 04-12-2009 v 22:42 PM
Padavan G je offline   Profil uživatele Padavan G   Find more posts by Padavan G   Foto galerie člena Padavan G   Click here to Send Padavan G a Private Message   Add Padavan G to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easyrider
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

citace:
Původní příspěvek od Padavan G

dokud má kytka dost sil aby udržela palice tak pojede do palic, pokud tu silu mit nebude tak narve sílu do větví a stonků, jinak kytka nemá plíce takže proto jí musíš ofukovat aby mohla dejchat, tím že budeš foukat na stonky si moc nepomůžeš. tím že se na kytku bude foukat tak aby se trochu hýbala tak kytka zainvestuje enetgii do stonků protože se bude bránit a tím zesílí...

Tím ofukem stonků jsem měl na mysli to, co píšeš (aby se hýbala kytka). Byl o tom článek v TopSecrets... Snad zesílí

Old Post 04-12-2009 v 23:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 72

tak jak to vypada uz jsi prepl?

Old Post 05-12-2009 v 07:50 AM
Host
Host

Příspěvek č. 73

tvl ty jsi mel lampu vic jak 50cm nad kytkama? to je v celku dost ja mam 600w a nad 30cm nejdu

Old Post 05-12-2009 v 07:55 AM
Oliwer
Stálý Člen

Karma uživatele Oliwer - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

a

Old Post 05-12-2009 v 08:56 AM
Oliwer je offline   Profil uživatele Oliwer   Find more posts by Oliwer   Foto galerie člena Oliwer   Click here to Send Oliwer a Private Message   Add Oliwer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easyrider
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

citace:
Původní příspěvek od Hafan
tvl ty jsi mel lampu vic jak 50cm nad kytkama? to je v celku dost ja mam 600w a nad 30cm nejdu

No 250w jsem mel 30cm vysoko. Ted mam 400w 50cm... to mam dat niz? Mam tam 26°C.... Jo, dnes uz maji 12/12... vcera meli 13/11

Old Post 05-12-2009 v 12:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 76

¨jasne ze niz 50cm je strasne vysoko pokud mas dobrej ofuk tak je 30cm v klidu ja mam kolem 28C* a pohoda jazz mas ty kytky pak zbytecne vytahnuty a nebodou to pak takyvy salamy ale jen vrcholovky adole nic

Old Post 05-12-2009 v 12:08 PM
easyrider
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Zdarec. Lampa už je 35 cm nad vrcholky...
Chyba č.1: zvlhčovačka se nějak zasekla a tak asi celý víkend nejela, bohužel jsem byl mimo domov. Vlhkost tak byla okolo 40%. Jde vidět jak jsou sušší listy.... Ale to se vzpamatuje...
Chyba č.2: Viz fotky listů. Hmm škaredé, vím

Když začali před 4dny žloutnout, tak dostaly hnojky. Ale přes ten víkend žloutly dál, mimo to nějaké jsou dojebané ještě víc. Všechny listy, které se mi nezdály, jsem otrhal v počtu okolo 30 (celkem). Ještě bych měl dodat, že to byly listy vesměs naspodu, nebo druhé patro....
Četl jsem, že trvá cca 3 dny, než se živiny dostanou ke kytce. Ale 3. den byl už včera a žloutnou dál. Tak snad se po dnešním zalití, včetně enzymů vzpamatují a dostanou co mají tak rády.
Btw pociťuji stále víc a víc, že je to můj první indoor Pořád se mi iluze na dokončení growu, popř na nějakou gramáž menší a menší...
Od toho je to asi první grow

Old Post 07-12-2009 v 15:12 PM
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

easyrider toto robi aj mne merias ph?

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 08-12-2009 v 20:37 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easyrider
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od matko291
easyrider toto robi aj mne merias ph?

Jasně. Akorát před 3 týdny jsem si neověřil správnost a tak jednu zálivku měli ph 3- 9... Asi... Ale teď to kontroluju, měří správně.
Vždy se snažím mít PH okolo 6. +- 0,1
Podle mě bude problém a je jen schoda náhod, že moje a tvoje listy vypadají podobně....

Old Post 08-12-2009 v 22:03 PM
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

já mám taky to samý ale neviděl bych to na PH to sem držel furt v normále.spíš bych to viděl na nějakou plíseň protože já už to mám ted těsně před sklizní a odsrávaj to už i palice vlhkost mám kolem 30% a o luft v boxu se mi staraj už 4 klipsňáky a nic platný vždycky sem měl jen jeden vllhkost klidně 55% a no problém.musel sem většinu předčasně sklidit a všechny centralní šišky nesou známky plísně,fakt to nechápu,přehnojením to taky nebude když se mi to začalo dít tak jsem hnojiva úplně vysadil nechal jsem jen enzymy a taky nepomohlo.dost se to podepsalo a ješte podepíše na sklizni pod 600 koulí budu rád za 300 ges fakt looser,a hlavně měl jsem 4 genetiky od každý 4 kousky a jen jedna a to Juicy fruit s tím neměla žádnej problém úplně krásný kytky všechno ostatní je death (mazar,senssi skunk,skunk 1).řeší to tady ted spousta lidí a i lidi z mojeho okolí to maj a nikdo neví co s tím,snad příští kolo bude líp jak u mě tak i u vás co s tím máte problém.kdyby někdo věděl na stopro co to je tak sem s tím páč je to fakt hnus,ztm pic pak smáznu

new box 400w.(18x Chronic)
New foliak ''08''
2nd SCROG,10xS.A.G.E,10xBELLADONNA[/color]
druhý pokus ve foliovníku[/color]
letos poslendní grow,S.A.G.E,BELLADONNA,POT OF GOLD,BELLA CIAO[/color]

Old Post 09-12-2009 v 10:58 AM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás