Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

hrali sme s kamosom na slnku basketbal,este len to bola sranda,som nevedel ze je taka lemra,ja som podal vykon tak na 2- prislusnej kategorie:ň
ale on dodnes sa z toho smejeme

inak hraval som ligovo hokejbal ,a na treningy som casto chodil zhuleny,vladal som max. hodku a potom som bol skor pasivny

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 14-09-2009 v 14:01 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 354

posilovna .... nedavno sem tam byl s kamoskou ja byl OK ae ono byla BOHUZEL tak trochu zhulena a sla treba na nohy......vlezla si tam zadny zavazi si tam vbc nepridala pohodicka a zacala uplne rychle valit jen prazdnou tyc....ja jako kamarad sem ji poseptal ze tam nic nema at si tam neco da ze to vypada divne..... je to docela sranda posilovat zhulenej ae jen pro ty co na vas hledi :X heh

Naposledy upravil 25-09-2009 v 15:36 PM

Old Post 25-09-2009 v 15:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slartibartfast
Stálý Člen

Karma uživatele Slartibartfast - 66% PěstitelskáKarma uživatele Slartibartfast - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

šachy :-)

Nejezte žlutý sníh
Fjordy

Old Post 26-09-2009 v 05:40 AM
Slartibartfast je offline   Profil uživatele Slartibartfast   Find more posts by Slartibartfast   Foto galerie člena Slartibartfast   Click here to Send Slartibartfast a Private Message   Add Slartibartfast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 356

cyklistika, to se zakousnes a jedes:-))

Old Post 26-09-2009 v 06:07 AM
V1k1
Stálý Člen

Karma uživatele V1k1 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

fotbalek a nebo fotbal na nejakem malem hristi

Old Post 26-09-2009 v 07:37 AM
V1k1 je offline   Profil uživatele V1k1   Find more posts by V1k1   Foto galerie člena V1k1   Click here to Send V1k1 a Private Message   Add V1k1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

Urcite fotbalek-prijde mi,ze kdyz sem zkourenej,tak se mi hraje podstatne lip.Z kolektivnich florbal-ten hraju uz dlouho.

zenguv out 08 zenguv out 09-EG,WS

Don't drink and drive,just smoke and fly

Old Post 17-10-2009 v 13:02 PM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
durexman
DNB and SEXXX

Karma uživatele durexman - 100% PěstitelskáKarma uživatele durexman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

vybijena PSYCHO jako prase auuuu

Vítejte ve světě Durex!

Old Post 26-10-2009 v 17:32 PM
durexman je offline   Profil uživatele durexman   Find more posts by durexman   Foto galerie člena durexman   Click here to Send durexman a Private Message   Add durexman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pospáč
Stálý Člen

Karma uživatele pospáč - 0% PěstitelskáKarma uživatele pospáč - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

tady hraje roli co hulím z in kdys se překonam sem schopny hrat vse ale vynky uz ted huli nebudu vzdy se ze speka akorát otrávím a hrajem jen heka

Old Post 26-10-2009 v 17:56 PM
pospáč je offline   Profil uživatele pospáč   Find more posts by pospáč   Foto galerie člena pospáč   Click here to Send pospáč a Private Message   Add pospáč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannanymph
Nový Člen

Karma uživatele Cannanymph - 85% PěstitelskáKarma uživatele Cannanymph - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

Já se po hulení nejradši odreaguju uklízením, nebo děláním činností, do kterých se mi jindy nechce. To se potom pro mě práce stane zábavou a uteče to mnohem rychleji. Už je to skoro půl roku co se mi narodila malá Lily, takže mi přibylo kotel práce, kterou musím chtě nechtě dělat. Zkouřená to zvládám rychleji a bez nervů Bohužel se mi toto neosvědčilo při žehlení. To mě nebude bavit nikdy, ani kdybych sama zkouřila 10 jointů najednou

K čemu je mi moudrost, když hloupost světu vládne

Old Post 03-11-2009 v 09:28 AM
Cannanymph je offline   Profil uživatele Cannanymph   Find more posts by Cannanymph   Foto galerie člena Cannanymph   Click here to Send Cannanymph a Private Message   Add Cannanymph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sved
Stálý Člen

Karma uživatele Sved - 85% PěstitelskáKarma uživatele Sved - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

florbal hraju jenom zhulenej, ale nejvíc je zhulenej skočit do bazénu a plavat - pocit ryby ve vodě. A snowboard je samo sebou zhulej sport:-D

Já vím ,že chci !!!

Old Post 03-11-2009 v 17:26 PM
Sved je offline   Profil uživatele Sved   Find more posts by Sved   Foto galerie člena Sved   Click here to Send Sved a Private Message   Add Sved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 363

Já nejradši zhulenej lozím po skalách-někdo řekne magor, mě to baví. A navíc mi přijde, že ten adrenalin mi odbourává zhulenost, takže po pár cestách můžu znova.

Old Post 02-12-2009 v 12:05 PM
Corn
Stálý Člen

Karma uživatele Corn - 86% PěstitelskáKarma uživatele Corn - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Taky se přidám do diskuze, v poslední době mě asi nejvic bavi pinces, to je klasika, nebo se s kamaradama poradne probehnou v hustym lese kde to vypada vsude stejne ... to je teprve psycho.
Jinak samozrejme lyze... exkluzivní je vyjet nejlepe v Alpach ci jinych vysokych horach posledni lanovkou uplne nahoru tam pockat tak 10 minut dat 1-2 brcka mezitim vsici lide sjedou dolu a pro Vas tam zbyde uplne volna sjezdovka a az dolu sjezdovky jsou tak 6-7km dlouhy neli vic jen se musi davat bacha aby se spravne uhlo...
Jinak florec to je jasna vec.. jenom turnaje nehulim to me prijde blby vuci spoluhracum. Jo a jeste jsem nikdy a ani nikdy nevlezu na kone zhulenej to si nedovolim... To jsem se zase rozepsal no nic tak si uzivejte sportu

Love growing, Lets growing, taste it!!!
Můj první pokus- Shaman DP a docela se vydařil

Old Post 02-12-2009 v 20:12 PM
Corn je offline   Profil uživatele Corn   Find more posts by Corn   Foto galerie člena Corn   Click here to Send Corn a Private Message   Add Corn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

Zdravíčko
Dnešek ve mě probudil absolutní nadšení do volejbalu Hrajem s lidma ze školy a já sem se předtím zkušeně naložil špečínem.Bylo to boží,hrál sem jak o život a přitom sem si připadal jako ve hře(nějaké PC :-D ).Některé zákroky mi prostě přišly jako sled mačkání kláves.A polety za balonem byly táák pomalé :-D:-D No zkrátka sranda

Kvak!

Old Post 02-12-2009 v 23:09 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
durexman
DNB and SEXXX

Karma uživatele durexman - 100% PěstitelskáKarma uživatele durexman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

profesionalni zewling

Vítejte ve světě Durex!

Old Post 05-12-2009 v 11:43 AM
durexman je offline   Profil uživatele durexman   Find more posts by durexman   Foto galerie člena durexman   Click here to Send durexman a Private Message   Add durexman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HustoPece
Nový Člen

Karma uživatele HustoPece - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

[účet odstraněn]

Old Post 05-12-2009 v 13:43 PM
HustoPece je offline   Profil uživatele HustoPece   Find more posts by HustoPece   Foto galerie člena HustoPece   Click here to Send HustoPece a Private Message   Add HustoPece to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmallDudeZombie
Stálý Člen

Karma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

Pink ponk !

2005; 1.st IN. 150w; Mazar, mendocino madness, U-Scrog ;
2008; Balcón. 1GWS ;
Ovlivnuje charakter pěstitele vysledný produkt a účinky cannabisu ? ;
2009; Hashberry, Honeybee, Purpurea ;

Legalizace.cz
Prožitek akutní intoxikace kanabis

мы в неба, в неба, в неба в небаaaa !!!

Old Post 24-12-2009 v 15:08 PM
SmallDudeZombie je offline   Profil uživatele SmallDudeZombie   Find more posts by SmallDudeZombie   Foto galerie člena SmallDudeZombie   Click here to Send SmallDudeZombie a Private Message   Add SmallDudeZombie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás