Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Mrkněte a poraďte
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

No a nejjednoduší jak to vyřešit- zeptej se matkáře od kterýho si to bral. Ten o tom musí vědět víc než kdokoli jinej! I když ti banka píše dobu květu, tak je to vždy jen orientační, záleží na phenu, který matkář vybere...
Edit: D..omino- Trichoderma je symbiotická houba, tys myslel podle zbarvení trichomů ne?

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 30-11-2009 v 14:51 PM

Old Post 30-11-2009 v 13:08 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

Karma uživatele splinter.1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od Konůpek

Od toho tu máš FAQ,tam najdes vše.Tak se neptej jak trubka a hledej.Infa je tu kvanta
Kdyby tomu tak bylo ty rouro,tak bych se jak trubka neptal....

Hlavně ať se "kouří" z hlavně

Old Post 30-11-2009 v 14:19 PM
splinter.1 je offline   Profil uživatele splinter.1   Find more posts by splinter.1   Foto galerie člena splinter.1   Click here to Send splinter.1 a Private Message   Add splinter.1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Časlove
No a nejjednoduší jak to vyřešit- zeptej se matkáře od kterýho si to bral. Ten o tom musí vědět víc než kdokoli jinej! I když ti banka píše dobu květu, tak je to vždy jen orientační, záleží na phenu, který matkář vybere...
Já jsem se ho už ptal....tak snad se to nějak zmákne...

Old Post 30-11-2009 v 14:20 PM
splinter.1 je offline   Profil uživatele splinter.1   Find more posts by splinter.1   Foto galerie člena splinter.1   Click here to Send splinter.1 a Private Message   Add splinter.1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od D..omino
klobouk dolu....na takovou vataz bych si asi netroufnul :-D jack H. by mel mit trosku delsi dobu kveteni...cca kolem 65-71 dnu mozna i dyl podle zbarveni trichoderm.. ale jestli je mas uz 8 tydnu na kvetu bych pomalu ale jiste zacal z ,,flushem,, cista voda+enzimy s upravou PH

drzim palce at to dobre dopadne
Growingu zdar :-D
Přesně tak jsem už začal.....dík za odpověď...to není s tou vatáží o troufalosti,ale o něčem jiném...jinak na pokec pošli PM.Koukám,že jsi rozumnej.

Old Post 30-11-2009 v 14:23 PM
Host
Host

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od splinter.1
Tvůj nick vystihuje přesně co bych asi normálně napsal na tvůj příspěvek

jo dekuji od tebe me to tesi, hele abych tady neplal OT tak si tipnu proc mas tak maly palky...... prosvit svetla do skrine......?!?

Old Post 30-11-2009 v 14:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..omino
Stálý Člen

Karma uživatele D..omino - 85% PěstitelskáKarma uživatele D..omino - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

to: ,,Časlove,, presne ty kouzelne mrsky jsem mel na mysli :-D sorry za spatna vyraz.

Old Post 30-11-2009 v 16:12 PM
D..omino je offline   Profil uživatele D..omino   Find more posts by D..omino   Foto galerie člena D..omino   Click here to Send D..omino a Private Message   Add D..omino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JaVen
Stálý Člen

Karma uživatele JaVen - 95% PěstitelskáKarma uživatele JaVen - 95% PěstitelskáKarma uživatele JaVen - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Čěšť panko, já bych se chtěl zeptat kolik tam máš kytíz pod takovou watáží? A to jedeš úplně poprvé takový projekt? Jinak neuškodilo by, kdyby ses troche rozepsal, jako co to je za prostor, popr. rozměry, vybavení, hnojky, podmínky atd...Mě by to dosti zajímalo...Tedy pokuď ti nevadí, že se ptám a nepíšu konstruktivní odpověď...K odpovědi jest třeba indícií... Naskle a ať to kvete

MiVenKucrew 400W
/ 1. grow / ◄ 400W - Euforie ► - sklizeno / ~180g

/ 2. grow / ◄ 400W - WW & Sweet Tooth no.4 ► - sklizeno / ~325g

/ 3. grow / ◄ 400W - ML,Afghan,NL5xHaze ► - sklizeno / ~306g

JaVen family 250W
/ X.grow / =https://grower.cz/forum/showthread....Chronik ► - sklizeno / ~165g

Old Post 01-12-2009 v 06:30 AM
JaVen je offline   Profil uživatele JaVen   Find more posts by JaVen   Foto galerie člena JaVen   Click here to Send JaVen a Private Message   Add JaVen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás