Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mrkněte na fotky mojí nejnovější skříně co jsem dělal pro kámoše:-) ještě jsem tady na groweru nic podobného neviděl tak doufám, že se bude líbit.
Ve stručnosti: osvětlení 2x 600W, ventilace je pořešená tak jak vidíte na fotkách celkem asi 1200m3 za hodinu napojená na zewling. rovod vody jsem musel oddělit mezi horní a spodní patro kvůli rozdílnému tlaku. hnojiva budou gh plus nakonci květu ripen a od plagronu phyt-amin. genetika - northen lights
Předem Vás prosím o zbytečné komentáře tipu - GH jsou na hovno atd..!!!
jinak za rady a nějaké vychytávky co se týče stavby předem děkuju
měj te se a směj te se
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Zdar... a jak tak máš vyřešený dvířka nebo něco? Jinak moc pěkný. Taky mě jednou napadly ty OSB desky místo nábytku a potáhnout je tapetou s imitací BUKU nebo jinýho dřeva... prakticky to pak vypadá jako nábytek, ale nejhorší je to zavírání... nějaký obyč panty ti jen tak nesednou do pokoje.
hlava - díky a budu se snažit dávat sem pravidelně fotky ať to trochu vypadá
snuk1 - dvířka jsou vyřízlý z osb desky s obyč pantama. zavírání je trochu horší takže potom musíš nějaký místa sebrousit ale jinak je to ok. na imitaci kašlu páč i kdyby tam byla každý pozná o co se jedná:-)
rozměry jsou 125x125x310 a na stavbu jsem potřeboval celkem 6 desek, hranoly a pár spojek
ještě sem dám fotky jak to vypadá zavřený
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Pěkný moc... hlavně na tom je ok, že těm OSB nevadí vlhkost kdežto dřevotříska se nafoukne. Ty přesahy sem z toho nepochopil, ale to neva... tam se daj koupit i těsnící gumy na nalepení a jak to dovřeš, tak se to utěsní. Je to moc pekný, teď jen aby to ten vrch zvládal s teplotou