Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Listy v palicích se kroutí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Walda
Stálý Člen

Karma uživatele Walda - 27% Pěstitelská

Dotaz Listy v palicích se kroutí Příspěvek č. 1

Ahoj, nevěděl byste někdo co se mi to s holkama děje? Ph mám 5.5 - 6.2 a EC 2,1-2,4. Po víkendu jsem se nestačil divit, najednou kupa zkroucenejch lístků, ale jenom ty na palicích, ostatní jsou 100% zdravý.
Díky za každou dobrou radu.

Old Post 27-07-2009 v 17:05 PM
Walda je offline   Profil uživatele Walda   Find more posts by Walda   Foto galerie člena Walda   Click here to Send Walda a Private Message   Add Walda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Cau, u nejakych genetik je to bezne, asi je to tim, ze do ty bedny porad lezes, a dostali stres svetlem. Bo to je nejaky nedostatek, ale hodnoty mas v pohode, zvedni PH aspon na 5,6. Tyhle listky stejnak zarostou v palicich. Na to prd a uzivej si jak kvetou

Old Post 27-07-2009 v 17:16 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

IMHO teplota. Nemas tam moc vedro?

Old Post 27-07-2009 v 17:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kocour
Stálý Člen

Karma uživatele Kocour - 73% PěstitelskáKarma uživatele Kocour - 73% Pěstitelská

Re: Listy v palicích se kroutí Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od Walda
Ahoj, nevěděl byste někdo co se mi to s holkama děje? Ph mám 5.5 - 6.2 a EC 2,1-2,4. Po víkendu jsem se nestačil divit, najednou kupa zkroucenejch lístků, ale jenom ty na palicích, ostatní jsou 100% zdravý.
Díky za každou dobrou radu.

Zkus snizit teplotu.

"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson

Old Post 27-07-2009 v 17:54 PM
Kocour je offline   Profil uživatele Kocour   Find more posts by Kocour   Foto galerie člena Kocour   Click here to Send Kocour a Private Message   Add Kocour to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kocour! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walda
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

To jsem si oddechl, že to bude nejspíš genetika. Má to být snow white, ale jako indica/sativa 80/20 mi to nepřijde, po přepnutí 6cm klonů to vyrostlo za 3 týdny do 90cm a listy jsou uzoučký. Vedro to nebude, svítím přes noc, mám tam termostatem s regulátory ovládaný ufo, který je o 100m3/h předymenzovaný, kdyby bylo potřeba chladit. Teplota u vršků je 25, mám tam difuzor a adjusta, navíc ty zakroucený lístky jsou i na spodnějších paldách úplně stejně deformovaný. Dám sem nějaký foto celku.

Old Post 27-07-2009 v 17:57 PM
Walda je offline   Profil uživatele Walda   Find more posts by Walda   Foto galerie člena Walda   Click here to Send Walda a Private Message   Add Walda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Bych rek prehnojeny/presoleny!!!

Zkus jim propláchnout kořínky a ubrat papání

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 27-07-2009 v 18:34 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walda
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Tak to bylo totálně přehnojený,
hnojek teď dávám 1/3 a paráda. Hlídal jsem si totiž jen hodnotu EC podle nějakejch tabulek a ne jak se EC mění v čase a jestli kytky živiny z roztoku vstřebávaj a nebo vracej.

Přehnojení způsobilo:
- zakroucené listy
- pomalé kvetení
- vytáhlé stonky (nevídaně se táhly po přepnutí)
- slabý kořenový systém
- slabé stonky
- oddálení sklizně
- nekompaktní palice
- chuť byla špatná

Teď mám 14 dní po přepnutí a kytky maj skoro o metr méně, stonky jsou silné jako prst a hodně pevné. Kořenů je plná nádoba.

Pokud někdo stavíte aero, tak bacha - max EC v systému bývá cca 1 !!!

Old Post 23-11-2009 v 19:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás