Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ako z nich budem mat najvacsi vynos? scrog alebo klasika necham rast normalne?
s tymi kytkami zo semien by som nieco vymyslel,popripade keby spravim scrog z klonou a semena necham divocinu?
aj tak je sanca ze z tych 4semien budu samci nejaky...neviem ako to vymyslim....
Tak vynos klasika vs scrog neni vzdy stejny. Zalezi na genetice. Rekl bych ze v tomto pripade to je uplne jedno ale jednodusi bude bez site. Byt ted v tve situaci nechal bych to uz nejak dorust, scroga mas lepsi kdyz mas stejnou genetiku u vsech rostlin. Ted hlavne rozdil nejvetsi rez - nejmensi seminko bude markantni, samozrejme to jde vyresit nejakym podlozenim ale pridela ti to vic starosti nez uzitku. Navic to proplejtani, prepnuti ve spravnou dobu a tak, bude lepsi kdyz si to nejpr "otukas" a na priste nachystas sit, 6 stejnejch rizku, a mozna metalhalid na rust. Prolez si temata s 250 scrogem a muzes mit priste 1 g/w.
rozmyslal som ze keby aspon spravim siet na rovnakych skunkov,a tie zo semien keby dam po bokoch,lebo planujem kupit na kvet 250 a stinitko take do V by som chcel aby aj po bokoch bolo viac svetla,ale neviem ako to potom z ohrievanim vymyslet lebo vsetky maju iba z hora odtah a ct niesu do V,vies co myslim? pridam foto,take nieco si predstavujem ale taketo som u nas nenasiel ani v cechach,toto je z ebay,a je pekne drahe
Urcite to je normalni, A na nejaky hyperstinitko se vybodni nekde tady bylo srovnani stinitek a cooltube bylo druhe hned po A-Wing. Takze s odrazem svetla to zas tak kriticke nebude...
a cim by som rozptylyl svetlo do stran?ako som cital tak som zle umiestnil ct,mala byt o 90stupnov pootocena,ale teraz ma nenapada nic ako by som to napravil,cize ako by som to vymyslel?
posielam foto piestirny a taktiez by som sa chcel spytat na malu kytku ci sa moze zastrihnut,rastie 4te a 5te patro
prikladam foto aj zastrihnutej slecny co sa rozvetvuje,ale neviem ci vplyvom zastrihnutia lebo je to tam este stale hnede,vid foto
S CO2 ti sice moc neporadim ale koukam ze kytka vypada dobre takze se to nejak vzpomatovalo co? Btw to stinitko je urcite dle meho dostacujici. At rostou
hej o tom svetle z vybojky som tu cital, ze sa najlepsie rozptyluje do stran.t.j. tak ako vravis ze idealne by bolo ju otocit o 90 stupnov, ale tak je tu aj mnozstvo ludi co mali super vysledky s polohou stinitka ako ty.myslim , ze to bude fajn.inak ten scrog si podla mna mozes spravit, aspon vyskusas.je to jednoducho zlozitelne napr. z niakeho plotoveho pletiva s priemerom tych 4/5cm.
no bolo by to dobre otocit to ale nevmesti sa tam ked ju chcem otocit lebo mam sirku 65 a ct ma sklo 40,plus potrubia to je viac ako 65,oplati sa mi kupit 25cm dlhe cooltube a otocit ho o 90stupnov?mam tam teraz aj problemy s teplotou lebo tienidlo zaclania na termostat mozno by pootocenie vyriesilo aj tento problem...