Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začínám se obávat o její život.Dnes byla totiž nalezena část začínající plísně na dvou místech a na kosení to ještě rozhodně není.Plíseň je decimující svinstvo co to dokáže projet za dva tři dny tak nevím nevím když potřebuju ještě tak dva týdny
Plíseň už si bere daně.Dvě paličky už sou dole s částečným napadením.Nedokážu si představit jak by to dopadlo kdyby nani napršelo.To by byl ráj plísně.Taky v pátek a dnes nakrmeno finalemS a Ečkem.
Po dnešní kontrole se zdá že se záchraná akce povedla.Žádné další plísně sem nenašel a to sem fest hledal(po dvou dnech).
Největší problém byla asi mokrá hlína kteké se nechtělo schnout.Kytka je dost široká takže se dolů nedostávalo slunce které by to trochu sušilo a navíc sem moc přehnaně zaléval (vůči takové široké kytce).Klasickému keři to nikdy nevadilo a klidně by snesl i více vody.Příště budu chytřejší
Problém sem řešil odhrabáním mokré hlíny která by už v takovém počasí těžko uschla.Pěkně opatrně abych nepoškodil kořeny šlo ven 10cm povrchu.
Teď už je to suché takže spokojenost.
Kytka to očividně potřebovala.Beztak za to můžou ty mrchy co to žerou.Listy jsou už tak ožrané že té vody už tolik nezvládala pochálovat a začala se topit
Terénní úpravy zároveň se stavbou střechy9.10.
Každopádně se jí teď očividně začalo zase trochu líp dařit.Tak snad vydrží co nejdéle..
Dnešní fotky..............pěkně bez vody v knedlách(po dešti) a střecha taky neuletěla v tom mega větru.Třeba teprve uletí Když jo,tak to teda sklidím i mírně nedozráté ale řek bych žejeto víc než mírně nedozráté
Nakojil sem to jak miminko z lahve(projistotu)Final solušnem a Ečkem
hlavně žádné monster koupele
Tady to trochu klame.Nenechat se zmást..... je to jenom ochytané
Plíseň se podařilo zastavit tak snad to tak nějakou dobu zustane.Projel jsem to dukladně ze všech stran a nic hehe ču_ka jedna.Nedám ji žádnou šanci na invazi
Nakonec teda kytíz dala pěknejch 7 dní a šlo se kosit.Ještě by potřebovala jeden týden ale nedá se jinak než kosit.Sedmej den se orosil igelit i zespod a to je konec.
Něco sem tam ještě nechal ale většina je v suchu.
no zpočátku jsem si nebyl jistej finálním produktem ale po 3 měsících které jsem to skoro nepukal a holdoval jsem předešlé sklizni jsem změnil názor...
nakonec i přez brutalní napadení pažravci a nepříliš povedenému podzimu byla sklizeň úspěšná a vydatná.hlavně to kosení to bylo něco.no ale jinak byla kytka hodně velkej žrout času.jak to nemáte doma po ruce tak se to nedá.furt dokola...ohýbat ohýbat ohýbat.ale stálo to zato lehcenadpůlkileso.nojo nebejt těch pažroutů sem čekal víc....třeba příště....
ještě sem šupnu nějaké fotky sušiny i smokereporty....snad to nebude trvat zase tak dlouho