Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmm, tak to ja ma zasadni problem s nespavosti a prave huleni mi dodava, takze kdybych do toho nepila i alkohol, tak neusnu treba nekolik dni. A to vas pak nenapadaji vesele myslenky. je to zvlastni, na vsechny lidi co znam to ma presne opacny ucinek.
plout v letargii na ruzovych oblaccich euforie a vychutnat si pocit dokanaly svobody a uvolneni. vcetne pochopeni neni nad to spojeni s vyssi moci pri baleni softovy mrkve. to uvedomení si stavu v kterem se nachazim mi prinasi neskutecnou radost ktera je vsak v zapeti srazena sedivou realitou bezneho monotoniho sveta. kazdy den mym zivotem prochazi tolik lidi uz sem je prestal pocitat a vsichni se zenou za to spokojenosti s lahvacem u bedny + gumovaní mozku z televizního prijimace. palení mi dává svobodu mysli kterou je treba si vychutnat pred spanim po spani rano odpoledne kdykoli je treba a je opravdu smutne ze to nekteri nedovedou pochopit...
Jasně, když hulim ráno tak jsem ať dělam co dělam celej den takovej malatnej, kdežto v pozdnim odpoledni si brko člověk vychutná dle mého víc - ne že bych se tím nějak řídil
Yennefer: To chces rict, ze kdyz se vyhulis tak se ti usina hur nez za strizliva? To je fakt zvlastni, taky to mam opacne: kdyz palim spim jak mimino a kdyz pak vysadim tak nekolik dni trva nez zase bez problemu usnu za strizliva.
Jo, a zvlastni je, ze kdyz usinam zhulenej, nikdy se mi nic nezda. Naopak, v te fazi kdy po pravidelnem huleni usinam strizlivy, se mi zda treba 5 snu za noc. A vestinou v tech snech hulim .
Brko před spaním je velice fajn věc, ale problém je v tom, že když hulím často a hodně a pak si nezahulím, tak taky nemůžu usnout, takže mi zbývá hulit pořád!!!
Jinak s kamošem tomu pohodovýmu stavu před usnutím, nebo v polospánku říkáme výstižně Nirvána.
pro mne je jedina sance kdy si zakouřit opravdu až večer. a jak už jsem tu nekde psal nemůžu se potom za boha odlepit z pohovky a přesunout se do pelechu. mít dvě místnosti je totiž s prominutím úpně na hovno. hlavně když ti v ložnici celou noc hučí 150w větrák...
nic proti tvýmu ritualu ale ja kdyz si dam brko tak v zadnym pripade nejdu spat (pokud mne teda neslozi) fakt se ti mozna dobre spi ale bejt po speku bdelej je daleko lepci ale na druhou stranu kdyz ti to tak vyhovuje tak je to f poho ne
Ja se teda skoro vždycky zhulím tolik, že když jdu spát tak sem ještě furt zhulenej. Takže si užiju dlouhý hodiny akce po špeku a pak i ten spánek, to je nejlepší, ne?
nooo, jedno sklicko tak 90 minuteq pred spanim ujde, sedim pak u kompa a dam si starou dobrou civilizaci I a jsem na ostatni narody jako beranek a pak prichazi strnulost a muzu sebou placnout do postele a spim jak zarezanej, ale kdyz si dam tesne pred spanim, tak peknou chvili neusnu, cumim do tmy, sice je to fajn, ale lepsi je imho jit spat s hlavou aspon polocistou
Mam znamyho, kterej je schopnej usnout s vyhaslym jointem prilepenym na spodnim rtu
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.