Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec víte někdo jak to je se vstupenkama na cultivu? musí se předem nějak zamluvit? a kolik stojí. nějak sem to v tom odkaze nenašel a němčina už je trochu mimo mě a angličtina taktéž. a taky kdyby měl někdo nějaký tip na ubytovaní v nějaké nižší cenové relaci tak by to bylo uplně čupr. když už to téma tady je tak se vším všudy. díkec za rady.
vstupeky jsou k dostání na místě úplně v poho nebo aspon minulej rok tomu tak bylo,na jednoho 10-15 euro ted si nejsem jistej a s ubytováním ti neporadím sme chrápali v aute ale letos to už asi nepujde vzhledem k tomu že je to skoro v prosinci tak budem muset taky něco schrastit tak kdyby někdo o něčem věděl tak at dá vědět at se to dá rezervovat dopředu .pic
Když budu mít jedno, 2 místa v autě za příspěvek nevim mezi 5-6 kily z Prahy na Cultivu 28.11. bude mít někdo zájem? Potřebuju to vědět předem. PM díky
Původní příspěvek od Machoman Taky se tam chystám,tak pokud bude chtít nekdo proveřenej vzít z Hané at dá vedet-samo za předpokladu že bude ješte místo v aute.
jo kura doufam ze to letos vyjde i mi. minuly rok........ aero se muze jenom smat co jsem to za cipa ikdyz me trochu dojebalo ze tam vsichni spite, to jako je opic jed na otocku?
Původní příspěvek od luckyBOB pridavam se, rekl bych ze i aero ne? vezmem to tentokrat na vic dni.
zustavame s partyjou přes noc ve vidni z patku na sobotu
v klubu cafe-leopold na musseum platze budou hrat (NAPT)brejky z UK
plus nakej hostel nebo po akci dom uvidi se