Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po dlouhé době přínaším nové zprávy tak přišel sem o další 3 kytky 2 u kamoše ožrala koza jedna by se možná mohla schopit a jednu mi včera kouslo nějaký prase no a mam tu fotky mýho miláčka ze zahrady kterýmu davám veškerou peči tady sou fota a bacha na pusu kdo skusí napsat že to je víc kytek jako to dělaj mí kámoši než jí viděly naživo fotky sou tak 5 dní starý pozdějš nahazim foto mých ostátních posledních přeživců....zatim zdar všem growerum
Proč pít a řídit ......Když můžem hulit a lítat....
---Rachy-HroTTeK--->
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41712&perpage=16&pagenumber=1
jo akorát este premejslim hele je este v pohodě že kytka je jakoby tak 2 tejdny teprv v květu je to kuly tomu ze je tak velka nebo ?? nemam treba zatmenovat i kdyz nevim ja bych to delal pac kamosi uz maj vohodně větší květy než já nevim no nechte tu nějakou tu radu nad zlato cus
---Rachy-HroTTeK--->
to je normální, mě eště 2 kytky ani nekvetou a ostatní maj už malý pálky.....však maš genetiku, se podívej jak dlouho to kvete a kdy se to přibližně kosí......
"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."
Buď v klidu to je prostě modelem kterej zrovna más... mě třeba 2 kytky venku jeste nezačaly ani nakvejtat..
A podle me jakmile uz jednou kytka přepne na květ tak je zatmívání zbytečný.
Původní příspěvek od das si a nevis jo akorát este premejslim hele je este v pohodě že kytka je jakoby tak 2 tejdny teprv v květu je to kuly tomu ze je tak velka nebo ?? nemam treba zatmenovat i kdyz nevim ja bych to delal pac kamosi uz maj vohodně větší květy než já nevim no nechte tu nějakou tu radu nad zlato cus
Ja tomu akosi nerozumiem
Ak ti kvitne ( kytka je jakoby tak 2 tejdny teprv v květu ), tak pohoda.
Ak este nekvitne, nic sa nedeje. Vela rastlin mi zacalo kvitnut az v polovici septembra a dozrelo to v pohode ( Blava area ).
Skus ju nakopnut hnojivom na kvet, aspon u mna to pomerne casto zabera.
Pestu zdar. LJ
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
jj dík za rady LEMONE stim hnojením na květ máš pravdu včera sme o tom i diskutovaly s kamošem že asi vezmu slepičince a nechám nakvasit a pak šuzen .... jinak dík za rychlý odpovědi...
---Rachy-HroTTeK--->