Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no keramzit ti tu hlínu moc neprolehčíjde o to kolik taky hlína propustí/udrží vody....nic se nemá přehánět...koupil bych "lepší"hlínu/což je základ/a to ti potvrdí snad každej rozumnej...do takové hlíny co máš bych nesázel ani OUT natož lampičku
OT-kdes tu hlínu vůbec sebral?
ve FAQ je všechno...jen postupně pročítat,študovat,učit se a brát si příklad z mistrů groweru ale i kluků kteří dokáží z hovna uplést bič jak se tady říká
okej tak sa pokusim o ten perlit+dobru hlinu v baumaxe to nemaju tak skusim inde.... no to je normalna hlina na izbove rastliny od vyrobcu OK na nic ine som vtedy nemal peniaze no snazim sa ucit.... len vsetko chce cas ale diky za rady tipy zajtra vsetko napravim a uvidime co to povie... K+
zdravim tě,pokud ti mohu doporučit,zajdi si do Obi nebo baumaxu,stačí zahradnictví a případně zverimex,kup si kostku kokosového substrátu,je to jak ve zveráči,tak na rostliny v zahradnictví,stojí cca 50kč 2E....ktomu obyč hlínu na pokojové kytky(50kč-2E)-předhnojeno na 4týdny!!!takže žádný hnojky a perlit(ty býlí kamínky) mají v baumaxu na stoprocent taky cca 80Kč 3,5E-vím že to maj i na slovači a každopádně zalejvej jen jednou za 4dny a to odstátou vodou a jen 0,3l na květináč,vyzkoušej tu nejhezčí-největší přesadit a nechat chvilku,možná se povede samice a uděláš řezy ale je to jen 50.50,ale stylem růstu bych řekl že je to na 100%samice a tudiž bych jí ponechal.Pokud budeš chtít napiš mi na PM poradim se zástřihem řízkama a podobně.mam kámoše v Trenčíně a ten už podle mě jede 3grow a má zhruba 0,7g na watt. a co se týče osvětlení tak máš dobrou kombinaci,proto věřim že to pujde.K+
zdravim no tak som to vsetko presadil do noveho substratu a to
# 30% kompostu
# 30% keramzitu
# 30% substrátu pro kaktusy a sukulenty
# 10% perlitu
chcel som to dat do kokosu ale nikde som to nevedel kupit ani v zahradnictve ani v baumaxe.... mrzaka som vyhodil prec ten by to uz asi nerozdichal.... ale hned ako som to presadil mi dako zvedla kytka (snazil som sa neposkodit korene no neviem ci som ich predsa kusok neposkodil) ale dufam ze sa este zotavi.... dalej som musel dokupit ohrievac s ventilatorom a s termostatom lebo v noci mi dako velmo zacala klesat teplota (12C) ach ta zima dodavam foto cus
no vidíííš...už to vypadá uplně jinak...i zalívání bude optimálnější/myšleno vysychání/jen ten keramzit bych asi nemíchal do hlíny ale naspod květináče
no pani co poviete zastrihnut alebo nie a ak hej tak prosim poradte kde ten hlavny stonek?? vobec nechapem ze kde to mam smiknut ci na stonku ci kde presne mohol by byt niekto taky dobry a vysvetlit mi to?? s faqu som to nepochopil ani so ziadnej temy ZK
zdravim pani pestovatelia izbovych rastliniek...
SIMOR: diky moc za poskytnuty link hned mi je to jasne a podla toho som aj zastrihol
pridavam foto s dneska (noc) rastlinky som zosokoval ako to len slo dufam ze sa mi uz ziadna galiba nestane (vysoka teplota 42 C na 2 hodiny atd atd...) tych chyb bolo az az... ale uz to mam hadam vychytane... takze nejake udaje
teplota den 22-25 C noc 15-18 C
vhkost den 50% noc 70%
nehnojim
rastlinka na fotke v pravo bola najviac zosokovana a preschnuta koli tej teplote tak som ju zastrihol a vyzera ze sa spametala a vypustila nejake nove vrcholky...
rastlinka v strede zastrihnuta vcera tiez zacina vypustat nejake stonky...
zastrihnute technikou FIM
A vas nazor?? ako vyzeraju podotykam ta na lavo je najmladsia
PS: neviem ci su to dake lowridery alebo co ale ide to strasne strasne pomaly mozno je to tymi sokmi
growu zdar
zdravim.. mam jednu otazku.... zda sa mi ze kvetinka mi zacina kvitnut a neviem cim to je ked mam periodu stale 18/6 (mozno ze nekvitne a ja sa mylim) preto sa pytam cim to moze byt??? za odpoved vopred dakujem
vcera som skusil zariskovat a prvy krat sa pustit do klonovania s najkrajsej dievciny ktoru mam zobral som jej dva vrcholky (4 jej zostali) a dal som ich do cadicovej vaty + stimulax 1 a vsetko co k tomu patri uz je to 24 hodin a este nezvedli takze uvidime co sa podari a co nie... prikladam foto s pozdravom ZK