Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už sa budem musiet dat na to aby som virobil neake to tienidlo ale nemam žiadne plechy nebude problem ked urobim z tvrdeho papiera a potiahnem to foliou teraz je to tam dost čudne
Dnes som na odtah pridal aluflex a okrem toho že už mi neuniká von z boxu svetlo mi to nič nepridalo telota sa zvišila na 29C a hlučnos ventilatora tiež taká istá
este jedna
Dakujem za K+ ale dajak som to nedostal
Ale čo už a nejde mi o to davam to sem preto aby čo ma nenapadá vilepšit tak poradte kludne dufam že čoskoro objednám aspon hnojku na kvet a to plagron alga bloom
píšeš že už se nikde nesvítí ale na poslední foto je zrovna ďourajinak pěkný....tu hnojku na květ si sežeň pokud je to u vás možný.to je to co říkám pořád...radši počkat-vyladit skříň na prázdno než vše dělat narychlo a za pochodu...ale i takhle se daj sbírat zkušenosti chlape
JJ mini dierky tam este su tak ale ešte mam pasiv pritah takže to aj potrebujem ale už to nepresvitá tak mohutne aspon ale osvečilo sa mi mat pootvorené dvierká a teplota je vtedi fajn lebo ofuk sa stane aj pritahom no dufam že čoskoro pridam aj aktiv pritak inak dakujem že sleduješ tread a komentuješ som rád Thx
no ten plagron len cez e-shop za 10€ a už aj aktivné uhlie objednám asi zajta uvidim este to je v tom že by som to nechcel dostat na svoju adresu nič som zatial take neobjenaval na svoje meno ani nebudem kedže mám 2roky podmienku a to este prave za Growing
no k těm dírám....podle mě přítah/odtah vypadá tak že někde dole jsou díry/je jedno jeslti pasiv nebo ne/ a nahoře odtah....čistý a studený vzduch se tahá zespodu kolem kytek,ofuk ventilátorem se honí po skříňi nebo na lampu a odtah. ventilátor ven..pokud máš všude díry a otevřený dvířka asi to nebude optimal...nemluvě že se ti tam může svítit
Hoj zatial to vyzera Ok ale chcelo by to uz konecne nejake to tienidlo Dostal si 2 roky podmienku za growing ?? A za kolko rastlin ?? Lebo tato pravna stranka ma dost zaujima DIk.
Už nie su dierky len tie dvierká mam pootvorené . a počas noci sa jej tam nedostane svetlo zakaz zapalovat luster v mojej izbe od 19:00 a ta podmienka no tak nie celkom za growing ale aj to v tom hralo rolu proste som veril osobe ktorej som nemal a ona ma udala a este ktomu nemala ani 18r takže som bol v p...
hrozilo mi od 5-10rokov za to že som dal drogu mladoletej tahalo sa to cca 3roky ale dobrí pravnik to vibavil na podmienku este pred sudnim pojednavaní + pripajam foto jedine outdooru 2008 čo bola pri dome
Skušal som dnes virobit tienidlo no neviem ako to dopadlo este som to tam nedal lebo to nie je ešte celkom hotové pridám foto a poradte že či to tam dat skušal som to tam a mne sa zdalo že to prd pomohlo
tak 8den na 12/12 aj ked som skušal zachitit paličky je to nemožné s 2mpixel fotakom z mobilu dufam že aspon niečo tam spoznat . z rastlinky mam nenormálu radost