Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj kamaráde,
jock je bílí že nebýt listů není ani vidět u té zdi
za něj ti patří můj obdiv, neměl jsem se tydle genetiky vzdát, na nem jsem vyrostl. tak doufám že nekdy ochutnáme.-)
je Tě škoda jen na outdoor, kde jsi mistrem...
a hod uz ten výsledek, sem nedockava jak fena před pářením
na out dobře rozjetá tipovačka
celkový výsledek suchého vysoce zhuloidního materiálu je: 108,2 a to prosím nepočítám jednu darovanou větev kamarádovy a jednu větev zaštíplou na koštovačku. Ano zní to neuvěřitelně ale kdo nevěří........atd.
A nyní k vítězům:
1. kolega Čofér - gratulace
2. tady je to těsné, kolegové Rouss a Celler jsou oba pouze o G od sebe, tak si myslím, že zaslouží seeds oba!
3. Všichni co byli blízko, ale ne dost K za skoro přesné očko
Jmenovaní prosím PM a domluvíme detaily o převzetí výhry!
Mějte se a těším se u další soutěže!
Nesss
Jinak prosím všechny pokud by bylo možné odstanit příspěvky s Vašimi typy a pomohli mi tu tady z toho udělat opět galerii
moc díky
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
makra nahazim pri zaverecnem hodnoceni....smokereport v tydnu, az provedu prvni ochutnavky...ted prikladam par foto ze sklizne TNR, Monasterie, a KC36...
foto:
1. Mona s Dáblem a pracovní stůl v kuchyni
2. Monasteria - purple ph.
3. KC.36 - proste jako vzdy, neskutečne moc osypaná a ta vůně...
Omezenost čorkařů opravdu nezná mezí, už potřetí mi nekdo vniknul na pozemek a hledal....poprvé odnesli 3 krasavice, podruhe hovno protoze jsem byl rychlejší, a včera ty magoři odnesli listnatý samce co jsem si sušil pod kůlnou na mast. IQ techto lidí by me nekdy opravdu zajímalo....seru na to...jdu ven a pokosím vše co tam je...uz proste nebudu riskovat
Oznamuji nepěknou zprávu... Nesss měl těžkou nehodu a už je nějaký ten pátek ve FNHK, poprosil mě abych to oznámila zde, jelikož doma nebude dříve než za několik párů dnů. Omlouvá se všem co ještě nedostali svá semínka, ale zpoždění a čekání prý bude kompenzovat královským bonusem. Příp. dotazy nebo vzkazy prosím mě a já budu tlumočit!
Po několika překvapeních poslední doby, jsem se rozhodl ukončit to zde: níže bude následovat pár posledních foto, smokereportů, a info o jednotlivých odrůdách.
Inteligentní dotazy vítány, taktéž Vaše připomínky.
Takže začněme rovnou vítězem a to:
PurpleWidow F1 od De SJamaan
Velice pěkná kytka, ale tvoří několik různých typů a těch samců :-( to nic moc.
Nakonec se povedlo 8 semen a jen 2 samice, jedna krásná viz. předchozí foto.
Zhulenost a chuť to vynahradila...pěkný výnos z rostliny, absolutně neškrábe a kouř se může krásně vychutnat. Kouření dost HIGH a to je to co mám rád, nenechá vás posedět na jednom místě. Na akce jak dělaný. Pro mě ideální kouř. Na ráno i večer! Viz. zvětšené foto.
Tato odrůda, mě přímo neoslovila, ale věřím, že pro spoustu lidí je to určitě vhodná volba.
Pro nás se hodí spíše IN, pro Out by jí slušelo trochu více slunce a hlavně delší léto. Sklízel jsem až na konci října a přečkala i první sněhy. Skoda ze jedine Monasterie ve volne pude, ukoncili zivot corkari, a neukazala co v ni je.
Palice jsou krasne silne a husté. Je zde vidět a cítit vliv indiky, která se projeví nejen nízkým vzrůstem ale hlavně i tvarem celé rostliny. Květina má ráda hodně vody ale méně živin...problém s přehnojením jsem řešíl několikrát a pořádný průplach byl nutnosti i při použití bio hnojiv. Přesto jsou v kouři cítit :/ Rauš je mocný a silný, dostaví se rychle a posadí vás na zadek, já, přestože mám velkou toleranci, jsem se dobře zasekl u TV. Kurivo k filmu, nebo jako zaruka klidneho kratkeho vecera. Mejte pri ruce neco k zakousnutí. Pro me je toto kuřivo proste zbytecne silné, spise pro zpestreni nebo kdyz chci rychle usnout.
Kvetinu bych nedoporucil zacinajicimu pestiteli, nebo nekomu kdo nemá mnoho casu pro svůj grow.
Semena tohoto F2 křížence od Nirvany, jsem dostal od kolegy zde z G, proto mu patří můj dík a K+, šak víme.
U zrovna u této generace je znát vliv sativy a to jak stavbou celé rostliny, tak palic a výsledného efektu kouře Zkouření není příliš silné, jak já s oblibou říkám je to ideální kouř na den nebo pořádného ranního jointa.
Pro info jen dodám, že rostlina byla v květníku 20l a hnojena řadou BioBizz a ve finále Bloombastikem. Sklizeň začátkem října.
Zderec growers, Monastérii jsem taky dostal jako bonus seeds od Eastseeds. Před pár lety 4 z 5ti pod 400W účinek 65% chuť 100% mňam. Dobrá banka mám snimi dobré zkušenosti.