Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak 50 den je tu, už bych měl sklízet, ale trichomi se mi moc ještě nezdají. Tak že je ještě pár dní nechám. Nejspíš je to kvůli té zimě. Jinak docela macandy některé hlavně American Dream . Docela jsem čuměl na fotky co jsem udělal.
Jinak protože je tam docela velká vlhkost tak jsem tam dal odvlhčovačku a docela funguje bylo tam i přes 70%.
Ale rači se mrkněte sami.
Spotřebováno: --- kWh
čus máš to krásný. Ještě se Tě chci zeptat čím je to že u ty poslední kytky jsou jakoby spálený:? Pač mě se to tam dělá taky ale vůbec nevim čím to je.
Původní příspěvek od Dobby čus máš to krásný. Ještě se Tě chci zeptat čím je to že u ty poslední kytky jsou jakoby spálený:? Pač mě se to tam dělá taky ale vůbec nevim čím to je.
To ti nepovím já jsem si toho všiml až na fotkách. Ale kytky tak v pokročilém květu dělají hodně zajímavých věcí.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Tak všechny kytky byli v 53 dnu zralé tak jsem je šoupnul do tmy. Ve tmě byli 6dní bohužel (měl jsem tento týden toho hodně) nebo možná je to i dobře.
Ale všechny vypadají nad mé očekávávaní takové macandy uff je to síla.
Dvě sativky jsou ještě pod lampu.
Teď se můžete kochat fotkama . Večer dodám fotky ze stříhaní a pak sušení. Máte se na co těšit.
< Palice
< To je ta černá kytka fakt zajímavé jsem si všiml že vždycky byla tmavší ale ne že až tak moc Ta snad nemá ani chlorofyl
< Makro
< Makro
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<