Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, ohľadom tej vône.
Všetko záleží na rastline. Jedna smrdí už od začiatku rastu iná nie, Jedna začne smrdieť potom ako prejdeš napr. po nej rukou, druhá nebude smrdieť vôbec. To že nesmrdí nie je známkou že kvalita bude nízka alebo vôbec. Napr. moje rastliny tiež nijak nepáchnu. O pach sa nestaraj, kvalitu tak či onak zistíš. Rastliny máš naozaj vynikajúce, priam ukážkové. Nech sa ti darí, ciao.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Ahoj vsem co tohle ctou i tem co ne!
Jelikoz jsem se nudil, udelal jsem par fotek mych cim dal tim vic palicatych holek je videt, ze se jim dari rek bych a kazdym dnem jsou baculatejsi....Nevim co vic bych psal takze papá
Ahoj, koukam, ze uz je shanka po informacich tak je tady mate
Jsem nemel moc casu v posledni dobe a fotak taky ne, takze fotky jenom z mobilu
No holkam se myslim dari, krasne palicatej. Kdyz jsem prijel po tydnu domu, tak jsem se malem nepoznal Taky zacinaji celkem vonet...mam z nich radost
Jinac jsem se nevyhnul problemum a to konkretne housenkam. Jedna se tomu celkem vyhnula, jestli jsem nasel jednu dve tak je to moc. Ovsem druhe kviti na tom je podstatne hur, housenek tam bylo tri prdele(rozumej tak aspon 10) a vetsina listu je ozranych nastesti jim nechutnaj palicky....na tech ale vidim takovy cerny cosi, jak kdyby kousky hliny, ale to se mi nezda...delaj housenky hovna?
Co se tyce stravovani, porad papkaji hnojivo na kvet a pres tyden kdy nejsem doma tak jenom vodu obcas. Skoda, ze nemam lepsi foto abyste mi mohli orientacne poradit jak dlouho jeste budou kvest abych jim prestal hnojit a zacal krmit pouze vodou...
Uz me nenapada co bych vam povedel tak zase nekdy priste zdarec
zdravím tě parde
dej tomu ještě tak týden cca 14 dní...
ty noční teploty tomu zatím neuškodí, hlavně bacha na vlhkost a s tím souvísející plísně... jinak paráda K+
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
tak lidicky, dneska probehlo sklizeni no piplacka to byla hrozna, ale doufam, ze vysledek bude stat za to muzete tipovat kolik toho bude suchyho vyherce dostane diplom casem hodim nejaky fota...
samozřejmě přeju víc, ale bude toho 132,4g což je na first harvest nice EDIT: ne 132,4g ale mělo tam být 232,4g na mou čest jsem to tak původně myslel
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Takze jak sem slibil tak cinim. Je tu neco malo ze sklizeni...bohuzel to bylo vsechno tak narychlo, ze jsem zapomnel nabit fotak takze jich moc neni. Pro orientaci si myslim, ze to staci
Nakonec se volba sklidit ukazala jako spravna, protoze jsem nasel na par palickach pomalu se rozlizajici plisen! Nastesti zadny velky ztraty...ale radsi si ani nepredstavuju jak by to vypadalo, kdybych to jeste tyden nechal(vzhledem k tomu ze jsem pres tyden pryc a nemohl bych to kontrolovat).
Tot vse pro dnesek pratele...pekne pomalu poctive se to susi takze az nastane vhodna doba, zvazim a pochlubim se mejte se