Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak to vsechno zkonci???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Palec nahoru II: Sněhulka & Walhalla2000 Příspěvek č. 17

Yes! Je to plnohodnotnej životní styl, a se všema +/- a s tim souvisejícíma zvykama a návykam a postojema a názorama a se zaručenou svobodou volby -> když nechceš tak nehul, když chceš tak bud´ zdýmený každý den. (Tohle není hero! Chlapci a děvčata!) A nuda to teda rozhodně není, naopak mi to připadá místy velmi kreativní
---------
Nebo takhle proč lidi jezděj na Harleji, to je podle mě nuda

Old Post 04-06-2003 v 10:23 AM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

A hulíš pořád ještě?

Old Post 04-06-2003 v 10:29 AM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Nuda.... Kreativní to je,
ale z krátkodobého úhlu pohledu,
z dlouhodobějšího úhlu to v podstatě
tvou kreativitu utlumuje,
páč si zvykneš, že to katalyzuješ tou ganjou.

Old Post 04-06-2003 v 10:45 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Ladunkaaa: Jestli to měl být dotaz na mě,
tak jsem si našel svůj styl,
že si tak jednou za 2 měsíce
udělám konopný prodloužený víkend
tak s 1g kvalitního skanku.

Old Post 04-06-2003 v 10:47 AM
Hansganja
Stálý Člen

Karma uživatele Hansganja - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

[účet odstraněn]

Old Post 04-06-2003 v 11:36 AM
Hansganja je offline   Profil uživatele Hansganja   Find more posts by Hansganja   Foto galerie člena Hansganja   Click here to Send Hansganja a Private Message   Add Hansganja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hansganja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

No, spíš je to v tom,
že máme každý jiné měřítko v tom,
co to znamená "dlouho kouřit".
Ale myslím, že naprosto diametrální rozdíl
v tom kouřit ob 3 dny nebo hulit denně.
Logicky mi byplývá,
že pokud hulíš ob 3 dny, tak si tu
radost třikrát protáhneš.

Old Post 04-06-2003 v 11:44 AM
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Nejlepší je na to nemyslet a nechávat tomu volnej průběh.. Já se někdy zmastim 2x denně a někdy třeba tři dny nic. - Sice sem pak trosku nervní. ale je to v pohodě. "moje žena" se se mnou taky ještě nerozešla, takže to asi vážný neni. A že ona mě v tom pohulování moc nepodporuje... Možná je to dobře, páč bych pak pálil asi nonstop, mám svoje stavy po těch letech naprosto pod kontrolou - třeba jak teď. Takže práce nepráce, cokoli se děje, nějak to ustojim. Jen ten svět je docela poměněnej... -Zvláštní se rozhodnout ve kterym je lepší žít..
No..
Už nebudu hulit dneska asi...
Těšim se domu na kytičky - pár hodin sem je neviděl

pardon.....

thc?

Old Post 04-06-2003 v 14:31 PM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4got10
Host

Dotaz Příspěvek č. 24

hulit -kto ako chce, kto sa ako citi.
ja by som najradsej hulil kazdy vecer po praci, zalezi to tiez od modelu, kazdy ma ten svoj typ, ja mam rad matros ktory ma "energizuje" a nemam rad modely ktore osobne nazyvam "heroinky".
takze ako to vsetko skonci? u mna to skoncilo (presnejsie: teraz to je tak) tak ze uz dva roky v podstate nehulim lebo nemam pristup k matrosu, iba ked pridem na par dni domov raz za dva - tri mesiace, tak vtedy som tych par dni doma zase nalozeny non-stop. takto to bude este aj najblizsi rok, potom dufam sa vratim aspon na rok domov a urcite sa budem snazit dopestovat vlastny matros co by mi vydrzal aspon na rok hulenia kazdy den, inokedy aj s priatelmi, inokedy len sam.
na zaver jedna poznamka - nedostatok hulenia u mna sposobil akysi "hlad" - takze ked som bol doma minule leto a znamy mi ponukol skusit P, tak som neodmietol. to sa zopakovalo este aj pri dalsich styroch navstevach za poslednych asi 9 mesiacov a po poslednom P experimente kedy som skusil fakt poctivu lajnu vam poviem jedno - vyhnite sa P, je to spinave hnusne svinstvo, ficali som so znamym celu noc, diali sa veci, ale neskor som si uvedomil ze cely ten cas som to nebol ja, ze kazde slovo a tak som nehovoril ja ale ze zo mna hovoril P, proste tazke zmeny psychiky z ktorych som sa vyhrabaval este mesiac, a to uz nespominam to skripanie zubami a bolest celusti tyzden od experimentu.
takze ako to skonci - starajte sa aby to skoncilo maximalne na tej trave, ekstoska je otazna a trip si musi ohodnotit kazdy sam, ale urcite sa vyhnite P a H, je to svinstvo.

Old Post 04-06-2003 v 15:15 PM
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

pavlik: byla v tom lehka ironie ale o nicem to neni. o nicem je sedet doma, ale venku je hezky tak nekam jdem, dame pivko nebo fajfku a uz se ´pak pouze se slecnama valime u vody kazdopadne zapomenout bych chtel v posledni dobe me prijde ze me to stesti nikdy nepotka. a ani ve hre neni

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 04-06-2003 v 17:51 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

drinker- pouze malé procento lidí nikdy nepotká štěstí,
máš dost velkou šanci, že ho potkáš.

Old Post 04-06-2003 v 18:24 PM
ten co moc hulí
Stálý Člen

Karma uživatele ten co moc hulí - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

2 snehulka

To nevim ja hulim kazdej den a dost a nerek bych ze to je nuda kdyz mas s kym bejt a co delat....

JA si zahulim dostkrat jak tady padlo neni spatny jit do prirody vzit si vinko a hulco.....zkus to....Ale mam obdobi kdy vubec nehulim ani nepiju a mam obdobi kdy delam oboji je to tak ok....

2 Walhala
A proc myslis ze to je zivotni styl???Ja bych rekl ze to je proste vec ktera by k zivotu v urcity mire mela patrit....

Omluvte me jestli tam sou nejaky kecy nebo prebrety pac sem desne scazenej po WW cistym mega brku a kdyz tak premejslim tk any nevim co tam pisu tak se mejte....

--------------------------------------------------------------
Ganja ta vzdycky da!!!hehe

Old Post 04-06-2003 v 19:58 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sněhulka
Nový Člen

Karma uživatele Sněhulka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Hele, jak to tady tak vidím, tak je to věc názoru a prostě všeho. Já nikoho neodsuzuju nebo tak něco. Jen si myslim, že je to zbytečný hulit každej den. Už jenom proto, že si na to člověk pak zvykne a neprožívá takový stavy, který prožíval dřív, když ještě tolik nehulil. Prostě už mu to tolik nedává. Nehledě na to, že když si pak nějakej ten den nezahulí, tak je strašně moc nervozní a agresivní. A taky nemluvě o tom, že to vypatlává.

Old Post 05-06-2003 v 06:56 AM
Sněhulka je offline   Profil uživatele Sněhulka   Find more posts by Sněhulka   Foto galerie člena Sněhulka   Click here to Send Sněhulka a Private Message   Add Sněhulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Zdraví Jediná možná pomoc Příspěvek č. 29

II: Sněhulka

Tak holka (doufám) myslím, že tobě pomůže jediné! A to přestat hulit! Prostě ted´ hned přestan a nečuchni si k tomu nejmín měsíc měsíc! A po tu dobu co nebudeš dýmit, nad tím přemýšlej ... a pokud se i pak rozhodneš si znova "pšouknout" Budeš mezi pravověrnými na správné cestě.

+ životní štýlo to JE! Co jinýho by to bylo, když seš kvůli tomu schopnej celý dny bouchat kysně, schánět lampy a podivný hnojiva po celým štatlu, každej druhej den sednout na kolo a ujet x_kiláku s batohem plným PET_lahví s vodou a motyčkou, utratit hromadu peněz za net abyz zjistil jak to zaštípnout ... nemluvě o těch probděných nocích, a těch hafo "rozumnejch" řečech, kerý si musí vyslechnout všichni známí a roštěnky aby nakonec (ještě) rádi (museli) uznat, že máš ZASE pravdu ....

Old Post 05-06-2003 v 07:30 AM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sněhulka
Nový Člen

Karma uživatele Sněhulka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Měsíc, to ne to je moc dlouho. A taky proč??Tak dlouho.

Old Post 05-06-2003 v 09:41 AM
Sněhulka je offline   Profil uživatele Sněhulka   Find more posts by Sněhulka   Foto galerie člena Sněhulka   Click here to Send Sněhulka a Private Message   Add Sněhulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rayniac
Stálý Člen

Karma uživatele rayniac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

ganja mi taky dala novej náboj, myšlenku,cíl do života. jsem plně pro legalizaci..... kažkej tvrdí že je to ta nejlepší cesta ke tvrdejm drogám ale když člověk neni úplně blbej tak do toho nespadne.
Já bych nikdy nešel do nějaký posraný chemie (pico,harák....) je to jen sprostej hnus.
já jsem jen a jen pro přírodu(mařena, houby).
sere mě že ty nejvlivnější , kteří do legalizace můžou mluvit plácaj samí kraviny. maj si zahulit a pak mluvit... říkali by úplně něco jinýho.
hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hult
e,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hu
lte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,
hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hult
e,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hu
lte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,hulte,
hulte,hulte.

Old Post 05-06-2003 v 15:45 PM
rayniac je offline   Profil uživatele rayniac   Find more posts by rayniac   Foto galerie člena rayniac   Click here to Send rayniac a Private Message   Add rayniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

pavlik: parada ale to je pouze statistika. zrovna vcera jsem tady v brne na ohnostrojích myslel ze jsem ji konecne nasel, ona taky, jenze vsechno to bylo jen vinem - ja sem to vedel, ale myslel sem si ze to spis uvolnilo cestu, nez aby si dalsi den naprosto nic nepamatovala a jeste se stydela pred svejma kamaradama (naštěstí to nebyli moji, sakra proc se jí serou do toho co dělá). jo muzete me rict jak ten ohnostroj vypadal? jsem k nemu byl celou dobu zady a ted s odstupem casu me to sere (ale ne moc, bylo to krásný, ale k ničemu! ) takže Pavliku, můžeš jen držet palce. ja vim ze tohle není vylevna ale proč je s každou holkou kterou mam rad nějakej zasranej problem? jedna je porad sjeta s prasku nebo perniku (kurva ja vim ze to nema lehky ale kdo dneska jo), dalsi sem uvolnej jenom po vinu, jinak sou fajn, ale upjatý (asi nic pro magora jako já), nebo naopak hezký, ale nic delšího bejt nemůže, protože bejt s ní jen tak bez těch fyzičen se nedá protože si nemáme o čem vykládat (zas nic pro magora jako já) a pak je tady sluníčko, nejbezvadnější holka kterou znám, ale jsme pouze hodně dobří přátelé (což je každopádně možná lepší, protože to trvá) sorry že to tady píšu ale měl jsem potřebu. mějte se!

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 05-06-2003 v 19:42 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás