Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TAk a tady je START LITE už se na něj těším voňí krásně sladce tak uvydíme jak bude voňět a chutnat až ho sklidíme. Jinak doporučuji fotky dat na plnou velikost hlavně ty makra vypadá to nádherně
TAk a tady je poslední slečna NOTHERN LIGHT po tý se mí ůplně zbíhaj slini šišuldy krásně orošený a tvrdý jako kámen tak jsem zvědavej jak tahle holka dopadne tak zatim zdarec a zase někdy navyděnou
Zdravím tak tady je zase nějaká aktualizace .TAk i u mě už nastalo sklizňové období.Musel jsem skosit slečnu STARTLIGHT jelikož byla nehorázně napadená plísní a kdybych ju tam nechal ještě další týden tak bych ju mohl rovnou vyhodit celou tak proto tahle holka šla dolů.Chyběl jí tak týden a byla by zralá.Tak a tady jsou fotečky 1 fotka SL celek 2 fotka šišulda SL 3 fotka makro SL 4 fotka makro SL 5 fotka SL po depilaci a poté následovala kosa
TAk a tady je AFGHAN-HINDU KUSH toho ještě čeká tak tejden nejvíc 14 dní jelikož to počasí co hlásí tetka.Tak nevím nevím jak holky doupadnou.Jinak půjde dřív zatim jsem na něm neobjevil žádnej náznak plísně tak uvydíme tady jsou fota 1 fotka A-HK celek 2 fotka A-HK makro paličky
A tady je slečna WHITE WIDOW tý bude chybět hodně ale co se dá dělat plíseň jsem na ní neobevil tak doufám že to chvilku ještě vydrží venku.TAk tady jsou fotečky 1 fotka WW celek 2 fotka makro paličky WW 3 fotka makro paličky WW doporučuji dat všechny makra na plnou velikost
Zdarec tak včera bylo pokoseno 2* WW 1 * A-HK a ještě 1*NL tak už zbívají poslední dvě slečny 1*PM a 1*JH .Tady jsou nějaký fotky ze sklizně bouhžel už doma pověšený v koupelně jelikož byly celý zasněžený a ležely na zemi pod sněhem docela mazec jít sklízet když je takovýho sněhu a plíseň skoro žádná nebyla na holkách. tady jsou fotekčy
TAk a v tomhle se groweři jely včera i dneska sklízet kytičky.A dneska jdem sklidit 2 kytičky a to Jeck Hererr a Peacemaker tak jsem zvědavej zatim zdarec