Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Silný modely s tabákem
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
thc_george
Stálý Člen

Karma uživatele thc_george - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

hh-top: Já se jenom ptal jestli se vám to někomu stává, neptal sem se proč Samozřejmě že nejsem debil a tuhle věc co mi nedělá dobře, už neprovozuji!!!

Old Post 04-06-2003 v 19:40 PM
thc_george je offline   Profil uživatele thc_george   Find more posts by thc_george   Foto galerie člena thc_george   Click here to Send thc_george a Private Message   Add thc_george to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

zdarec no ja teda taky nebleju ale kdyz motam speka tak dycky s tabakem at se jedna vo jakejkoli model proste me to vic hutna lip to hori a dyl vydrzi nak sem si na to zvyk

Old Post 06-06-2003 v 13:02 PM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sarig
Nový Člen

Karma uživatele Sarig - 0% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 19

mam UPLNE ten samej problem. rok jsem hulil normalni modylky kterejch muzes nacpat do velkyho brka a pohoda, a pred 14 dnima jsem si v praze koupil dost hustej skunk, a jelikoz nemam rad slukovky ani sklo tak jsem to michal s tabakem. prvni tejden dobry, a dalsi tejden den co den po zahuleni priserna bolest zaludku- chut na bliti, nekdy i to bliti nebo priserne hnusny nakopavani. jo nekdo tu zminoval at si koupis jemnejsi tabak- pote co tyhle problemy zacaly jsem si sel do Originalniho tobbaco shopu koupit nejjemejsi tabak co je a vubec zadna zmena. jedina vychytavka je to kourit s bylinama. zkousel jsem majoranku a da se to, ale bezkonkurencne nejlepsi je k tomu asi pridat matu peprnou(i tu co se da normalne koupit jako koreni do vareni). clovek si na to musi zvyknout ale pak ti rozhodne neni tak priserne spatne. daoufam ze ti to pomuze, u me tabaku navzdy odzvonilo. S.

Old Post 07-06-2003 v 16:00 PM
Sarig je offline   Profil uživatele Sarig   Find more posts by Sarig   Foto galerie člena Sarig   Click here to Send Sarig a Private Message   Add Sarig to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc_george
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Sarig: Dej si tabak s hasi, to ti bude chutnat Ja sem nemel nikdy bolest zaludku, me se dycky motala hlava, to byly dobry mrdy.. Po huleni sem si moch klidne zakourit, ale dohromady fakt ne. I kdyz se mi to stalo asi jenom 4×..

Old Post 07-06-2003 v 22:18 PM
thc_george je offline   Profil uživatele thc_george   Find more posts by thc_george   Foto galerie člena thc_george   Click here to Send thc_george a Private Message   Add thc_george to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Karma uživatele Trapan Šmírák - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

A neni to tim přiblblym skunkem? Jak někdo již řekl, pravděpodobně přehnojenym? Jestli seš zvyklej hulit cíga, tak mi nějak nesedí, proč by ti přítomnost tabáku v brčku měla nějak působit nevolnost... Navíc, když si do hlavy navalíš, že je ti z toho blbě, tak věř, že ti z toho blbě bude i kdyby to ostatním vyléčilo žaludeční vředy (přehánim, no...)

Sovy nejsou, čím se zdají být...

Old Post 07-06-2003 v 23:07 PM
Trapan Šmírák je offline   Profil uživatele Trapan Šmírák   Find more posts by Trapan Šmírák   Foto galerie člena Trapan Šmírák   Click here to Send Trapan Šmírák a Private Message   Add Trapan Šmírák to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trapan Šmírák! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc_george
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Trapan Šmírák: Ja si nikdy nerikal ze mi z toho bude blbe. Proste kdyz nekdo prinese nejaky takovy brko, tak si ho zahulim a je mi to jedno Tema chemikaliema to fakt nebude. Prece kdyz si zahulim skunk z fajfky a vyhulim ho kolik chci, ze sem pak krasne na kasi a blbe mi neni a pak si zahulim to samy s tabakem a pobleju se..

Old Post 09-06-2003 v 12:40 PM
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Stávalo se mi to ,ale to si zvykneš,nic jineho ti nezbyde,jestli chceš hulit dál,ale u nás sme to vyřešili jednoduše,pár lidi to jede s tabákem a kdo nechce jede sám se samotným,ale tabák třeba do mazara?Myslím,že to zbytečně kazí chuť.(můj názor nikomu ho necpu)

Old Post 09-06-2003 v 16:45 PM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

zapoměl sem dodat,že nekouřím cigarety,až bude pořádným zeleným písmem napsaný na špeku,že zhulování způsobuje raka tak se nad tím třeba pozastavím,ale rozhodne nepřestanu

Old Post 09-06-2003 v 16:47 PM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i...myself
Nový Člen

Karma uživatele i...myself - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

myslim ze to "překopany huleni" je travy kterou kdyz kouris tak se zakasles tak ze mas plice pred sebou na zemi... jako ze to kope(škrábe v krku)

žeby?

pravda - radsi sklo nez speka s tabakem.

Old Post 11-06-2003 v 07:35 AM
i...myself je offline   Profil uživatele i...myself   Find more posts by i...myself   Foto galerie člena i...myself   Click here to Send i...myself a Private Message   Add i...myself to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i...myself
Nový Člen

Karma uživatele i...myself - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

jezis sorry uz zase sem odpovidal na dotaz z 1 stranky...
ja debil...

Old Post 11-06-2003 v 07:37 AM
i...myself je offline   Profil uživatele i...myself   Find more posts by i...myself   Foto galerie člena i...myself   Click here to Send i...myself a Private Message   Add i...myself to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

THC Jiří: Tož to už nevím, čim to je... Tak hul bez tabáku a je to! A když někdo hulí s tabákem, zahul si a poblej ho!

Old Post 12-06-2003 v 14:48 PM
Trapan Šmírák je offline   Profil uživatele Trapan Šmírák   Find more posts by Trapan Šmírák   Foto galerie člena Trapan Šmírák   Click here to Send Trapan Šmírák a Private Message   Add Trapan Šmírák to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trapan Šmírák! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc_george
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Trapan Šmírák: Teď už to bude v pohodě, protože už hulim jenom s pohodovejma lidma a ne s žádnejma podělávačema, co tam navíc rvou tabák

Old Post 12-06-2003 v 18:51 PM
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tož to ja!

(mimochodem, jsem podělávač - tabák neni k zahození )

Old Post 12-06-2003 v 19:16 PM
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

fuj tabacco! Příspěvek č. 30

kdyby to bylo na me tak, špeka s tabakem nepotkáš, v čechách se balí jenom špeky a vždycky tam serou tabáku a tabáku, přece jenom jsem z moravy, špeky mám rád, ale když na něj nemám, tak ho kurva nedělám!!! něco jinýho je z hašem či těmi silnějšími vzory, to pak jó!... ale s mírou!!!

Old Post 13-06-2003 v 11:04 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

O češích se nebavme, to jsou staří lempli...

Old Post 13-06-2003 v 14:18 PM
thc_george
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Když je málo hůla tak tam tabák dám, ale jak kdy, podle nálady.. čudku mam taky rád

Old Post 13-06-2003 v 20:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás