Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To, co napsal slepec, to je nějaká prdel, ne? Ale to Slovensko je fakt v těhle věcech asi úplně v pi... Doufám, že nadejde den, kdy bude konopí úplně legální. Pak bychom mohli požadovat nějaký satisfakce za lidi, co byli stíháni úplně za nic.
Původní příspěvek od Nesss bench: tak jestli se ti tohle stalo na slovensku tam muzes mluvit o velkem stesti, ty zakony tam u vas jsou dosti na hovno...
at to dobre dopadne, a pokud ti tohle rekli fizli tak bych byl v klidku a doufal ze to tak i bude....dej vedet jak si dopadl, drzim palce
slepec: vymejslet takovyhle sracky a jeste to prezentovat v threadu kde clovek potrebuje pomoc a ma nervy na pochodu, je vrchol demence!
no nič iné mi neostava,len dufat ze hovorili pravdu
ale nechce sa mi veriť, ze to bude tak ako hovorili,lebo za prechovavanie je minimalne 1rok väzenie pokial viem...
Bench_NM: Môj názor je asi taký....Ak si nikdy nebol trestaný, nemáš žiadnu podmienku a nechytili ta to predávať tak by si mal dostať iba podmienku.Osobne som takéto problémy ešte nemal ale mam nejaké známosti na fizlarny. Samozrejme zaleží aj koľko si mal pri sebe....Hlavne ti držim palce aby si to zvladol v pohode....Maj sa
Bench_NM drzim palce a urcite semka dej vedet, jak to dopadlo. Ja nastesti s policii zadny takovyto zkusenosti nemam, ale asi od toho taky nemam daleko, protoze i kdyz toho moc nemam, tak diky sousedum a drbnam o tom vi uz tolik lidi, ze je to o drzku a kdyby me muj out nestal tolik penez, tak uz je pod kompostem. A jinak mou zahradku uz vcera touhle dobou navstivily corky, nastesti diky mymu vcasnymu zasahu si odnesli jen kytku a pul G13, ,takze jsem se pojistil halogenama se senzorem, ale do konce rijna se asi poradne nevyspim
nechytili ma predavat.Je toho 1rastlina uz odkvitnutá 140cm vysoká a z druhej rastliny len stonky... dohodli sme sa tak,ze ked sa priznam, ze to mam pre vlastnu potrebu, ze dostanem maximalne podmienku alebo v lepsom pripade z toho nič v podstate mať nebudem. ale bojim sa aj tak
Původní příspěvek od Slepec Hmm...to ja uz taky kvuli ganje mel problemy s benga...proste klasika, je patek vecer clovek ma konecne cas jit ke kytkam...samozrejme za svetla to nejde, tak jsem vyrazil za tmy...sednu do auta, jedu a zastavim cca 500 m od policka A, coz je priblizne 600m od pole B (k policku B sedostanu za chvilu)...takza prijedu k policku A a tam vyslapana pesinka uplne jinou cestou nez chodim...prijdu ke kytkam a ty jsou nastesti v pohode nedotceny...uff...oddechnu si.......vyndam hnojky vodu, namicham koktejl, prdnu to do hhliny ke kytkam a zacnu si to razit na pole B....a pozor ted to prijde!!!........asi 300m od policka B si i za minimalnich svetelnych podminek (tedy spis nulovych) vsimnu vyjetych koleji po louce kde nikdy nikdo nejezdi....jdu dal a zacnou se plnit moje nejhorsi ocekavani, vyjety koleje vedou primo ke kytkam...dojdu k policku (tedy spis dobehnu rychlosti jakou mi me plice jen dovoly).....po prvnim pohledu na policku uz zacinam byt pomerne nervozni nebot ty kytky tam stojej nedotceny...takze urcite si to dokazete predstavit jak jsem byl v riti, kdo jinej by dojel ke kytkam, takhle na jisto (alespon podle ty stopy), kytky tam nechal a zase odjel?...kdo?...no prece benga..hned mi zacalo byt vsechno jasny...museli me sledovat minimalne jeden mesic, jinak by moje policko B takhle na jisto nedali.........po uvedomeni tohodle vseho okamzite opoustim misto cinu, ani jsem ty chudery nestihl zalit!!!!.....celou noc se prevaluju v posteli, samozrejme oka nezamhourim.....rano jsem odhodlany vsechno vyklopit...beru tedy celosezoni fotodokumentaci a odchazim na policejni stanici...rikam si lepsi se priznat za vcasu, nez cekat az si na me jeste neco najdou...na bengarne povidam, ze se chci priznat...ujme se me celkem sympaticka policistka...takze pocidam co mam na srdci...po tom co skoncim s vypravenim se me bengawoman zepta jestli to je vsechno, no a me je jasny, ze to musim vykopit vsechno...takze tak po dalsich 20 min vypraveni vykolpim vsechno..a to znamena, ze uz vedi o 1600 kilu v garazi..stejne tak vedi o varne na pude, do ktery se da vlitz jen falesnou skrini (mimo jine fakt husta vychytavka, s kamou jsme to kutily pres rok)...po tom co si napisou jmena lidi, kterym jsem prodaval, me kunda rekne: "dekuji pro dnesek to je vsechno"....takze po cello denim vyslychani me hodi do cely a me se zacne promitat cely zivot pred ocima a v duchu si rikam..dat si tak jeste jednu buchnu s brkem svy obliny cudky v koutku..no rano jsem prevezen do Praglu k Apatykarovi...no a dal je snad vse jasne...rozjely se abstaky jak svin a ja zacal pocitat dny kdy se dostanu ven a dam si buchnu pod jazyk s brkem svy oblibeny cudky v koutku.......hej lidi tajk budte fakt opatrni, nikdy nevite kdo vas sleduje.....
samozrejme piste dal sve zazitky s policii..fakt me to zajima..protoze si myslim, ze jsem zacil jen slabej odvarek z toho co ty magori fizlacky dokazou
Sory ale kdybich byl tvůj kamoš a ty si mne udal tak bych ti strčil hořící kus brka do voka debile.
Původní příspěvek od Bench_NM nechytili ma predavat.Je toho 1rastlina uz odkvitnutá 140cm vysoká a z druhej rastliny len stonky... dohodli sme sa tak,ze ked sa priznam, ze to mam pre vlastnu potrebu, ze dostanem maximalne podmienku alebo v lepsom pripade z toho nič v podstate mať nebudem. ale bojim sa aj tak
Tak potom sa nemusíš bát...Fizlov nezaujímajú malé ryby.Oni dobre vedia, že vela mladich si to pestuje doma alebo na poli.To, že ta chytili bol určite nejaký bonz a fízli musia všetky udania preveriť(či je to pravda alebo nie) Ked si pozrieš spravy tak chytajú ludi čo stim kšeftujú roky.Nechajú ich nech sa im darí a ked budu v tom šlapat vo veľkom tak potom im kuklači vykopnú dvere....Tebe iba takto naženú strach aby si už nikdy v tomto nepokračoval.....A to je tiež moja otázka....Budeš sadiť aj budúci rok...hmm
Původní příspěvek od Bench_NM no mna niekto natrel policajtom.. Bohuzial. priznal som a a dohodli sme sa tak,ze to mam pre vlastnu potrebu... nebol som trestany este atd. Tak vraj dostanem len podmienku najhorsie... a pri lepsom pripade zastavia cele to vysetrovanie ci co to je. Je to možné? alebo ma len namotavajú, neni to nejaky chytak?
Budes monitorovaný este nejaku dobu po vyšetrovani... Ver mi a daj si bacha
Tak potom sa nemusíš bát...Fizlov nezaujímajú malé ryby.Oni dobre vedia, že vela mladich si to pestuje doma alebo na poli.To, že ta chytili bol určite nejaký bonz a fízli musia všetky udania preveriť(či je to pravda alebo nie) Ked si pozrieš spravy tak chytajú ludi čo stim kšeftujú roky.Nechajú ich nech sa im darí a ked budu v tom šlapat vo veľkom tak potom im kuklači vykopnú dvere....Tebe iba takto naženú strach aby si už nikdy v tomto nepokračoval.....A to je tiež moja otázka....Budeš sadiť aj budúci rok...hmm
toto bol moj prvý OUT door v podstate (tento nick mám s kamosom,takze toho low ridera,co tu je,to je jeho ) ja som to chcel proste len tak,lebo ma to baví... no..
ale aj prestalo baviť a mozem srat celu zelinu, neposeriem si zivot koli tomu aj ked je to prekrasna rastlina podla mna.
a áno, nabonzoval ma jeden kamarat,ale neviem zatial este kto.. presne
Zaujimalo by ma ci je na Slovensku trestne samotne hulenie. Viem ze drzanie je trestne je ale ide mi o to ze ak mi nahodou pri odbere krvi zistia pozitie marihuany (viem ze je to nepravdepodobne..) ci je to zakonom neako osetrene.. Pretoze by som nemal problem doktorke povedat ze hulim, ide o to ci z toho nemoze byt neaky problem...
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow