Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čóórka
Samica,ktorá bola opelená a huliteľný materiál bol minimálny skosili.
Neviem načo to brali akurát z toho budú mať po kkt seeds.
Jediné šťastie asi o 5 m bola ďaľšia tú si nevšimli
Ak som to videl hneď som ju skosil
Našťastie už sa všetko suší,takže vcelku dobrý koniec.
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.
Aby som tento grow nejako uzavrel po dlhej dobe som sa dokopal napísať smokereport.
Semienka sú od miestneho člena.Klíčivosť bola velmi dobrá,10/10.Rastový potenciál je tiež dobrý,nebolo treba zastrihávať.Na rast nebolo použité žiadne hnojivo,na kvet žihľava.
Vôňa Pri kvitnutí veľmi nesmrdí,čo je výhoda proti čórkam.Vôňa zemitá,pripomínajúca benzín.
Chuť V hrdle neškriabe,dym hustý,chuť viac menej neutrálna-listnatá.
Stav Po stiahnutí bonga pekné energetické high.Pri doznievaní sa prejavujú filozofické myšlienky a nenormálny hlad
Nakoľko to bol môj prvý poriadny grow a o kytky som sa staral strašne málo (na políčku som cez leto nebol aj dva mesiace) sa sezóna vydarila.
Takmer všetko som skosill ja okrem jednej čórky.Kvantita nebola bohvie aká-zlý výber miesta,slnko svietilo strašne málo-kvalitou sa to vyrovná.
Nie je to extra masaker ale pohodové húlenie na zimu.
Nakoniec by som sa poďakoval všetkým,ktorí klikli na tento thread a dali mi nejaké rady.Nabudúci rok už mám niečo prichystané tak som zvedavý ako víde.
Majte sa.
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.