Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslím že foto nepotrebuje vetsi komentar...co mohli odnesli, co nemelo palicky tak aspon zlamali...balkon zustal bez poskvrny. Vubec netusim kdo to mohl byt, ale tak stalo se to jednou a po 2 letech se znovu opakovali. NjN co se da delat a co k tomu rict. Snad jen ze koncim pestovani ve volne pude, nemam cas jezdit nekam na pole a zahrada uz neni bezpecna. Out aka balkon ale nikdy nevzdam tak at vam chutna 3 dny stara trojtá dávka hnojiva dobytci zasrany zmrdi kurvy....uaaa
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
upřímnou soustrast,to s těmi rozlámanými kytkami mě uvádí do lehkého stavu agrese...
tenhle rok se brutálně vykrádá..newím jak u vás,ale v naší vesnici pěstuje kolem 10 lidí a u 75% z nich si někdo přivlastnil cizí květiny...
případ kamaráda- předevčírem za uplně slunečného počasí v 13:00, kdy všichni příslušníci rodiny obědvali, si zamířily dva zmrdečci doprostřed zahrady a vyrvali si 2 nádherný řízky v tag polovině květu...at si hulej hnojky kreténi...
Krásný krásný, hodně mi to stavbou připomíná moji purple star co mi minulou středu čórly nějaký zmrdi, i když ta nebyla takhle hodobóžově nafouklá jsi klikař.A můj tip 137 gramů.Ale doufám že toho budeš mít víc *-)