Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zatím to vypadá dobře jen zminované g13 se spálily některé listy(viz. 2 fotka) od přehnojení enzymama od plagronu měl jsem jich 100 ml tak sem je radši vyhodil at už se neopakuje afera s přehnojením a budu používat vyzkoušenou kombinaci Plagron bloom,Gren sensation a Enzymy od canny
fotky vcelku oničem ještě moc neumím fotit ve tmě ale alespoň pro přirovnání.
Tadle sranda SSH má zhruba 30 cm což je fakt nice a dokáže težit i ze slabšího osvětlení zato třeba BJ,Sensi skunk může plnou sílu ukázat minimálně pod 400 W
White satin v pravo dole ten štrůdl taky má dobrých 25 cm
Kolik toho bude si fakt nedokážu tipnout....dřív jsem tam měl 2x 125w ted jsem poprvé koupil hps a fakt to nedokážu ohodnotit,ale oproti ůsporkám jsou paličky delší ...když bude 150 g budu nad míru spokojen.Tedy pokud se nic nepose.e
To není zas tak brutálně netopí ale třeba G13 je prakticky pořád na lampě a nemám tam už vůbec místo+ta skřín sama o sobě je malinká má 55x 80.... takže to bude od toho 4 kila dosti blízko něco bude 5-10 cm a přesně v těchto vzdálenosti to u 4kila fajruje dobře