Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak to vsechno zkonci???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
ten co moc hulí
Stálý Člen

Karma uživatele ten co moc hulí - 9% Pěstitelská

Dotaz Jak to vsechno zkonci??? Příspěvek č. 1

Tak me tak napada jak to vsechno zkonci???Procitam si takhle monitoring medii ke dni 2.6.03 a musim rict ze to na me vsechno pusobi zklicujicim dojmem nejakej psychiatr tam tvrdi ze se nekdo zhrouti po ganje a chce se podrezat je to vubec mozny???Nevim ale dost se obavam o´nasi´ rostlinku rekl bych ze ji chteji vymitit dokonce kdyz nekdo tvrdi ze to je mene skodlivy nez alkohol.nikotin tak nejakej vlezdoprdel americkej tvrdi ze marihuana je to nejvetsi zlo od te doby co kourim ganja mam mene problemu jak s dychacimi cestami nez sem zacal mel sem 15 alergii ted me nevadi vubec nic.Musim rict ze ganja mi dala neco co sem v zivote postradal beru ji jako soucast zivota bez ktery nemuzu zit jak to berete vy???A jak na vas pusobi policejni zpusoby potlacovani nevinej???

-----------------------------------------------------
Ja rikam znicit ty smejdy!!!

Old Post 02-06-2003 v 21:26 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

az vymrou komunisti, tak bude lip, ver mi

live ganja, live!!!

Old Post 02-06-2003 v 21:38 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ja teda mam rymu od te doby co travu kourim tzn. uz pres pul roku hodne inteznivne,predtim jen vikendove a navic sem dostal nakou alergii na neco ale todle ja neresim... me to chutna a je MOJE SVATE PRAVO si kourit co JA CHCI Ze?

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 02-06-2003 v 21:58 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten co moc hulí
Stálý Člen

Karma uživatele ten co moc hulí - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ě blondacek:Bohuzel vysvetli to chlupatej blbum....

-----------------------------------------------------------------
Huleni je lek......
Kdo nehuli ten at mi prdel polibi....hehehehe
Nejlepsi je joint co da!!!

Old Post 02-06-2003 v 22:05 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

Tomu, co moc hulí: Já myslím, že je možný,
že se někdo po ganje zhroutí.
Když si nějakej 15 letej přehormonovanej
labilní nevyrovnanej propadající neurotik
dá s kámošem nějakej holandskej modýlek,
jako že vo nic nejde, tak mu může cvaknost
docela dobře. Samozřejmě další otázkou je,
v jakém kontextu se tyto zprávy objevují v médiích.
Ale rozhodně pro děti je hulení víc škodlivý než chlast,
protože po chlastu jim je blbě, takže se těžko dá chlastat každej den,
oproti tomu hulit se dá furt, že.

Old Post 03-06-2003 v 07:55 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 6

2: co moc huli

Ja teda ty kýtě taky miluju, ale dostal bych z nich asi strach kdybych o nich začal tvrdit, že bez nich nemužu bejt ...
Jakmile bez nečeho nemužes bejt (droga/ženská(jako jedna konkrétní )/práce/atd.), seš "zavislej" (zdůraznuju ty uvozovky!) Ganja by snad měla být o NE-zavislosti - na uspěchaným sinoisticko-kapitalistickym světě , kterej ti furt něco podsouvá a dělá z tebe blba pokud se nechovas podle něj a na trapnejch lidech s klapkama na očích ženoucí se nevědouce kam ... pohaněných motorem na NOVA pohon.
Pořád tajně doufam, že pravě tahle "naše" rostlinka mi/nám/vám pomůže umět se zastavita a ohlidnout / nadhlídnout ... pokopat, pohnojit, zaštípnout

Ale nepočítal bych s masovým úspěchem

P.S.:Mě teda ganja vytahla z fajných depek, kerý me provázeli hezky od mala

Old Post 03-06-2003 v 09:19 AM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc_george
Stálý Člen

Karma uživatele thc_george - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Presne tak, proc to kurva neudelaj legalni. Co se o nas zajimaj? Hulime to my a ne "oni". To je teda svoboda.. Tráva je součást lepšího života, která by se neměla nikomu zakazovat. Jak sou ty reklamy na Nově o tom jaký to bude v roce 2013, tak proč taky neudělaj nějakou o hulení, moc by mě to zajímalo.. Už vidim, jak by to zase sprasili..

Old Post 03-06-2003 v 16:13 PM
thc_george je offline   Profil uživatele thc_george   Find more posts by thc_george   Foto galerie člena thc_george   Click here to Send thc_george a Private Message   Add thc_george to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

pavlik: ja JSEM labilní nevyrovnanej propadající neurotik ale rozhodne za to nemuze ganja. mimochodem s tim ze se neda chlastat bych nesouhlasil. ja uz mam z posledni doby kdy je hezky a kdy prakticky porad sedime na prehrade nad skopkem prokladame to panakama a obcas si nabijem fajku par zkusenosti s tim ze to de zatimco po mnohadenim huleni uz je kazdej stav takovej jako kdyby nebyl a proto nehulim furt, navic po alk. me skoro vubec nebyva blbe pouze mam tezkou hlavu coz je pro me prijemny pocit protoze se mi nechce vstavat teda pokud nemusim vstavat do skoly, ze, ale ja pisu kraviny ktery naprosto nesouvisi jenom proto ze ne vsichni v mym veku delaj kurva ja uz ani nevim co. sorry

p.s jenom nemam prachy. a zejtra sou ohnostroje na ktery sem si chtel koupit nejaky my zamilovany vinko a s milejma osubkama o kterych nevim esli vubec pujdou se pekne nakrasno opit. jo vino je vino. v posledni dobe a neberte to jako rouhani me udelalo tolikrat tak krasne jak uz ganja dlouho ne (ale naposled co sem ho pil jsem byl prehulenej -diky Crazyshit a dal uz raci nic. kdo videl na kopci za santonem blitku tak se omlouvam.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Naposledy upravil 02-09-2005 v 07:50 AM

Old Post 03-06-2003 v 18:41 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

No, já netvrdil, že za to v jakym jsi stavu může ganja.
Za to si můžeš dílem sám a dílem ti, co tě vychovali.
Ale holt ganja JE psychedelikum, což znamená,
že rozpouští psýchu a to není pro nevyrovnané jedince
zrovna to pravé ořechové. Teda ale sory, každodenní vysedávání
nad škopkem a prokládání to fajfkama je vo ničem.
Ledaže bys chtěl zapomenout

Naposledy upravil 02-09-2005 v 08:06 AM

Old Post 03-06-2003 v 20:42 PM
fermin
Nový Člen

Karma uživatele fermin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

to gizmo:politika je thema na nic,ale kapitalisti tvé individuální svobodě také nijak nepřejí.

fermin

Old Post 03-06-2003 v 21:10 PM
fermin je offline   Profil uživatele fermin   Find more posts by fermin   Foto galerie člena fermin   Click here to Send fermin a Private Message   Add fermin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Já si myslím že hulí víc lidí a že časem se tráva zlegalizuje ... ale myslím že to bude dost dlouho trvat než pochopí že tráva je horší než alkohol . Já hulím dost a občas mám depku (a to pořádnou) ale kdo hulí tak ať si hulí .... stejně hulí skoro fšichni..
Pápá :-)

Old Post 03-06-2003 v 21:59 PM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sněhulka
Nový Člen

Karma uživatele Sněhulka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Řekněte mi jedno. Co vás baví na tom, bejt furt zkouřený??Neříkám víkendově nebo tak, ale každej den a furt??Nechápu.Vždyť už je to pak nuda.

Old Post 04-06-2003 v 06:44 AM
Sněhulka je offline   Profil uživatele Sněhulka   Find more posts by Sněhulka   Foto galerie člena Sněhulka   Click here to Send Sněhulka a Private Message   Add Sněhulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

citace:
Původní příspěvek od Sněhulka
Řekněte mi jedno. Co vás baví na tom, bejt furt zkouřený??Neříkám víkendově nebo tak, ale každej den a furt??Nechápu.Vždyť už je to pak nuda.

Milá (milý ) sněhulko, asi moc nečteš a také zde nejsi příliš dlouho na to, abys zdejší komunitu posuzovala, či odsuzovala.
Pokud si to tu trochu více pročteš, tak zjistíš, že zde nejsou stálí uživatelé marihuany, já sám ji kouřím průměrně 1x týdně.
Jsou zde extrémy,ale jsou zde také lidi, co nekouřili ganju třeba půl roku, jen je baví sledovat zdejší témata.
Takže až se trochu rozkoukáš tak se vyjadřuj.

PS: V horní části je hledání, doporučuji vyzkoušet.

Old Post 04-06-2003 v 09:20 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

2 snehulka
no... nuda... kdyby to byla nuda, tak to nikdo "nedela". Je to asi tak nuda, jako kourit krabicku cigaret denne. I kdyz, to mi prijde nejen nuda, ale i zverstvo...

kourit trafku... ne, to neni nuda, to je... no... jak to nazvat... treba "zivotni styl"

Old Post 04-06-2003 v 09:28 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sněhulka
Nový Člen

Karma uživatele Sněhulka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Ok, tak jsem se jenom zeptala. Třeba jsem se chtěla zeptat těch co jí kouří furt. A rozhodně NIKOHO neodsuzuju. To já nedělám. Jen jsem to nechápala, protože jsem začala nedávno hulit skoro každej den a prostě mě to pak už nebavilo, nedávalo mi to to, co předtim.

Old Post 04-06-2003 v 09:46 AM
Sněhulka je offline   Profil uživatele Sněhulka   Find more posts by Sněhulka   Foto galerie člena Sněhulka   Click here to Send Sněhulka a Private Message   Add Sněhulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 16

Sněhulko, mám podobnou zkušenost,
hulil jsem taky jeden čas denně
a mohu říct, že to nuda je.
A mě osobně to už pak
do jisté míry začalo obtěžovat,
nebo spíš omezovat, to že v podstatě
nikdy nemám jasnou hlavu.
Někdy je totiž potřeba.
Znovu připomínám-pouze moje zkušenost.

Old Post 04-06-2003 v 10:10 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás