Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo,tomuhle říkám pořádná příprava.Mě se start letos moc nepovedl,objednali jsme Feminized Passion1 a jelikož jsem musel kyti prostě hodit z domu (vyber si-popelnice nebo ven) a jak na schvál den po tom začli mrazy, tak si to holky nedaly,no.Ale bez boje se nevzdáváme,takže přišel balík od Wallahaly a 25 kytiček se už válí na sluníčku.Ale máš to supr.Snad to dovedeš do zdárného konce. Zdarec
to Jeckob: jo jo taky doufam ze mi to letos vsechno vyjde
tvych kyti je mi lito jeste ze mam tolerantnejsi rodice
jo a o wallhalovi mi ani nemluv poslal jsem mu penize a on se na me vybod i kdyz jsem mu potom napsal asi 10 PMek tak mi ani na jednu neodpovedel takze
no a tydy uz mam par kyticek, ktery jsem zatim jeste nenahazel ven, ve skleniku ta prikryvka je na dobrou noc aby je nestudeli listky
jeste pockam tejden nebo dva nez poradne zakorenej
jinak venku uz mam 18 kyti ale jeste jsem je nestihl vyfotit tak snad po vejkendu to napravim
vsem growerum ZDAR Lg
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by La Grand
tak a konecne vam prinasim par fotek z venku takze od prvni kyti Shiva shanty II, super skunk, shivas joy, ice, bahia blackhead a nakonec pohled na celej flicek
ty modry granule je nejakej jed na slimaky a jako ze fakt hustej u nekterejch kytek ktery jsem sazel uz pred 14 dnema lezelo fakt mraky mrtvej slimejsu previti ale ja jim dam
Zatial
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by La Grand
Slušná přípravička Hale jak se přesně jmenuje ten příspravek na hubení slimáku a kde si ho koupil (myslim že se to bude hodit) To místečko vypadá docela uzavřeně a i že tam bude dost svítit sluníčko => tak ať to roste ... Zatim
to ant : z hlavy nevim jak se ten pripravek jmenuje ale je to neco hodne staryho a ruskyho doporucila mi to babicka kouknu se ti jak se to jmenuje a pak ti dam vedet ale nevim nevim jestli se to jeste vyrabi
jinak ten flek je uprostred lesa fakt idilka ale musel jsem tomu trochu pomoct krovinorezem to byl fakt masakr ale myslim ze tam budou kyticky
vesely uz se na to tesim pocitam ze tam jeste tak dve tri prihodim aby se zaplnila cela kapacita tydle schovany nadhery tak zatial
jo jo VANISH je taky dobrej ale todle neni ono ale je to prakticky to samy
tim mech prikrejvam proto aby si kytky udrzely vlhkost je to myslim dobrej vychyt jinak nevapnim ani nehnojim proste priroda je priroda mel jsem
tam kytky i minule a byly v pohode akorat trochu mensi protoze tam byl stin ale to jsem uz letos vyresil takze by to melo bejt ok
to euro-tele : tou soli by to slo taky ale jednou zaprsi a hle sul je v pi.. takze je to na hovno
tenhle pripravek je odolnej vuci povetrnostnim podminkam a vydrzi priblizne dva mesice a pak uz jsou kytky dost velke na to aby jim slimaci neudelali velkou skodu a kdyz sezerou nejakej ten velkej list tak jenom dobre slunko vali pekne dal na paldy
a mame tady zase po tejdnu novy pohledy do lesu vod a strani tak to mercete
uz mi to zaclo ve skrini zloutnout tak sem byl nucen dat ven i maminky ale tam jim bude urcite mnohem lip nez kdyz se chudinky mackaly ve skrini
todle sem tak nejak nepatri ale nechtel jsem zakladat novy tema.
ted jsem si tenhle brutik prinesl od kamose (corka z laboratori )a myslim ze po par drobnych upravach to bude peknej vodnalek comyslite?
dalsi aktualizace po tejdnu plus nejaky ty novy mistecka
1. a 2. foto zleva bushmans a vedle nej mendocino madness
3. foto vlevo ice a bahia blackhead, napravo nahore planck a pod nim Shivas Joy
4. foto Shivas Joy
a dalsi fotky jsou rizky ale uz si nepamatuju z ceho
mejte se a smejte se
co myslis? to neni z tech fotek poznat jestli jsou zastiply nebo ne?
rizky zatim nechavam poradne zakorenit nez je budu trapit dal
fim aplikuju tak na pulce a na druhy ne moc tomu neverim myslim ze jedna vrcholovka bude mit hafo vetsi silu nez kdyby jich bylo na jedny kytce deset
zatim
tady mam detail jedny kyti nevite cim to je ze ty listy jdou tak do hoven? vono to teda takhle chcipat zaclo uz ve skriny tak sem to hnal ven
kazdopadne ted uz se to pekne chytlo ale pro priste??? dikec Lg