Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar můžeš se kapek rozepsat? Taky mám tento model letos řízky z vlastní selekce jen mám obavy aby to letos stihlo dozrát můžeš nafotit kdyžtak jak tam máš velké šišky? dík
Rus roste a kvete. Ale mám trochu obavy Toto jsou fota z dneška. Musel jsem ho v pátek trochu protrhat, bylo to dost hustý. Teď je to pěkně vzdušný. Modlím se za pěknej podzim. S takovou to je tak ještě na 3 - 4 týdny.
Rus roste a kvete. Ale! Mám obavy. Modlím se za pěknej podzim. Takhle to vypadá ještě tak na tři až čtyři týdny. Ach jo. Tady jsou fota z dneška. Pro představu.
Vpátek jsem ho musel trochu protrhat. Bylo to dost hustý. Teď je to pěkně vzdušný, což je vidět i z fota.
Teď pár základních údajů:
Ven šel 17. dubna. Pěknej kořenovej systém v pet flašce.
Vykopal jsem mu asi půlmetrovou jámu a vyplnil zahradnickým substrátkem s perlitem. Asi se to vyplatilo. Sem tam, dohromady asi třikrát jsem ho přihnojil. Naposledy předevčírem 1 konev Alga Bloom.
Dnes má 1,2 na výšku, 1,4 na jednu a 1,7 m na druhou stranu.