Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím......zabudol som vám povedať že som asi pred týždnom skosil jedného hermáča.....na fotkách je čo sa mi zvýšilo (teraz som to fotil).....zhuluje to dobre to som vobec nečakal, ale strašne reže v hrdle....
no tak nejake nové foto....nevedel by mi niekto poradiť tak zhruba že kedy to mám skosiť?....lebo sa bojím že to dlho nechám a potom je vraj to húlenie take unavujúce alebo ako to povedať...a chcem minimálne aspon posledne dva týždne flushovať....dik
zdravím G...chcem vám len oznámiť že rastliny mi včera niekto ukradol...čo už niekto sa snaží aby niečo mal a druhý to vezme a .....a neriešim to už....dúfam že budúci rok sa mi podarí už niečo aj dopestovať, ...veď to bol moj prví grow...aspoň som nazbieral vela informácii a skúseností..foto nemám vobec náladu dávať....dúfam že chápete...na záver sa chcem ešte poďakovať všetkým growerom ktorý mi dávali rady, a zároveň aj celému groweru lebo bez neho by som asi nikdy nič nevypestoval...plný odhodlania sa teším na ďalšiu sezonu OUTDOORU 2010...čaute