Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » pure afghan vz white russian
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
salimir
Stálý Člen

Karma uživatele salimir - 94% PěstitelskáKarma uživatele salimir - 94% PěstitelskáKarma uživatele salimir - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Sledujte !!!!!!!
Breeder; GET MO
Strawbery cough cross.deep chunk 56 dni 12/12
Vypada to mnamkozne.
A++++

,,No soap no hope"

Old Post 15-07-2009 v 00:40 AM
salimir je offline   Profil uživatele salimir   Find more posts by salimir   Foto galerie člena salimir   Click here to Send salimir a Private Message   Add salimir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od salimir
Sledujte !!!!!!!
Breeder; GET MO
Strawbery cough cross.deep chunk 56 dni 12/12
Vypada to mnamkozne.
A++++

na tohle jsem koukal na icmagu a nevěřil jsem vlastním očím... to je naprosto brutální model

Old Post 15-07-2009 v 00:53 AM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chef
Stálý Člen

Karma uživatele Chef - 92% PěstitelskáKarma uživatele Chef - 92% PěstitelskáKarma uživatele Chef - 92% PěstitelskáKarma uživatele Chef - 92% PěstitelskáKarma uživatele Chef - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

icmag diskuze GET MO http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=108760

The latest survey shows that 3 out of 4 people make up 75% of the world’s population.

Even the impossible is possible when your totally awesome.

To many strains not enough room...

Old Post 15-07-2009 v 12:54 PM
Chef je offline   Profil uživatele Chef   Find more posts by Chef   Foto galerie člena Chef   Click here to Send Chef a Private Message   Add Chef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salimir
Stálý Člen

Karma uživatele salimir - 94% PěstitelskáKarma uživatele salimir - 94% PěstitelskáKarma uživatele salimir - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

tak jsem zpet,
uz je zklizeno ,ususeno,
foceno pri flushingu tesne pred sklizni. vsechny rost. jsou
Pure afghan .

rusaky jsem nechal na zahradce povyrust,ktomu pozdeji
ke konci se mi Do rostlinek se my pustily ty? nevim jek se to rekne cesky ,spider mites.
tak jsem vsechny kytky ktery nemaj palice postrikal tabakovym vyluhem a v poho.

,,No soap no hope"

Old Post 30-08-2009 v 22:58 PM
salimir je offline   Profil uživatele salimir   Find more posts by salimir   Foto galerie člena salimir   Click here to Send salimir a Private Message   Add salimir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salimir
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

SMK.RPT
s KOUREM JSEM VCELKU SPOKOJEN,
ZEMITO SKUNKOVO ACIDOVA CHUT .TAKOVA VONAVKA.
UCINEK =KLASICKY ZASEK MODEL ,PRI VETSI KONZUMACI GAUC LOCK.VYTUH
pALICE SE PO USUSENI A MESICNIM CURINGU KRASNE ZATAHLY A JSOU TVRDY JAK BETON,
Z JEDNE KYTI JSEM UDELAL KLASICKEJ HASH PROKLEPANIM ,
ZISKAL JSEM ASI 2 G 00 KVALITY ZLATY PRASEK .VELMI,VELMI SILNY.
A BUBLLE HASH TAK 7G
dna GENETICS landrace Pure afg.>6 BODU Z 10TI.

,,No soap no hope"

Naposledy upravil salimir 31-08-2009 v 00:59 AM

Old Post 30-08-2009 v 23:19 PM
salimir
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Dalsi kolo je uplne o nicem jinem////////zadnej land race,
jen zarucene hybridy

DO SKRINE 80-80-200,JSEM UMISTIL TRI ROSTLINY ZE ZAHRADKY
DVE RUSSACKY A JEDEN R.K.S. fem. SKUNK OD RESERVA PRIVADA SEEDS.
Hnojim to kolekci terra od canna .+earth juice bloom.
to same vybaveni.
foto porizeno v v 1 tydnu 12/12

,,No soap no hope"

Naposledy upravil salimir 31-08-2009 v 00:51 AM

Old Post 30-08-2009 v 23:29 PM
salimir
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

kere z ruska. 3. tyden v kvetu.
hnojim regulerne kazdou druhou zalivku ec zhruba 1-1.3. 5ml/bloom 5ml earth juice
jednou tydne poradny pruplach vodou.

ta vysoka kytka v pravo na posl. fotce to je RKS skunk .

,,No soap no hope"

Naposledy upravil salimir 08-09-2009 v 01:03 AM

Old Post 30-08-2009 v 23:34 PM
salimir
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

zhruba 35 dni v kvetu...Uzto bobtna...
dneska jsem v lekarne holkam koupil , cistou h2o ,to same jako rosa [purifide water],destilka pro rostliny a s ni jsem je vsechny proplachul.takovy maly ocistec
Dva dny na to ///jsem zvysil davkovani hnojiva na
8ml canna bloom ,5ml earth juice.
U jedne rostliny jsem nasadil canna pk 10ml/10l.
vypijou 3 litry za 2 dnu

jedno white russ. pheno je o dost rychlejsi v kvetu,tak 2 tydny do sklizne.
jinak zbyle holky jedou o trochu pomaleji, vydim to tak na 4 tydny.

Znovu se my tu rozmnozily ty posrany SPIDER MITES asi diky suchu.
nevite jak se jich sikovne zbavit.
diky

,,No soap no hope"

Naposledy upravil salimir 08-09-2009 v 01:04 AM

Old Post 30-08-2009 v 23:50 PM
salimir
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

45 dni v kvetu
serrious seeds = serrious buds

,,No soap no hope"

Naposledy upravil salimir 08-09-2009 v 01:05 AM

Old Post 31-08-2009 v 00:32 AM
salimir
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

R.K.S. [road killa skunk]
nice

,,No soap no hope"

Old Post 31-08-2009 v 00:42 AM
salimir
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

P.O.Z.O.R. ccc
Upozorneni pro uzivatele KLASIKa,[Asi NEKDO BEZ MOZKU nebo FIZL.]
Sorry ,ale NEPRODAVAM.A uz vubec ne na slovensko haaha prober se.
Az to zlegalizujou tak mozna zacnu.uz my nikdo nepiste o hulco vsechno je pro me.
jestli potrebujes huleni tak si skoc do Tazzu.
P. S.
Mala otazecka
1. proc all rights reserved pouze do roku 2003 ,
2.kdo ma prava ted ,kdo zpravuje grower
3veskery obsah od roku 2003 do soucastnosti patri komu???
4.??????putuje obsah temat +IP address primo do policejnich ANALU.[prdeli]

Rad bych se dozvedel ,kdo vlastni prava groweru od roku 2003 do soucastnosti.toto je opravdu dost dulezite..
NEVERTE NIKOMU JEN SOBE
LIDI

,,No soap no hope"

Naposledy upravil salimir 08-09-2009 v 01:07 AM

Old Post 08-09-2009 v 00:12 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás