Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čest všem pěstitelům
Přidávám další fotky z fóliovníku, který se mě začal nehorázným způsobem zaplňovat Včera jsem musel z osazenstva 8 kytek, vytrhnout jeden krásnej keřík ( Nebula x durban ) - protože se z toho vyklubal krásnej hermouš... Popravdě se mi trochu ulevilo, že se tam můžu něčeho zbavit Roste to víc než hodně. No posuďte sami....
2. Normálně z toho roste péro ty voe
3. Jedna z x milionů vrcholovek Skunku.NO1 - tenhle modýlek začal kvýst úplně jako první a je to i vidět...
Zdaar, posílám další aktualizace foliáku. Opět něco přidrátováno, aby se pokud možno nic neopíralo o stěny a protrháno pár listů. Jede to pěkně a myslím si, že se to akorát vejde do prostoru
Na první fotce je práve se rozkvétající Hashplant, kterého jsem musel skoro úplně zlomit z zemi, aby se tam vešel. Jak už jsem řikal, tak jsem rád, že už začal konečně kvýst, a nebude už tolik růst do vejšky. Bylo to peklo, to zkorigovat do tohoto stavu
2. Hashplant - u tohoto modelu jsem zvědav na výnosnost a celkovou chuť. Nemáte někdo zkušenost s touto genetikou ve foliáku??